Partyflock

Propaganda :: Bad Company

 
Flockonderwerp · 31842
Jakuza
Artiest Jakuza
PROPAGANDA :: EMPIRE EDITION :: 03/02/2007

­[img]http://home.student.utwente.nl/e.rumplmair/bcfront.jpg[/img]

Main (100% DrumnBass):
BAD COMPANY(Bad Company, Prototype, Virus;­ United Kingdom)
TRAP(Forms)
UNREAL(Forms)
JAKUZA(Propaganda)
SYMMETRIC(Propaganda)
DMONK(Propaganda)

Support:
MC SQUEZEL(Beatbox Master)
VJ THE C-MEN(Minister of Visuals)

Chillout (Breakbeat, Breaks, Elektro):
STATIK(Ruff Rhythmz)
SAGE(Utreg Massive)
TIMSKI(Utreg Massive)

De gevestigde orde van Nederland zoekt weer dekking, want Propaganda haalt op haar jaarlijkse Empire editie, niemand anders dan de enige echte BAD COMPANY naar het moederland. Deze ware leiders van de DrumnBass revolutie zijn verantwoordelijk voor vele volksliederen van de revolutie, zoals Nitrous, the Nine, Digital Nation en nog vele andere. Marcherend op de maat van dergelijke classics zullen de troepen van Propaganda onder leiding van deze bevelhebbers een nieuwe massale aanval uitvoeren op de valse waarheden van de heersende orde.

Deze frontale aanval wordt op alle fronten verstevigd door met brandbom en DrumnBass bewapende rebellengroepen uit alle delen van het moederland. Vanuit de Forms cel voegen Trap en Unreal zich bij de revolutie, om met een combinatie van kwaliteits DrumnBass en guerilla tactieken de glorie van het moederland te verdedigen.

De residents van Propaganda zullen tevens met hun vaste bewapening de macht van het volk vergroten. Vanuit de lucht zal Symmetric toeslaan met een bombardement aan gebroken beats. Jakuza neemt de leiding over de special forces en slaat diep in de vijandelijke linies toe met neuro-explosieven. De marine zal vervolgens in de laatste fase van de invasie toeslaan onder leiding van Dmonk.

Van achter de linies worden de troepen moreel ondersteund door de Minister van Visuele Heropvoeding, VJ The C-Men en de Breakbeat voorraden van RuffRhythmz voedselverdeler Statik. Vanuit hun hoofdkwartier in het Utrecht Massive zullen de rebellen Sage en Timski de Breakbeat troepen ondersteunen. Spionnen onder het dappere arbeidersvolk van het moederland zullen hardhandig verwijderd worden door de beatboxmeester Squezel.

You don't need the truth. You need Propaganda.

Date: 3rd of February, 2007
Starts: 22.­00
Ends: 04.­00

Where: Metropool, Hengelo
Wemenstraat 38, info@­metropool.­nl

Damage: Only 5,- euros before 24.­00 / 7,- euros after