Partyflock

Sorry :( maar dit grijpt mij aan!

 
Flockonderwerp · 27887

Onderwerp is gesloten!

Dit gebeurt meestal omdat een of meerdere personen het beleid hebben overtreden.
Het kan natuurlijk ook zijn dat er al een actieve discussie over hetzelfde onderwerp was.
Dit soort situaties zijn te voorkomen door op de hoogte te blijven van het beleid.

Kind gedood op basisschool

Uitgegeven: 1 december 2006 13:21
Laatst gewijzigd: 1 december 2006 16:35

HOOGERHEIDE - Op basisschool Klim-Op aan de Matthias Wolffstraat in Hoogerheide is vrijdag rond 11.25 uur een 8-jarig jongetje om het leven gebracht. De 22-jarige dader is door de politie aangehouden. Hij heeft het kind uit groep vier met messteken gedood. Dat heeft de politie tijdens een persconferentie bekendgemaakt.


Het jongetje zat volgens de politie in groep 4 van de Klim-Op basisschool in Hoogerheide

De jongen werd rond 11.25 uur met ernstige verwondingen in de halsstreek aangetroffen in een lokaal van de school, aldus de politie. Stegman bevestigde dat het gaat om de 8-jarige Jesse Dingemans. Over de exacte toedracht en het motief kon Stegman nog niets zeggen. Burgemeester Fränzel sprak van een "verschrikkelijk bericht".

Alarm

De school heeft meteen groot alarm geslagen na de gruwelijke vondst. Getuigen zeggen dat ze de dader gehuld in capuchon en lange jas hebben zien weglopen in de richting van het nabijgelegen gemeentehuis.

De man werd rond 14.00 uur aangehouden. Volgens de politie is er geen familierelatie tussen de dader en het slachtoffer. Schooldirecteur Brouwers van de Klim-Op benadrukte tijdens de persconferentie dat "medeleerlingen het slachtoffer niet hebben gezien."

Bankdirecteur

Het slachtoffertje zou het zoontje zijn van de directeur van een filiaal van de Rabobank in Halsteren. Een woordvoerster op het hoofdkantoor van de bank heeft dat vrijdagmiddag bevestigd maar trok de verklaring later weer in. "Het is niet zeker. We onderzoeken het." Meer informatie over de achtergronden bij de dood van het kind kon zij nog niet geven.

Opvang

Op het gemeentehuis van Woensdrecht, waar Hoogerheide onder valt, is een crisiscentrum ingericht. De school is ontruimd en de leerlingen worden opgevangen door slachtofferhulp. De ouders worden opgevangen in het gemeentehuis. Ze worden bijgepraat over wat zich heeft afgespeeld en er is voor nazorg geregeld. De gemeente wil voorkomen dat de ouders worden lastiggevallen door de aanwezige media.

Van der Hoeven

Minister van Onderwijs Maria van der Hoeven heeft geschokt gereageerd. "Het is vreselijk wat er is gebeurd", aldus Van der Hoeven na afloop van de minsterraad vrijdag.

Ze had nog geen nadere informatie. Na afloop van de ministerraad is Van der Hoeven direct naar haar ministerie gegaan om te horen wat er precies is gebeurd.tjongjonge dat zoiets hier gebeurd :|
ja geak
dat kind is van oor tot oor de keel doorgesnede..­ en dat zou door die antiliaan gedaan zijn
hetzelfde mee doen en dan heel langzaam !
wtf is t ook nog waar ook:/
ik hoorde dat vrydag avond, enja die gast was beetje dull in zn kop dus weet ik veel of da waar was.

damn .. geen woorden voor:nee:
R.I.P Jesse Dingemans.
egt zielig..­zo'n jongentje had nog een mooi leven voor zich
En dan ook nog die dikke :looser: die ontkent! want een eikel! die moeten ze loslaten in een kooi waar ook die familie inzit.. die houd het nog geen 5minuten vol :@O:)
laatste aanpassing
mee eens:P.
Uitspraak van Reem:banana: op dinsdag 5 december 2006 om 10:13:
die moeten ze loslaten in een kooi waar ook die familie inzit

die vat ik niet:/
Dat die kerel(dader:P) bij die ouders en familie van die kleine Jesse(slachtoffer:P) in een kooi moeten worden gezet.. die kerel wordt dood geslagen denk k 8)

En terecht!
ooh zo

ja idd:D