Partyflock

STORM zoekt flyerontwerper

 
Flockonderwerp · 32191
Voor ons feest STORM zijn wij op zoek naar iemand die de flyer wil ontwerpen, deze wordt 5000 keer afgedrukt en op allerlei feesten en locaties verspreidt. We waren erg tevreden met onze oude ontwerper maar deze heeft het te druk gekregen met zijn baan.
Voor voorbeeldjes kan je kijken op http://www.stormparty.nl/?page=pastflyers
Het is dus de bedoeling dat het een boekje wordt van een dubbelgevouwen A6 flyer, dit betekent dat er 4 kanten zijn.
Denk jij dat je een flyer in de stijl van Storm kan ontwerpen, stuur dan bij voorkeur een voorbeeld ontwerp naar stormparty@gmail.com. Dit kan je doen met de tekst van een van onze oude flyers. Als je oude ontwerpen hebt dan mag dat ook maar we willen wel graag weten of je iets in deze stijl kan maken. Wij zijn een non-profit stichting maar er staat wel een vergoeding tegenover van 50 euro.
Wel is de eis dat de uiteindelijke flyer voor 15 februari af is.
Als het je bevalt dan kan je in principe voor de volgende keren ook de flyer ontwerpen. Een klein persoonlijk logo op de achterkant mag ook, zolang het in de stijl past.

Technische specificaties:
De drukresolutie voor beide bestanden (voor en achterkant) is 1795 bij 1287.
De flyer moet in RGB zijn omdat deze ook veel online staat, maar op CMYK moet het er ook goed uitzien, zo wordt het gedrukt.
Zorg dat in het ontwerp bij CMYK geen inktpercentages boven de 300% komen. Dus geen C=100%, M=100%, Y=100%, K=100% (=400%). Gebruik voor mooi donker zwart C=60%, M=50%, Y=50%, K=100%.
Laat bij het ontwerp de afbeeldingen tot 2 mm buiten de het documentkader vallen. Dit voorkomt bij het schoonsnijden van het drukwerk witte randjes.
Zorg bij het ontwerp er voor dat teksten, logo's en dergelijke een ruimte van minimaal 5 mm met het documentkader hebben.

Mocht je hierover vragen hebben dan kan je ons ook mailen natuurlijk.