Partyflock

D.D.O.D. In Overdrive 2nd Year Anniversary 08-12-06 Amsterdam

 
Flockonderwerp · 28420
­[img]http://www.dawnofdance.com/flyers/ddod19.jpg[/img]
Flyer designed by Sonic-XL, artwork by Mr. E

Het is een bekend gegeven dat de tijd vliegt als je plezier hebt en zo kunnen twee jaar dus bij wijze van twee dagen lijken.... Het begon allemaal op 4 november 2004 toen de organisatie Dawn of Dance werd geboren, ergens in Amsterdam kwam iemand die verschrikkelijk veel van één bepaalde Dance muziek hield in actie. Wat doe je als de muziek waar jij het meest van houdt minder te horen is op feesten vergeleken met andere Dance stromingen? Het is nou eenmaal zo dat de Hardcore en Hardstyle waarschijnlijk de grootste twee dance stromingen zijn in Holland, maar wat als je dan zelf veel meer van een andere muziek houdt? Je kan natuurlijk thuis op de bank gaan zitten balen elk weekend dat er geen feesten zijn met 'jouw' favoriete muziek, maar wat als je de kans krijgt om ergens op een locatie, hoe klein dan ook zelf iets neer te zetten met 'jouw' favoriete muziek?

De locatie: een klein, gezellig Amsterdams cafeetje waar maximaal 100 mensen inpassen met een ongelooflijk geluid dat pieken van 109 decibel kan bereiken, vijf minuten van het Leidseplein. Dawn of Dance greep deze kans natuurlijk met beide handen aan en ging heel hard aan het werk om een leuke, gezellige avond met goede muziek neer te zetten. Zo werd de eerste editie van D.­D.­O.­D.­ op 10 december 2004 een feit. Eén iemand die de promotie en het organiseren van het feest op zich neemt, iemand die de e-flyers kan maken, lieve en helpende vrienden en een groep enthousiaste (nog) onbekende DJ's die bereid zijn om voor noppes te komen draaien. Voeg daarbij nog het enthousiaste publiek, die ervoor zorgden dat er een buitengewoon gemoedelijke sfeer hing en dat is D.­D.­O.­D.­ elke maand weer. September vorig jaar kwam een tekenaar het Dawn of Dance team versterken en sindsdien zorgde deze tekenaar dat er elke maand weer een verrassende tekening als achtergrond van de e-flyer kon dienen.

In de afgelopen twee jaar kwam er al een keur aan DJ's draaien op de verschillende edities, naast een groep van in totaal tien resident DJ's heeft elke DJ die Harddance draait de mogelijkheid om te komen draaien. Diverse DJ's maakten dan ook hun debuut op een D.­D.­O.­D.­ en kregen de kans om te proeven hoe het is om voor publiek te draaien en mede dankzij de gezellige sfeer en het enthousiasme van het aanwezige publiek werd zo'n debuut deels onvergetelijk. Voeg hier nog eens aan toe dat ook namen als Fausto en Rossi geheel belangeloos op een D.­D.­O.­D.­ gedraaid hebben en dat er ook al namen uit Engeland op het menu stonden als Danny Luu, Chris Hoff, Batch en Tina Martin. Acht december is het dan alweer tijd om D.­D.­O.­D.­'s tweede verjaardag te gaan vieren op D.­D.­O.­D.­ in Overdrive - 2nd year anniversary 9 Hours of Harddance Madness.

Vorig jaar werd er flink uitgepakt tijdens de eerste verjaardag van D.­D.­O.­D.­, maar liefst twaalf uur, van tien uur 's avonds tot tien uur 's ochtends, stonden vijftien DJ's klaar om een groot feest te vieren met verschillende back to back's, een aantal solo's en werden er diverse promo cd-tjes uitgedeeld. Ook dit jaar wil Dawn of Dance D.­D.­O.­D.­'s verjaardag niet zomaar voorbij laten gaan en dit tweede jaar zullen de deuren van de Trappist zich van half elf 's avonds tot half acht 's ochtends gaan openen en ook deze keer staat er een groot aantal DJ's klaar om jullie samen een onvergetelijk feest te bezorgen. BeNRG, Charly, Cill, Erick Pike, First-Base, Jim Justice, MvDJ, Nazzz, Raine, Raven, Tim S, The Dawn en maar liefst twee DJ's uit Engeland: Andy McCall en JK, last but certainly not least zijn er deze editie twee MC's maar liefst. Naast MC Budha zal namelijk niemand minder dan MC Da Silva zijn vocale kwaliteiten gaan laten horen op D.­D.­O.­D.­ in Overdrive.

MvDJ zal samen met Erick Pike, die al op Dance Valley Winter Edition en afgelopen zomer op Dance Valley 2006 stond, de avond openen, hierna nemen Raine en Tim S het over, om één uur zal Andy McCall zijn UK sounds laten horen in de Trappist, gevolgd door Cill en Jim Justice. Om drie uur is het tijd voor de tweede DJ uit Engeland: JK, waarnaar Raven het zal overnemen tot kwart voor vijf als het tijd is voor Charly & Nazzz, samen ook Audio Sickness, die deze avond een DJ set zullen neerzetten, First-Base zal een uur lang heerlijke UK Hardhouse laten horen, waarna BeNRG en The Dawn het feest zullen gaan afsluiten in de hoogste versnelling. De viering van alweer twee jaar Harddance voor liefhebbers door liefhebbers gegoten in negen uur heerlijke muziek.

De entree bedraagt 3 EUR, inclusief één gratis bier/wijn of frisdrank. Het maximum aantal mensen voor café de Trappist 100 man, dus zou je willen langskomen, stuur dan een mailtje naar info@dawnofdance.com om te voorkomen dat je niet naar binnen kan. Voor meer informatie kan je de site van Dawn of Dance www.dawnofdance.com bezoeken.

De draaitijden van D.D.O.D. - In Overdrive nog even op een rij:

22:30 - 00:00 Erick Pike & MvDJ
00:00 - 01:00 Raine & Tim S
01:00 - 02:00 Andy McCall
02:00 - 03:00 Cill & Jim Justice
03:00 - 04:00 JK
04:00 - 04:45 Raven
04:45 - 05:45 Charly & Nazzz
05:45 - 06:30 First-Base
06:30 - 07:30 BeNRG & The Dawn

Upcoming events of D.D.O.D.

D.D.O.D. - Starting Over 5th of January 2007 at Café De Trappist


­[img width=300]http://tinypic.com/y095k[/img]

We take no prisoners...­ We only convert......­

­[img]http://tinypic.com/eslr0y.jpg[/img]

The Dawn Of Harddance Has Begun

Waar is Café de Trappist?

­[img width=300]http://tinypic.com/16mg4i[/img]

Vanaf het Leidseplein, als je dan de Melkweg rechts hebt, ga je naar links de grotere weg af, waar onder andere de trams zeven en tien rijden.
Deze weg loop je af totdat je aan je rechterkant het Rijksmuseum ziet, dan sla je de weg recht tegenover deze poort in (met de rug naar het Rijksmuseum gezien). Daar zit ook een eetcafe aan de overkant dat Hans en Grietje heet.
Voor de gracht nog ga je meteen naar links de Zieseniskade op dan heb je eerst een restaurantje en daarnaast is de Trappist


Kort samengevat leuk feestje voor een klein prijsje met lekkere Harddance, HARDHOUSE en Hardtrance ;)
laatste aanpassing