Partyflock

03-03-2007, Tomorrow @ Doornroosje

 
Flockonderwerp · 35908
http://partyflock.nl/news/8157

Op 3 maart bezoekt Tomorrow voor de vijfde maal de Nijmeegse technotempel Doornroosje (ofwel gewoon ‘Roosje’ zoals de undergroundlocatie bij uitstek door het vaste publiek liefdevol wordt genoemd). Na een bijzonder geslaagde kick off en driemaal volle bak daarna zijn de verwachtingen voor de vijfde editie wederom hoog gespannen. En ook ditmaal kiest Tomorrow voor een gevarieerd menu. Met een exclusieve live-act van 2000 and One (de laatste voor de zomer!) en een ongetwijfeld zinderende set van de Oliver Ho die tegenwoordig vooral draait onder de naam Raudive als headliners staat Tomorrow weer als een huis.

Grote headliners deze editie zijn echter 2000 and One en Oliver Ho. Van de laatste DJ was de organisatie al gecharmeerd sinds zijn weergaloze afsluitende set op Shockers 2003. Oliver Ho heeft een prachtige diepe sound en het is hem gelukt deze te vertalen naar de modernere technovarianten. Om deze transitie te benoemen treedt hij steeds vaker op onder de naam Raudive.

Voor 2000 and One is het driemaal scheepsrecht. Na een grandioze DJ set in Simplon en een daverende live-act in Poema zal Dylan Hermelijn op 3 maart voor het laatst live optreden tot de zomerfestivals beginnen. Eigenlijk wilde hij al niet meer live gaan maar tegen de aanlokkelijke combo Doornroosje en Tomorrow bleek hij niet bestand.

De grote zaal wordt geopend door Aron Friedman. Deze kritische muziekfreak maakt deel uit van de formatie Le Clic en is mede verantwoordelijk voor het succes van de Traffic-avonden in de Melkweg. Daarnaast is Friedman medewerker van 3voor12. Tomorrow resident K.Cee staat geprogrammeerd voor het slotakkoord. En K.Cee in Doornroosje is altijd goed!

Maar de organisatie verwacht ook veel van de terugkeer van DJ Floornoiz. Inmiddels is ze moeder van twee gezonde kinderen en heeft het draaien niet meer de prioriteit die het enkele jaren geleden had maar het zit nog altijd in het bloed en er verschijnen nog regelmatig thuis opgenomen sets van haar. Floornoiz krijgt een prime-time plaats in de tweede zaal.

Rest ons nog Mo-Franco, Nick O en Akkachar te introduceren. Tomorrow vindt het belangrijk om aandacht te besteden aan mensen die actief zijn in de technoscene en dit op een goede manier doen. Niet voor het geld, wel voor de fun! DJ’s als zij vormen de ‘backbone’ van de scène. Akkachar zet zich met zijn Deflect avonden bijvoorbeeld in voor de rauwe pure vormen van techno en zal deze ook zelf uitdragen. Nick O is naast gewaardeerd muziekjournalist organisator van de succesvolle Lovin L’ectro avonden in het Leidse LVC.
Mo-Franco tenslotte is een oudgediende die al jarenlang met plezier en passie Breda bedient op technogebied. Vroeger met de Spektrum avonden in Mezz, tegenwoordig met zijn Plus +/- minus in Boulevard.

Al met al opnieuw een zeer gevarieerde avond waar nu al reikhalzend naar uitgekeken wordt.

Kaarten kosten 11 euro in de vvk en 13 aan de deur.
laatste aanpassing
mogen wij nou een keer VIP...­gheghe