Partyflock

Betere optie als TBY!!!!!

 
Flockonderwerp · 28613

Onderwerp is gesloten!

Dit gebeurt meestal omdat een of meerdere personen het beleid hebben overtreden.
Het kan natuurlijk ook zijn dat er al een actieve discussie over hetzelfde onderwerp was.
Dit soort situaties zijn te voorkomen door op de hoogte te blijven van het beleid.

schiet nie op, waarom daarheen als je gratis (!) naar de dragonderbar kunt :o :o :o

ik weet et wel, gaan jullie ma lekker naar dat gare poepfeest waar allemaal van die drugsgebruikende mensen lopen, dan ga ik voor de gezelligheid, de sfeer, de locatie maar vooral: de mensen en de muziek!! zeer stijlvol aangekleed en, niet geheel onbelangrijk, het trendy publiek wat er massaal naar deze hippe club komt.

Dus jongens (en niet te vergeten de dames natuurlijk) denk nog eens goed na, het is het 1 of het ander, je kan geen 2 dingen tegelijk hebben, het is niet altijd feest, maar morge toch zeker wel!! Wie wil er nou niet genieten van een spetterende show, de schitterende ambiance, het fantastische publiek en bovendien GRATIS ENTREE!!!!
Je hoeft trouwens noch bang te zijn voor te jong publiek, noch voor agressief gestemde mensen, dit vanwege een fantastisch deurbeleid! De minimum leeftijd is 16 jaar! d.w.z. dat wanneer iemand al langer leeft dan 16 jaar, diegene kan gaan genieten van een onvergetelijke avond in deze schitterende locatie. Wat een feest, wat een idee, maar vooral wat een eer dat wij hierbij mogen zijn!
Dat 'Bar de Dragonder' ons de mogelijkheid biedt om voor 1 keer in ons leven echt los te gaan!

Dus jongens (en bovendien, de dames)
Luister naar wat je hart je ingeeft, en volg dit pad. Je zult zien dat wanneer je dit vol blijft houden, er een soort van chemie gaat onstaan tussen deze onvergetelijke avond (nu al! ja nu al onvergetelijk!!!) en degene des persoons.
Hier hoef ik geen 2 seconden over na te denken!
of niet dan:P
na een rustig avondje gister..knalluh we er vanaaf hard op:bounce:
Ik vond t ook eggt superrr vet
Hahah nie ouwehoeren schranz:P
Wat was de dragonderbar grof hea:respect:!!!!!!!

nooit zo mooie avond gehad