Partyflock

CSR: Birthday in Terrorland

 
Flockonderwerp · 28660
CSR · Birthday in terrorland

georganiseerd door Canadian Speedcore Resistance en Cuup.­nl

zaterdag 13 januari 2007
22:00 - 06:00
De Waakzaamheid
Koog aan de Zaan

Muziekstijlen
darkcore, hardcore, speedcore, terror

Prijzen
Voorverkoop: € 13 ,-
Deurverkoop: € 15 ,-


Kaarten
Voorverkoop startte dinsdag 31 oktober 2006.­
Kaarten zijn te verkrijgen bij TicketService.­

Minimum leeftijd is 16 jaar.­
Line-up

Angernoizer
Bonehead
Bryan Fury
Canadian Speedcore Resistance
D-Cursed
Noisekick
Plague
Smurf
Stinger
CSR: Birthday in Terrorland

Feest: CSR
Organisaties: Canadian Speedcore Resistance
Cuup.nl
Lokatie: Waakzaamheid
Datum: 13 januari 2007
Actie: CSR actie
Stad: Koog aan de Zaan

gepubliceerd door Bassey op donderdag 7 december 2006

Voor de derde keer zal de Canadian Speedcore Resistance (CSR) in samenwerking met organisatie Cuup.nl een feest in Nederland gaan organiseren. De Canadese organisatie is al een tijdje actief in Nederland en blijft in populariteit stijgen. Je komt overal fans tegen met het CSR logo en er zijn al verschillende releases uitgebracht van deze Canadese muziekfreaks. Cuup.nl is vooral bekend in de scene door de succesvolle Temple of Terror feesten. Deze unieke samenwerking zal resulteren in een feest wat niet gemist mag worden en waar nog lang over gepraat zal gaan worden.

Birthday in Terrorland beloofd wel een heel speciaal evenement te worden want Plague, de grote man achter het Canadian Speedcore Resistance verhaal, grijpt de gelegenheid aan om zijn 28ste verjaardag te vieren. Dit betekent vele extra’s en cadeautjes! Hoogtepunt van de avond zal het live optreden van de Canadian Speedcore Resistance zijn. De spetterende videomix is terug en dit keer beter, harder en sterker dan ooit. Ondersteund door Plague, Firescream en mc Assassin wordt dit de mooiste liveshow van Terrorland. Er zullen tijdens dit optreden videobeelden worden opgenomen voor een nog uit te brengen dvd van CSR. Naast de liveshow zullen er vrienden van het CSR concept optreden. Denk hierbij aan Nederlandse artiesten als Noisekick, D-Cursed, Angernoizer, Stinger en Bonehead, maar ook aan buitenlandse artiesten als Smurf en Bryan Fury.

Het oorspronkelijke plan was om alleen de benedenzaal te gebruiken voor dit feest. Naar aanleiding van de enorme belangstelling voor dit evenement is echter besloten om alles open te gooien. Dit betekent dat naast de hoofdzaal en het cafégedeelte ook het balkon en de bovenzaal open zullen zijn. Op dit evenement zal de shop van Speedcore Worldwide aanwezig zijn waar de liefhebbers cd’s, dvd’s, platen en kleding kunnen halen. Ook zal er een gedeelte worden ingericht waar je een partyfoto kunt laten maken.

Er zijn een aantal kaartjes te winnen via de radioshow van Plague. Elke woensdag verloot hij samen met co-host Firescream gastenlijstplaatsen tijdens de radioshow This is Terror, te beluisteren via www.hardcoreradio.nl. Natuurlijk maken mensen ook weer via partyflock kans op gastenlijstplaatsen. Kaarten zijn verkrijgbaar via alle punten van Ticketservice. Er zijn slechts 1000 kaarten beschikbaar in de voorverkoop. Verwacht wordt dat dit evenement uitverkocht gaat dus wees er snel bij.
Wil er eindelijk een keer heen, wie gaan dr heen ?? kan nooit mensen vinden die mee willen :P
Stuur eem PB ofzo :bier: