Partyflock

F*ck de rechtsstaat

 
Flockonderwerp · 30512
Denk je lekker te kunnen feesten met oud en nieuw komt er een flapdrol met idee te vertellen dat er niet genoeg politie beschikbaar is, al is de vergunning ruim van te voren aangevraagd :@. Denk je, kat in het bakkie dat feestje gaat gewoon door. Niet in Nederland dus, het lijkt mij dat er of gewoon slecht geadministreerd wordt bij onze beste vriend of dat er iets anders aan de hand is (drugsinvallen bij een vorige editie van feest) die de beslissing van de rechter hebben beinvloed. Ik weet wel zeker trouwens dat het tweede het geval is. Beetje vreemd aangezien er volgens een rapport meer rottigheid met alcohol is dan met andere stimulerende middelen (ja, ik vind beiden drugs). Beetje vreemd.
Nu ik totaal helemaal fucked up ben heb ik toch nog een idee: illegaal feestje doen de 31e (er is toch niet genoeg politie? Laat maar eens zien dan. Als ze er wel staan, wil ik een rechtzaak wegens leugens van de gemeente) Wie doet er mee, want ik ben echt compleet pissed off en wil wel een dikke party de 31e.


(enne ow ja, ik wens van harte dat er hele erge dingen gaan gebeuren in de steden van ons land als gevolg van alocohol om te laten zien dat het rapport klopt)
laatste aanpassing
het is een politiek iets, Awakenings was pissed over het politieoptreden en heeft de media er ook voor opgezocht.­ En daar houden die politici niet van..­
Dan nog moet de rechter zich niet laten beinvloeden door niet relevante zaken als gebeurtenissen op een eerder feest (hij staat buiten de politiek als het goed is, zo niet dan is er iets mis met onze rechtssysteem). Als je dan alle zaken mbt alcohol bekijkt, moet er ook nergens meer een feest met alcohol kunnen worden gegeven zonder politieoptrden. M.a.w. elke kroeg een eigen groep agenten. Is dit het geval? :no: Trouwens het Innercity verhaal van Duncan Stutterheim al gehoord? Zal het ff vertellen. Pillen voor eigen gebruik werden gedoogd (mag je dus meenemen en gebruien dan lijkt mij), was ook de afspraak met de gemeente. Toch werden gebruikers er toen uitgegooid. Schiet mij maar lek, want hier klopt toch echt iets niet helemaal. Duncan ook nog bijna zijn eigen feest uit gekickt, omdat ie mensen wees op het controlegedrag van het HIT. Rare wereld. Willen ze die feesten de wereld uit hebben ofzo? Gelukkig gebeurd er nooit wat met alcohol. Als Cohen (:looser: ) veel geweld in het uitgaansleven wil, moet ie vooral zo doorgaan...Echt een mofo die vent.
het is niet Cohen, het is de heersende zittende (PvdA) elite die een persoonlijke vete met Monumental uitvecht dmv de vergunning.­ En wat betreft de rechter is het meer een kwestie dat hij mag kijken naar de argumentatie van het stadsdeel.­ Het stadsdeel heeft alleen een troef in handen, de politieinzet..­ Als ze die weghalen dan zijn er gegronde redenen tot weigeren van de vergunning.­

Duncan is nu de enige die in het publieke debat nog zn mond open kan trekken zonder daarbij te veel risico te lopen, ID&­T is qua organisatie veel groter dan monumental en levert ook meer geld op.­

Enneh Miq, ja het CDA (&­CU) zou het liefst alle feesten de wereld uit hebben..­
Behalve de EO jongerendag natuurlijk ;) Ben ook wel benieuwd wat de partij van de allochtonen tegen bewijsmateriaal tegen alcohol te zeggen heeft.
Over die politieinzet: dat hadden ze toch al veel eerder bekend kunnen maken. Meen iets gelezen te hebben over een weigeringstermijn van zes weken. Ervanuitgaande dat de aanvraag in maart is gedaan, zijn deze zes wekejn toch allang om? Dat doet die troef er allang niet meer toe. Tijdigheid blijft een rol spelen ook voor dit soort troeven. Ik blijf er dan ook bij dat de vorige editie van Awakenings een rol heeft gespeeld bij zijn belsuitvorming. Ik zou zomaar een rechtszaak tegen ze willen aanspannen, omdat ik psychische problemen ondervind van de afgelasting. Of een alternatief, want op deze manier vraag je gewoon om agressieve acties van de jeugd.
Is er btw nog wel iets anders te beleven in Amsterdam de 31e (behalve het knetterlam zuipen en ongestraft de stad slopen) wat nog niet uitverkocht en bovenal hard is?
Dus....­ awekenings gaatr niet door?

Dat word een ilegaal feest in de OTC!!!!
Liever een Db-drag bij Cohen voor de deur met hopelijk blijvende gehoorschade voor die vent :devil:
Uitspraak van MiQ!:cheer: op vrijdag 22 december 2006 om 18:39:
Trouwens het Innercity verhaal van Duncan Stutterheim al gehoord? Zal het ff vertellen.­ Pillen voor eigen gebruik werden gedoogd (mag je dus meenemen en gebruien dan lijkt mij), was ook de afspraak met de gemeente.­ Toch werden gebruikers er toen uitgegooid.­ Schiet mij maar lek, want hier klopt toch echt iets niet helemaal.­ Duncan ook nog bijna zijn eigen feest uit gekickt, omdat ie mensen wees op het controlegedrag van het HIT.­ Rare wereld.­ Willen ze die feesten de wereld uit hebben

Komt allemaal door de conservatieve rukkers van het CDA die anti alles zijn (zelf nooit echt een jeugd gehad, dan krijg je zoiets) Hou je hart maar vast als ze samen met de Christen Unie gaan regeren.
Eerder PvdA, heb ooit een keer de lijsttrekker van Amsterdam stadsdeel centrum horen spreken en die was me toch een partij hypocriet, maar CDA heeft ook zeker zijn aandeel.­ Zijn eigenlijk ook een stel meelopers.­ VVD in de coalitie--->CDA rechts, PvdA in de coalitie---->CDA links.­ Tja wat wil daar nu mee hè?!