Partyflock

Joop, Antiphus & Kay Wilder in de Ludiek

 
Flockonderwerp · 28193
OK, het is dan niet in Leeuwarden zelf , maar het zijn wel drie Leeuwarder dj's waar het om gaat, dus ik denk dat het daarom best interessant is om het onderwerp hier te plaatsen. ;)

­[img]http://www.kaywilder.nl/pics/poster_thumb.jpg[/img]

NEWS: Dubbele december editie Kay Wilder Invites in Ludiek Sneek

Het einde van 2006 is in zicht en dit moet uiteraard gevierd worden in de feestmaand december! In Sneek zal Danscafe Ludiek daarom op vrijdag 22 december en zaterdag 23 december een dubbele editie van Kay Wilder Invites organiseren, met deze keer twee hele speciale gastdj’s.

Sinds oktober 2006 worden de Kay Wilder Invites feesten maandelijks georganiseerd in de Ludiek. Deze poging om een impuls te geven aan de dancemuziek in Sneek blijkt tot nu toe een groot succes! De twee voorgaande edities werden erg goed bezocht en stonden garant voor een erg gezellige avond. Daarom wordt er in december een dubbele editie gehouden om je kerstvakantie goed mee te beginnen!

Op vrijdag 22 december zal er niemand minder dan DJ Joop te gast zijn bij Kay Wilder. Joop is inmiddels een van de bekendste dj’s die ons land rijk is. Met zijn gevarieerde sound van tech-house tot (tech-)trance weet hij elke keer weer krachtige en opzwepende draai aan de avond te geven. Joop is onder andere bekend van zijn optredens op Mysteryland, Trance Energy, Sensation en Innercity. Joop’s draaikunsten worden niet alleen in Nederland gewaardeerd maar ook ver daarbuiten. Duitsland, Belgie, Zwitserland, Ierland, China en Turkije om maar een paar landen te noemen.

Naast zijn goede reputatie als dj heeft Joop ook op het productionele vlak al goed weten te scoren met nummers als ‘Act of God’, ‘Sonsuz’ and ‘Another World’. Op het moment slijt Joop zijn dagen in de studio om in 2007 veel nieuwe tracks te releasen, waarvan ‘The Future’ nu al door grote namen als Tiësto, Armin en Marco V wordt gedraaid. Uiteraard valt er deze avond een voorproefje te wachten van wat er in 2007 zal gaan komen!

Op zaterdag 23 december is DJ Antiphus uitgenodigd om met zijn (progressive) house beats er een te gekke avond van te maken! Antiphus werd in 2003 de winnaar van de ID&T Talent Award Contest, waarna hij zich heeft bewezen op grote feesten als Mysteryland, Sensation en Liberation 2004. Daarnaast heeft Antiphus gedraaid op lokaties’s als Hotel Arena, Club Noa en live op Slam!FM. Net als Joop is Antiphus ook succesvol buiten de grenzen van ons kleine landje, zoals in Turkije, Noorwegen, Duitsland en Zweden.

Ook Antiphus is succelvol op het gebeid van produceren, zo heeft Antiphus remixen gemaakt van Mark Norman’s Brasilia, welke door onder andere Armin van Buuren werd gedraaid. De knaller van dit moment, Steff da Campo’s Candyman, heeft ook een Antiphus ‘twist’ gekregen en wordt op dit moment in alle clubs grijs gedraaid.

Joop en Antiphus zullen deze avonden uiteraard worden bijgestaan door Kay Wilder. De resident dj van de Ludiek timmert zelf inmiddels al goed aan de weg. Met invloeden van progressive house, tribal, techno en trance is zijn sound divers en opzwepend te noemen. Kay Wilder stond al op feesten als Above & Beyond naast namen als Mojado en Mark Norman en mag zich tevens finalist noemen van de ‘Northern Dance Experience’ dj-contest 2006. Daarnaast heeft Kay Wilder zijn naam gevestigd in de scene door optredens in; Huize de Beurs - Groningen, Club Noa - Leeuwarden, Sunset Boulevard - Leeuwarden, Alcatraz - Sneek, Swinging Mill – Nes, Ameland en natuurlijk in de Ludiek te Sneek.

Het beloven twee spectaculaire avonden te worden. Dus reserveer de data alvast in je agenda! Uiteraard is de toegang nog steeds gratis.


Wat: Kay Wilder Invites.. Double Edition
Wanneer: vrijdag 22 december & zaterdag 23 december
Wie: 22 dec. Joop & Kay Wilder
23 dec. Antiphus & Kay Wilder
Tijd: 23.00 – 04.00
Entree: Gratis!!

PF links:
http://partyflock.nl/party/79593
http://partyflock.nl/party/79594


Also see http://www.kaywilder.com
laatste aanpassing