Partyflock

Besluiten om niet meer te trippen...

 
Flockonderwerp · 28127
Zijn er mensen die na een bepaalde ervaring besloten hebben dit wereldje te verlaten omdat ze er schade aan hebben ondervonden, of genoeg geleerd hebben en niet meer op bezoek willen in andere dementies die moeder natuur heeft?
Denk wel dat je de enige bent, iedereen in dit flock is psychonaut en psychonauten trippen nou eenmaal veel :P.

Wel moet ik je zeggen dat ik voorlopig even klaar ben met chemicalien en ga proberen het wat natuurlijker te houden voortaan :)

Genoeg leren uit andere dimenties ?

Je bent nooit uitgeleerd is mij geleerd :D
Ik ken wel iemand die lsd voor gezien houdt.

Ik ben ook vaak heel erg bang geweest, maar heb daarna ook weer mooie ervaringen gekregen.
Soms wel het idee gehad te ver te zijn gegaan of entiteiten te hebben ontmoet die me niet meer met rust laten als ik trip op bijvoorbeeld lachgas, maar dit is nog even afwachten.
Ik vecht het liever uit dan dat ik ermee stop. Mijn fascinatie en vraagtekens winnen het van mijn angst :)

Psychonaut 4 Life!! :D
laatste aanpassing
hij heeft het hier niet over angst maar lichamelijke schade, denk dat iedereen die regelmatig tript wel eens bang is geweest maar inderdaad daar ga je in mee en daar leer je wat van.­

ik snap ook dat als je lichamelijke schade zoals die wij (ik ook.­) die hebben (of gehad ben er nu gelukkig vannaf.­) dat je begint na te denken of het allemaal wel goed voor je is.­
ik blijf in ieder geval doorgaan maar start nu wel een periode dat ik ff natuurlijk ga trippen en niet meer met chemische middeltjes...­
Als ik ooit nog wat neem zal het xtc of beetje paddo's zijn...­

maar ik denk nog steeds dat ik het nooit meer zou durfen gezien de angst die ik er van gekregen heb doordat ik lichamelijk heel slecht er aan toe ben geweest!

maar die 2c-x bende allemaal is dikke rommel als je het mij vraagt!!!!
maar die 2c-x bende allemaal is dikke rommel als je het mij vraagt!!!!

2c-b is bijvoorbeeld op bepaalde gebieden minder slecht voor je dan xtc btw :)
het bind zich tijdelijk een sertonine receptorren ipv serotonine op hoge schaal te verbruiken zoals xtc (mdma) dat doet.
als je zo beredeneertd is alles dus bende :)
laatste aanpassing
Ik heb vannacht unaniem besloten om nooit meer ayahuasca te drinken. Zoveel shit en pijn alsdat ik daarmee heb gevoeld wilde ik nooit meer voelen. De poorten naar de hel waren letterlijk open. Nooit meer dat ik dit wilde meemaken.
Maar nu zie ik gelukkig wel de waarde hiervan in. Absoluut dat ik het weer zal doen. Ik hoop uiteraard mezelf niet nog een keer zo erg te voelen, maar ik zie wel in hoe goed het is om dit eens onder ogen gezien te hebben. Ik zie ook het nut van de ervaring in en dat het een ervaring was die ik op dat moment nodig had. Door dit soort dingen te doorleven, onder ogen te zien en te verwerken kun je groeien als mens. Écht groeien. :jaja:
Trippen moet je gewoon zorgvuldig doen en je moet weten waar je mee bezig bent. Juiste setting creëren en leren van je ervaring. Niet iedereen kan er tegen of is er al aan toe. Als dat nog niet het geval is dan moet je het ook gewoon lekker niet doen. :)
laatste aanpassing
Uitspraak van [GPT]Dr. Meatball op donderdag 14 december 2006 om 10:19:
2c-b is bijvoorbeeld op bepaalde gebieden minder slecht voor je dan xtc btw
het bind zich tijdelijk een sertonine receptorren ipv serotonine op hoge schaal te verbruiken zoals xtc (mdma) dat doet.­
als je zo beredeneertd is alles dus bende

Het betreft hier 2c-i, daarover is toch nog minder bekend en het is toch wel wat sterker dan 2c-b. 2c-b is inderdaad tamelijk schadeloos, xtc btw ook ;).
Uitspraak van Ik volg je even niet hoor :vaag: op zondag 17 december 2006 om 21:22:
Ik heb vannacht unaniem besloten om nooit meer ayahuasca te drinken

Uitspraak van Ik volg je even niet hoor :vaag: op zondag 17 december 2006 om 21:22:
Absoluut dat ik het weer zal doen.­

Beetje tegenstrijdig maar ik begrijp hem al vanwege pb. Ik denk zowezo dat je van badtrippen meer te weten komt dan wanneer je een goeie trip achter de rug hebt. De openbaring die je hebt gezien is zwaar voor je geweest maar heeft je inderdaad wel weer wat bewezen ;). Moet ook zeggen dat ik Ayahuasca geen tripmiddel vind maar meer een medicijn voor zielen ;). Dus mensen voor de fun; gebruik alsjeblieft andere zooi en laat dit goedje voor wat het is ;).