Partyflock

D.D.O.D. Starting Over 05.01.07 Trappist A'dam

 
Flockonderwerp · 31013

Onderwerp is gesloten!

Dit gebeurt meestal omdat een of meerdere personen het beleid hebben overtreden.
Het kan natuurlijk ook zijn dat er al een actieve discussie over hetzelfde onderwerp was.
Dit soort situaties zijn te voorkomen door op de hoogte te blijven van het beleid.

­[img]http://www.dawnofdance.com/flyers/ddod20.jpg[/img]

Flyer designed by Sonic-XL, artwork by Mr.­ E
Picture of Co-Ak by Raven, pictures of The Dawn, First-Base & Raven by DarkSkyWise

Het is alweer bijna 2007 en 2006 is een veelbewogen jaar geweest voor Dawn of Dance met vele hoogtepunten, waar het tweejarig bestaan van D.­D.­O.­D.­ in Overdrive acht december jongstleden er één van was.
2006 was het jaar van de Engelse DJ's op D.­D.­O.­D.­ met in januari en november Danny Luu, die ook in 2007 weer zal terugkeren, de juni editie bracht het, toen nog 20 jarige, wonderkind Chris Hoff en ook hij zal in 2007 wederom de Trappist onveilig komen maken. Juli bracht Batch, een van de organisators van de goedlopende Summit-feesten in Londen, die al meerdere malen als officiële pre- of afterparty voor de bekende Frantic feesten werden genoemd. In september stond er, voor het eerst, een andere vrouwelijke DJ in de line up, niemand minder dan Tina Martin kwam namelijk op D.­D.­O.­D.­ Meets Hardhouse Revolution draaien en kwam, zag en overwon. Deze jongedame is in Londen behalve DJ één van de managers van ReBirth Artist Management waar behalve Tina Martin zelf, Pierre Pienaar , Nick Rowland en Ben Bennett bij zitten, om er maar een paar te noemen, stuk voor stuk namen die het vreselijk goed in Engeland doen. Afgelopen editie waren er ook weer twee namen uit Engeland te bewonderen: Andy McCall en JK en ook zij zullen op een zeer regelmatige basis terugkeren in 2007 als D.­D.­O.­D.­'s eerste Engelse residents.

2006 was het jaar van HeartDance - From The Hard, het eerste grotere feest van Dawn of Dance, een feest waar maanden voor gespaard en naartoe geleefd was. Drie maanden van constante promotie waarbij de organisatie, naast de 'gewone' 40-urige werkweek nog minimaal 40 uur extra aan het werk was voor deze promotie. De line-up bestond uit Charly back to back Nazzz, Fausto, Raven, Tommy Pulse en X-Force, allemaal namen die onlosmakelijk met Harddance verbonden zijn. De locatie, De Valk, voldeed in alle facetten aan wat je voor een locatie van een feest zou willen: hard en zuiver geluid, lichten, een mooie zaal en consumpties, waaronder fris en bier, vanaf € 1.50. Ondanks dat het aantal bezoekers een beetje tegenviel, was dat absoluut niet te merken aan de sfeer die er de hele nacht in de Valk hing met geweldige partypeople, mindblowing Harddance en stuk voor stuk top DJ's. Of het aan de timing heeft gelegen, zowel Trance Energy als Awakenings werden dat weekend gehouden, zullen we nooit weten en helaas waren de omstandigheden zo dat de oorspronkelijke datum van HeartDance verschoven moest worden. Wat overigens niet wegneemt dat HeartDance zeker een vervolg krijgt, de passie en de wil om Harddance bekender te maken in Nederland leeft nog steeds bij Dawn of Dance en zij gelooft er nog steeds in dat als er meer feesten zijn in deze scene dat deze zelfde scene automatisch ook wat groter en bekender zal worden.

2006 was ook het jaar dat D.­D.­O.­D.­ voor het eerst buiten Amsterdam werd gehouden, wat resulteerde in drie edities van 'D.D.O.D. Borderline' in De Meern, ook werd er voor het eerst een nieuw concept gelanceerd op de zondag in de vertrouwde locatie De Trappist. 22 oktober werd SunD.­D.­O.­D.­ay Does Classics een feit en bracht een heerlijke zondag gevuld met heerlijke muziek, opbouwend van het wat rustigere werk naar de UK Hardhouse Classics die menigmaal op High Quality in de Melkweg te horen waren. 2006 is meer dan geslaagd te noemen voor Dawn of Dance en zij kan nu al haast niet wachten tot 2007, waarin ook de nodige plannen op stapel staan, nog meer feesten met Harddance en uiteraard zal ook de vertrouwde editie van D.­D.­O.­D.­ maandelijks blijven terugkeren in de Trappist. Naast de residents en Engelse DJ's zal D.­D.­O.­D.­ in 2007 wederom, de (nog) onbekende Harddance DJ's een plek op de toekomstige edities geven en staan er ook nog nieuwe 'samenwerkingen' met andere Harddance organisaties, binnen - en buitenlandse, op de agenda.

Vijf januari is de datum van de eerste editie in het nieuwe jaar, waarin Dawn of Dance iedereen uitnodigt om het nieuwe jaar te komen vieren op D.­D.­O.­D.­- Starting Over. Deze editie, zal anders dan anders, geen warming up kennen, maar om het nieuwe jaar goed te vieren zal er van het begin af aan gas gegeven worden om uiteindelijk te sluiten met onder andere Filth and Freeform. Op vijf januari zullen de volgende DJ's klaar staan om 2007 met de nodige muzikale Harddance in luiden: Co-Ak, First-Base, Raven, The Dawn en last but certainly not least, de uit Engeland afkomstige [dj=34956]{Artiest met ID 34956 bestaat niet!}

De pas 19 jarige Nathan McAllister, afkomstig uit Kettering in de UK, is een snel rijzende ster in de Engelse Harddance wereld, de afgelopen jaren heeft hij zich bewezen met zowel draaien als produceren. Zijn optredens in 2005 en 2006 vonden over heel Engeland plaats, zoals The Mighty Storm in Coalville, Oh My God in Doncaster, Industry in Wakefield, Warped en Genetic in London en XLR8 in Kettering, om er maar een paar te noemen. Ook organiseert hij zijn eigen Relapse avonden met stevige Hardtrance en Hardhouse, waar onder andere al grote namen als Ben Kaye en Lee Pasch stonden. Relapse is tevens de naam van het digitale label dat te vinden is op www.trackitdown.net/relapse, waar diverse tunes te downloaden zijn, waaronder die van [dj=34956]{Artiest met ID 34956 bestaat niet!} zelf.

The Dawn zal D.­D.­O.­D.­ - Starting Over openen met deze keer als verschil dat ze geen warming up zal draaien, maar van start af het gas erop zal gooien. Om half twaalf neemt First-Base, één van D.­D.­O.­D's residents, het over met zijn vertrouwde UK sound zoals we van hem gewend zijn, hij zal promo cd-tjes uitdelen met een lekker Classics setje om thuis nog eens na te genieten. Derde DJ van de avond is [dj=34956]{Artiest met ID 34956 bestaat niet!}, die zijn Engelse sound ten gehore zal gaan brengen, waarna om half twee de volgende D.­D.­O.­D.­ resident: Raven de Trappist zijn favoriete Harddance zal laten horen.
2007 brengt naast Andy McCall en JK als Engelse residents, ook een nieuwe Nederlandse resident, niemand minder dan Co-Ak, die deze avond D.D.O.D. - Starting Over met een muzikale explosie zal laten eindigen, komt voortaan 'Team D.­D.­O.­D.­' versterken met zijn snelle UK Hardhouse/ Freeform sound.
Uiteraard is ook MC Budha deze editie weer aanwezig om zijn vocale bijdrage te leveren aan de eerste D.­D.­O.­D.­ van het gloednieuwe 2007.

De entree bedraagt 3 EUR, inclusief één gratis bier/wijn of frisdrank. Het maximum aantal mensen voor café de Trappist is 100 man, dus zou je willen langskomen, stuur dan een mailtje naar info@dawnofdance.com om te voorkomen dat je niet naar binnen kan. Voor meer informatie kan je de site van Dawn of Dance www.dawnofdance.com bezoeken.

De draaitijden van D.­D.­O.­D.­ - Starting Over nog even op een rij:

­[IMG]http://i17.tinypic.com/2qv7h3l.jpg[/IMG]

22:30 - 23:30 The Dawn

­[IMG]http://i13.tinypic.com/2rhl4i9.jpg[/IMG]

23:30 - 00:30 First-Base

­[IMG]http://i16.tinypic.com/47sms87.jpg[/IMG]

00:30 - 01:30 [dj=34956]{Artiest met ID 34956 bestaat niet!}

­[IMG]http://i10.tinypic.com/43w1k7a.jpg[/IMG]

01:30 - 02:30 Raven

­[IMG]http://i18.tinypic.com/2rx8bbm.jpg[/IMG]

02:30 - 03:30 Co-Ak

Upcoming events of D.D.O.D.

D.­D.­O.­D.­ &­ Hardhouse Revolution - Fourth Joyride 9th of February at Trappist
D.­D.­O.­D.­ - Forever Fearless 9th of March at Trappist
D.­D.­O.­D.­ Meets NRG Flash - Lightning Strikes 13th of April at Trappist


­[img width=300]http://tinypic.com/y095k[/img]

We take no prisoners...­ We only convert......­

­[img]http://tinypic.com/eslr0y.jpg[/img]

The Dawn Of Harddance Has Begun

Waar is Café de Trappist?

­[img width=300]http://tinypic.com/16mg4i[/img]

Vanaf het Leidseplein, als je dan de Melkweg rechts hebt, ga je naar links de grotere weg af, waar onder andere de trams zeven en tien rijden.
Deze weg loop je af totdat je aan je rechterkant het Rijksmuseum ziet, dan sla je de weg recht tegenover deze poort in (met de rug naar het Rijksmuseum gezien). Daar zit ook een eetcafe aan de overkant dat Hans en Grietje heet.
Voor de gracht nog ga je meteen naar links de Zieseniskade op dan heb je eerst een restaurantje en daarnaast is de Trappist