Partyflock
 
Flockonderwerp · 31721
­ Nederland
 
Artiest {SHOWLIST artist 45024, 37674}
“...In your memory still... the first German edition....
then Addicted to serenity....then Stygmatized....
It's time to reunite the best of the best....
This will be a living nightmare...feeling asleep but still aware....
of the painless pleasure of superb music...
the endless torture....”

Het concept Raving Nightmare zal voor 1 keer nog eens plaats vinden in het Tarm Center te Frechen (Köln) - Duitsland. Met de 3 succesvolle en onvergetelijke edities uit 2004 en 2005 in ons geheugen heeft de organisatie besloten deze editie tot een “reunion” te bombarderen.Voor de vele duizenden bezoekers van die eerste 3 edities is een uitleg over de locatie, het geluid en de sfeer eromheen overbodig. Voor degenen die alleen maar veel verhalen hebben gehoord en niet aanwezig konden zijn op de vorige edities is er dus goed nieuws. Ook zij krijgen nu dus de kans om er bij te zijn!

Op zaterdag 10 Maart 2007 zullen er van 20uur tot 08uur (12 uur non stop) verdeeld over 4 area’s weer een groot aantal internationale DJ’s en live acts geprogrammeerd worden. Het zou geen reunion zijn als de artiesten van de voorgaande edities er niet bij zouden zijn. Daarom zal de organisatie een selectie maken uit de artiesten die ook geprogrammeerd stonden op de voorgaande edities en daarmee de line up samenstellen voor deze reunion editie.De complete line up is hieronder te vinden:

Area 1: Hardcore
Neophyte, Partyraiser, Unexist aka Jappo, Lady Dana, Tieum, D-Passion, Triax, Nosferatu, The Viper, Tommyknocker, Gigi, Panic, Endymion, Mr Sinister, Spawn, Stylewars, Newstyler, Art of Fighters (live), Slavefriese feat Mc Mirender (live), Evil Activities (live), Mc Violence, Mc M-Shane

Area 2: Early Rave , Classics , Happy Hardcore , freestyles
Darkraver, Buzz Fuzz, Darkheadz, Rob & Mc Joe, Kristof & Mc Chucky, Mystery, Waxweazle, R-Kane, Vinyljunk, Red Alert, E-Rayzor, Mol, Mogwai, Deejane Kim, DM Style, Raverunner, Mc Sonik, Mc Da Hustla

Area 3: Terror, Speedcore, Industrials
The DJ Producer, Daisy, Stormtrooper, Simon Underground, The Vizitor, Bryan Fury, Noizefucker, Nordcore GmBH, Mortifer, Jabo, Pita, AGK, Crosswire, Gabbafront Berlin (live), Mc Da Hardest

Area 4: Next generations freestyle
Loco, Hydraulik, Zeal, Kjou, X-Treme, Switch, Selfdestruct, Giant, Evolution, Sir Dominator, Pullzar, Dynamike, Freeze, Promil’le & Troublemaker, D.O.T, D-Ceptor, Stuffmaker (live), Mc Da Maniac

Vip Tickets
Natuurlijk mag de VIP room niet ontbreken tijdens deze Reunion editie! Het is ondertussen algemeen bekend wat een Vip ticket inhoud bij de UHM evenementen. Het is dan ook de enige organisatie die een Vip ticket aanbied inclusief onbeperkt eten en drank (dus ook bier en cocktail of mixdranken!). Alle voorgaande edities waren de VIP tickets binnen enkele weken uitverkocht. De organisatie gaat er dan ook van uit dat dit deze unieke editie wederom zal gebeuren.

Overige weetjes……update
-De voorverkoop start op 16-12-2006 via Eventim/CTS in Duitsland, Ticketbox in Nederland en Fnac in Belgie en Frankrijk. Een normaal ticket zal slechts Euro 22,50 (ex fee) kosten en een Vip ticket Euro 60,- (ex fee).
-De gratis pendelbus vanaf Koln Hbf tot aan het Tarm Center zal opnieuw beschikbaar zijn.
-Voor de mensen die op eigen gelegenheid komen en dus met de auto kan de organisatie melden dat er een nieuwe afrit in gebruik is genomen aan de A4 , de autosnelweg vanuit oa Aachen/Duren en Nederland, waardoor je nog sneller (en makkelijker) als voorheen bij het Tarm Center uit zal komen. Het betreft afrit 9b – Frechen Nord. Op het einde van deze afrit rechts en na 800m bij de eerste stoplichten naar links waarna het Tarm Center aan de rechterzijde gelegen is.

-Vanaf heden is de mega booklet flyer van dit evenement in omloop met daarop de zeer uitgebreide informatie. Deze “Big one” flyer is inclusief een poster in A2 formaat.
-Begin januari 2007 zal er een speciale news update verschijnen omtrent busvervoer naar dit evenement. Hou www.u-h-m.com dus in de gaten voor de laatste informatie.
-Uitgebreide info en de digiflyer online halverwege Januari 2007 op www.ravingnightmare.com
 
wie gaat er allemaal heen en wat vind je van de line up
Benner in 2005 geweest,echt een zalige locatie!!! En wat een geluid daar kunnen ze nergens aan tippen...

Maar weet niet of we gaan,tis echt wel ver rijden.

Als er nu is een bus word ingelegd dan zouwk er wel over nadenken :p
laatste aanpassing
Uitspraak van avalon_hc op woensdag 3 januari 2007 om 23:24:
,tis echt wel ver rijden.

beetje te ver voor mij :)
 
Uitspraak van Posetivo op donderdag 4 januari 2007 om 00:51:
beetje te ver voor mij



da had int begin ook gezegt in 2005 veel te ver he maar ben toen gegaan en was super vet geluid was super dus als ge der zou heen gaan dan zegde nie meer ze das te ver ze


Uitspraak van avalon_hc op woensdag 3 januari 2007 om 23:24:
Als er nu is een bus word ingelegd dan zouwk er wel over nadenken laatste aanpassing 3 januari 2007 23:24


gewoon thalys pakken tot in keulen kost maar rond de 38 euro voor heen en trug
 
Uitspraak van [terror]Neophyte op woensdag 10 januari 2007 om 15:57:
kga wel es nr daar denk ik



zeker doen das daar gewoon super
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 3 januari 2007 om 22:00:
Area 3: Terror, Speedcore, Industrials

:geil:

Kzie dat feesje wel zitten
 
zeg heb is een vraagske heb gisteren een vip ticket voor raving gekocht bij de fnac maar staat nergens op dat een vip kaart is alleen de prijs van 61 euro is dat goed genoeg of niet ????
Uitspraak van verwijderd op woensdag 10 januari 2007 om 22:07:
zeg heb is een vraagske heb gisteren een vip ticket voor raving gekocht bij de fnac maar staat nergens op dat een vip kaart is alleen de prijs van 61 euro is dat goed genoeg of niet ????

hmm zal er vanaf hangen of de security aan de ingang gaat begrijpen dat het een vip ticket is....
misschien moet ge maar eens mailen naar uhm hiervoor.
info@u-h-m.nl
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op woensdag 10 januari 2007 om 22:07:
van 61 euro is dat goed genoeg of niet

tuurlijk :p
ha komt wel goe daar in duitsland dat valt allemol best mee, meestal spreke ze der zelfs nederlands aan den toog dus...