Partyflock

Wat zijn de vaagste dingen die je hebt gedaan/gezien terwijl je vaag was?..

 
biertje drinke met de dop erop
Denken dat je aan het kotsen bent terwijl je water aan het drinken bent!
Dat vond ik echt eng gewoon..­
dat zijn er echt teveel gewoon!!!
ik vond een discussie met een boom wel vaag!! maar hij praate echt tegen mij daar ben ik 100% zeker van!!
en da was wel wat ik het raarste vond van alles.­
en wat het raarst is wat ik gedaan heb...­
op zondag morgen (vroeg) helemaal van de kaart na een feest met mijn vervormde gezicht net zolang aanbellen bij mensen tot ze open deden, ik dacht dat ik bij een vriend aan stond te bellen maar waren de buren!!!
die dachte gewoon da er een alien voor de deur stond volgens mij.­
was achteraf ook wel lachen.­
water drinke en kotse hmmm ja lijkt me idd best vaag ja! haha!!..­ ja hebbe de buren ook meteen een goed beeld over je hehe!! achja aliens voor de deur is tog ook eens wa anders als irritante kut mense die zegge dat je de muziek wa zachter mot zette!!
Niet eens vaag zijn van iets maar gewoon dat jezelf vaag bent. Dat je vriend in een keer zegt van: Heej dr groeit een lul in je nek.

Wa doeje daar nou weer aan:S:P
Ja zei je vriend dat tege je ja??.. zou nie veel goeds betekene denk:P dat je van jezelf vaag bent.. ja daar hek ook wel last van en gaat denk ook nie meer weg..mja!! whaha.. heb je welleens he:vaag:
Ik zat achter de computer, haalt ie z'n lul uit z'n box en zegt 'ie: heej, der groeit een lul in je nek! En dan voel je da ding kriebele en dan heje egt zoiets van, een toekomst met 2 mense die totaal nie spore, da gaat helemaaaal goedkome:P Whahaha, not!!! Majah, vast wel denk ik.
Jah, moet tog ook eeen keer iets raars gebeure, gebeurt bij hem altijd majah, hij zegt dan dat ie da weer van mij het. Kan in de map schiet niet op dus:P.
hoeso meis schiet da nie op dan..­?..­ wat heeft ie dan van jou..­?
Die vaagheid, ofdat ik niet spoor of weet ik veel wat:P Ik zeg gewoon dat ik dat van hem heb, haha. Hij is egt een eersteklasse totaal niet sporende soepdekhaan:P Whaha, die leg ik nog wel een keer uit;)
Hij noemde mij eerst altijd soepkip, ma kwou geen kip zijn ma een kuikentje, dus ik ben soepkuikentje:P En dat is dan al 17:P En dus heb ik hem gebombadeerd tot soepdekhaan:P Omdat ie mij altijd doet dekke:P Whahahahaha. (is nou ok alweer ruim een week gelede:(
Ohh ruim geleden ja?.. mmm hoeso dan.. hey meis ik voel me kut man !! :@:@
Kweetnie, hij doet zo vaag laatste tijd.­ Majah, je weet wel wrom.­
is k*­nker zooi amaal!! ik wou dak in slaap viel en dat ik wakker werd als alles perfect was..­ ik denk dak dan nooit meer wakker wor!
gevraagd aan de security wat ze van al die kale stuiterballen vonden terwijl ik poederneus had en het zelf niet wist tot een half uur later :D