Partyflock

Dj Vince - tegen de rest (31 maart 2007 - Beursgebouw - Eindhoven NL)

 
Flockonderwerp · 27912
Nieuwsbericht:
Vince is zonder meer een van de meest populaire artiesten van het gerenommeerde Masters of Hardcore label. En daar waar Outblast DJ Vince reeds voorging, zaten vele fans te wachten op het solo debuut van Vince. Zijn energieke sets die zich kenmerken door uniek scratch- en mixwerk, maar natuurlijk ook zijn down to earth mentaliteit hebben Vince ongekend populair gemaakt bij het Hardcore publiek. 2007 is het jaar dat Vince 15 jaar meedraait in het vak, meer dan genoeg aanleiding voor een spetterend Hardcore evenement waar hij in het middelpunt van de belangstelling staat!!

Uiteraard is de keuze voor een geschikte locatie gevallen op het Beursgebouw te Eindhoven, een toplocatie vlakbij Vince zijn thuisbasis Helmond. Op zaterdag 31 Maart 2007 is dit het domein waar oldskool, early hardcore en hardcore de boventoon zullen voeren.

Vince timmert al heel wat jaren aan de muzikale weg, en heeft inmiddels een indrukwekkend CV en een enorme fanschare opgebouwd, waar menig ander artiest jaloers op is. Op vrijwel ieder groot dance evenement heeft hij gestaan: Masters of Hardcore, Nightmare in Rotterdam, Thunderdome, Hellraiser, DefQon, HouseQlassics en natuurlijk zullen velen zich nog de spectaculaire slotset van Qlimax 2005 herinneren. Maar niet alleen heeft Vince furore gemaakt als DJ. Natuurlijk is hij ook bekend als één van de leden van de live formatie Shadowlands Terrorists. De live act die vooral in de hoogtij dagen van de Early Hardcore periode zeer populair was. Wie kent uit die tijd niet meer de bekende Shadowlands Raves?!

Mede door een indrukwekkend en zeer gevarieerd programma, wat natuurlijk aangevoerd wordt door Vince zelf, zal het dak er af gaan tijdens dit spektakel op zaterdag 31 maart!! Qua muziekkeuze kan je een opbouw verwachten van de begindagen uit de carierre van Vince tot en met de platen die hij vandaag de dag op de draaitafels heeft liggen.

DJ Vince – Tegen de rest
Zaterdag 31 Maart 2007
Beursgebouw Eindhoven
22.00 – 07.00 uur
Voorverkoop: 32,50 EURO ex. fee

hier ben ik zekr aanwezig! veel beter dan dat feest van outblast ieder jaar.:yes:
Hier mogen we niet ontbreken!! :-D Dus zeker aanwezig! :yes:
Uitspraak van [terror]Neophyte op zondag 3 december 2006 om 17:24:
mijn grote held Vince the whole night

aangezien dat de titel 'tegen de rest' is vermoed ik dat Vince naast een solo set de hele nacht battles gaat doen tegen andere dj's.

Uitspraak van BIOCANDY op zondag 3 december 2006 om 15:20:
Qua muziekkeuze kan je een opbouw verwachten van de begindagen uit de carierre van Vince tot en met de platen die hij vandaag de dag op de draaitafels heeft liggen.­

dat wordt heerlijk :yes:
laatste aanpassing
Uitspraak van BIOCANDY op zondag 3 december 2006 om 17:31:
is vermoed ik dat Vince naast een solo set de hele nacht battles gaat doen tegen andere dj's.­

jajajaja , gaat knallen :d
jaja de kans is groot dat ik ook aanwezig zal zijn.
as ik da weekend weer nie ergens in de bos moe gen liggen gelijk bij het grote ruffneckfeest toen in september :D
Jah, zal er wel zijn :-D