Partyflock

Alternatief voor carnavalsmuziek

 
Flockonderwerp · 36557
Heb je wel zin in Carnaval maar niet in die hoempapamuziek?
"­Hossen en Jumpen"­: het alternatief voor meezingers!

­[img width=449 height=632]http://www.pieterleijten.com/PICS/HenJ_small.jpg[/img]

Zoals elk jaar in Brabant is het weer zuipen en polonaise geblazen, echter is daar lang niet iedereen blij mee. En dan heb ik het met name over de hoempapa muziek die gepaard gaat met carnaval. Om een alternatief te bieden heeft het Turfschip besloten om op de vrijdag van carnaval (16-02-07) een zaal in te richten met jump en french-tek. Je kunt dan wel volop zuipen en feesten, maar kunt gewoon luisteren naar de muziek die jij leuk vind. En het mooie is dan ook nog: de entree is helemaal gratis!


21:00 - 23:00 Peter H
De eerste twee uur worden gevuld door Peter H. Met zijn feestjes in het Turfschip en zijn co-optreden op Cumel Dance met Pieter hebben een goede indruk achtergelaten. Jump in met deze Bad Boy Bass!

23:00 - 00:30 Pieter Leijten
Na Peter is het de beurt aan Pieter. Net als Peter stond Pieter ook op Cumel Dance, maar is momenteel hard aan de weg aan het timmeren met diverse andere leuke boekingen. Afterhour Power!

00:30 -02:00 X-Fade
Als afsluiter hebben we voor Leurse begrippen een nieuw gezicht. X-fade is de man die al een fikse tijd de zaterdagavonden in 't Roefke (Renesse) verzorgd. Maar hij is daarnaast ook steeds vaker buiten Renesse te vinden. X-Fade crew prezent!


Beknopte info:
Locatie: Turfschip Etten-Leur (ex-Goetjear zaal)
Datum: 16-02-2007
Tijd: 21:00 - 02:00
Entree: Gratis
Leetijd: 16 +­
leuk idee :D
jep leuk verzonnen! :D

moet je trouwens in de Bomax draaien met Carnaval? :)
Uitspraak van Qaptain Quark op donderdag 8 februari 2007 om 09:29:
Heb je wel zin in Carnaval maar niet in die hoempapamuziek?

hahah:roflol: wat is dat mooi omschreven;P
Jumix
Artiest Jumix
hoempapa hoort er gewoon bij.. voor die 5 daagjes in t jaar zielig gaan doen om dan nog jump te horen pff mja.. is eens wa anders Jump.. dan jump..:P:P
D'r is helemaal niks zieligs aan, d'r zijn nu eenmaal mensen die die muziek echt niet waarderen.­ Daar is niks zielig doen bij.­ Ga jij voor je lol naar een feestje volop met muziek die je absoluut niet waardeerd? Denk het niet.....­
laatste aanpassing