Partyflock

Spirituele ervaringen,QuantumFysica En Drugs

 
Flockonderwerp · 27758
Dit is een aangepaste versie van mijn tripreport geplaatst in het forum; Menswetenschappen.

Voorwoord:

7 maanden voordat ik de qauntumfysica films(what the bleep I & II)had gezien heb een eenmalige trip op MDMA en Ketamine Gehad...Ten tijde van deze trip zat ik in een auto (passagier). Ik sprak over dingen als 'samensmelten' , verschillende 'plateu's' waar ik op dat moment was...Voor mij was het nog niet allemaal duidelijk wat ik had meegemaakt, maar daarna zou mijn leven nooit meer hetzelfde zijn, positief hoor!

enfin om te beginnen,

Inleiding:

Ik wil Druggebruik echt niet promoten, maar er zijn tal van voorbeelden te noemen van mensen die spirituele ervaringen hebben gehad tijdens of na het gebruik ervan, vandaar deze topic.

tripreport:

'Ik was een Electron'

Uitspraak van SuburbanKnight op woensdag 29 november 2006 om 15:38:
Uitspraak van billenman op woensdag 29 november 2006 om 13:24:
De quantumfysica benadering is best boeiend.­ Tis een begin voor het overbruggen van de kloof tussen wetenschap en religie
Alleen neem ik niet alles zondermeer aan.­ Het geeft echter wel inspiratie voor eigen ideeën


Voor my ist de waarheid...Ik heb hele rare dingen meegemaakt, weliswaar onder invloed van ketamine(thanatos,dood) en mdma(eros,birth), maar toentertijd van de belevenis wist ik nog nix over quantumfysica en potentiele electronen etc(was ook de eerste keer keta), ik was nog maar net bezeg 911 te ontrafelen zeg maar, om even te explainen in welke state of mind ik was.

Anyway deze belevinis was zo Bizar, ongeloofelyk eng maar toch heel bekend. Ik was op meerdere plaatsen tegelijk, ik weet het klinkt heel raar, reisde met een snelheid van weet ik het hoe hard door de Kosmos, heb 3 keer een byna dood ervaring gehad(thanatos) met wit licht en al voelde me er direct na als herboren(eros) was superbly, alles smolt samen tot een soort van energie, ik voelde ook de hele tijd een soort van hele sterke vibratie door mijn lichaam suizen etc..

Uitspraak van Infected Influence op zondag 27 augustus 2006 om 22:00:
zijn bijna dood ervaringen ook zo.­ Alleen je energie veld blijft over, volgens mensen die het meemaakten.­ Dus bestaat je bewustzijn ook op quantum niveau volgens mij.­ E=­mc² is de formule die het verband tssn massa en energie bevestigt.­ Verder ken ik niet zoveel van quantum mechanica.­ Ik geloof er wel in.­
(y)

Ik kan me herinneren dat ik mijn ogen constant open heb gehad, maar iig deze wereld niet wilde doorfilteren in de realiteit waar ik verbleef..Ik voelde mijn armen niet benen niet..net of ik geen lichaam had, ik realiseerde me pas weer dat ik een mens was toen bleek dat ik met mijn armen rustig om me heen aan woelen was, op dat moment toen mijn hand tegen het plafond v/d auto stootte wist ik weer wie ik was...
En JOris maar lachen naast me, en ik kon gewoon met hem communiceren dat was het rare, i was completely out of it maar kon nog wel aan hem vragen of het normaal was dat ik zoooo ver weg was, ik vroeg zelfs : "denk je dat ik maandag weer gewoon naar mijn werk kan"? en het was vrijdag 21.30 uur! ik d8 echt ik ben dissolved into nothingness...maar voelde me geweldig...

Ik weet dat ik op een gegeven moment ineen soort van vage hele diepe lach-staat verkeerde net of ik iemand heel hard aan het uitlachen was, en ik was ook echt genuinely bly..Ik schaterde tegen joris, ([KPTboriz] op 't flock maatje van evert) NU SNAP IK HET! Wat ik snapte, realiseerde ik me op dat moment totaal niet....Die realisatie zou pas 7 maanden later tot mij doordringen dmv docu-films als: What the bleep I & II, The Waking Life, Alles van David icke etc..

Ook heb ik tijdens deze trip/reis een tijd lang alles in herhaling beleeft, net alsof ik uit de toekomst terugkwam, maar bleef haken, net als een kras op een plaat/Cd..dit was heel merkwaardig, maar niet eng of disturbing, je denkt de hele tijd heeeej dejavousdejavousdejavous...Net of je versneld reincarneert ofzo....

Deze Reis Is In Het Kort Beschreven...In real Life duurde het ongeveer 2 uur....

De link die ik wil leggen met quantumfysica is, ik heb het gevoel alsof ik een potentiele electron was tijdens die trip, of tenimste een deel ervan op weg naar het Nul-veld Of Veld Van AKASjA(oude religie heeft het er vaak over). Ik weet het, je denkt dat ik gek geworden ben, maar sinds die tijd heb ik vele trip-reports gelezen van sjamanen en indianen die hetzelfde soort reis hebben meegemaakt.

Ik heb eerst de chemische/rationele kant onderzocht van de verschijnselen die ik heb gehad... Maar na het zien van what the bleep en de hele ramtam over het chemische menselijke lichaam, weet ik dat het niet zo maar een trip was, maar dat het quantumfysica is wat ik heb beleefd, en wat zo veel mensen beleven en dan bedoel ik niet zo maar trippen. Maar spiritueel trippen/reizen

ik weet zelf ook niet hoe het komt dat ik deze belevenis op zo'n manier heb beleefd, maar als ik het wist zou ik het weer doen. Ik heb sindsdien geen ketamine meer gebruikt, omdat ik toch wel bang ben dat als ik op zoek ga naar dezelfde reis, dat ik dan een tegenvallende experience zal beleven. Ik voel me sinds die reis nl als nooit tevoren!

Mdma neem ik soms nog wel, het houdt me Humble(nl woord kwyt) dan weet ik weer waarom mensen ook lief kunnen zijn, en kan ik met een open hoofd nadenken over bepaalde zaken.

Geniet maar gebruik met mate(-n)

deze boodschap kan in de toekomst nog aangepast worden

---Einde Transmissie 313--Uit--One Love--One Life Source---
laatste aanpassing
Uitspraak van SuburbanKnight op maandag 4 juni 2007 om 14:49:
Joris, het kan ook zo zijn dat het nooit fijne entiteiten waren in de eerste plaats.­ Daarom moet je ook voorzichtig zijn met contact met hun.­

True, maar deze energieen voelen compleet anders aan en de visioenen die ik hier dan bij heb zijn ook totaal anders dan de die ik had tijdens mijn 'hemelse' tripjes!
Er zijn overigens immens veel entiteiten die ik kan waarnemen onder invloed van lachgas, maar deze groep demoonachtige wezens heeft blijkbaar voorrang of staat heel dicht bij mij tegenwoordig.
Zodra ik zeg maar het gevoel heb door een tunnel te vliegen grijpt iets me vast en dan begint de ellende.
Voorheen voelde ik me bevrijd en voelde ik mijn energieveld groter en groter worden, nu is het totaal tegenovergesteld...

Vrijwel iedereen ervaart een lachgastrip als positief en een liefdevolle allesomvattende ervaring waar niets mis mee kan gaan, je leest ook amper over bad trips.. helaas weet ik nu beter :nee: :@
laatste aanpassing
:lol: Hennepzaadjes moet je niet planten en oproken maar eten!

Calories/100 g 567
Protein (Nx5.46) 30.6%
Fat 47.2%
Saturated fat 5.2%
Monounsaturated fat 5.8%
Polyunsaturated fat 36.2%
Carbohydrate 10.9%
Oleic 18:1 (Omega-9) 5.8%
Linoleic 18:2 (Omega-6) 27.56%
Linolenic 18:3 (Omega-3) 8.68%
Cholesterol 0.0%
Total dietary fiber 6.0%
Vitamin A (B-Carotene) 4 IU/100 g
Thiamine (Vit B1) 1.38 mg/100 g
Riboflavin (Vit B2) 0.33 mg/100 g
Vitamin B6 0.12 mg/100 g
Vitamin C 1.0 mg/100 g
Vitamin D 2277.5 IU/100 g[citation needed]
Vitamin E 8.96 IU/100 g
Sodium 9.0 mg/100 g
Calcium 74.0 mg/100 g
Iron 4.7 mg/100 g

Heel gezond!
Uitspraak van [GPT]Dr. Meatball op maandag 4 juni 2007 om 15:25:
True, maar deze energieen voelen compleet anders aan en de visioenen die ik hier dan bij heb zijn ook totaal anders dan de die ik had tijdens mijn 'hemelse' tripjes!
Er zijn overigens immens veel entiteiten die ik kan waarnemen onder invloed van lachgas, maar deze groep demoonachtige wezens heeft blijkbaar voorrang of staat heel dicht bij mij tegenwoordig.­
Zodra ik zeg maar het gevoel heb door een tunnel te vliegen grijpt iets me vast en dan begint de ellende.­
Voorheen voelde ik me bevrijd en voelde ik mijn energieveld groter en groter worden, nu is het totaal tegenovergesteld...­

Vrijwel iedereen ervaart een lachgastrip als positief en een liefdevolle allesomvattende ervaring waar niets mis mee kan gaan, je leest ook amper over bad trips..­ helaas weet ik nu beter laatste aanpassing 4 juni 2007 16:01

Ik heb lachgas nooit fijn spul gevonden, vond het altijd juist zeer beperkend en verwarrend irritant spul. Het draaid me een rad voor ogen. Het schopt de vloeiende flow van bewustzijn in de war en geeft mij geen enkel constructief handvat waar ik iets mee kan. Daarom heb ik ook totaal de intentie niet om me verder te verdiepen in dit middel, aangezien ik van bijna niemand hoor dat lachgas je echt wat kan geven, het neemt alleen maar. Het laat mensen allemaal alleen maar hunkeren naar nog een keer, omdat ze het alleen in de lachgas wereld ervaren, maar er is niets mee terug te nemen. Of is dit niet zo? Wat heeft lachgas jou gegeven behalve het wekken van interesse in het transcendentale?

Ik ben trouwens ook argwanend naar ketamine. Het is zeker een bijzonder middel, maar ik zie zoveel gevallen van mensen waar het een slechte uitwerking op heeft. Ten eerste is de hunkering naar meer zo groot, en ook zie ik bij de meeste ook niet echt duidelijk wat het ze nou brengt. Ik heb het idee dat de dingen die je inziet in de ketatrip, moeilijk kunt verbinden met jezelf en het kunt bewaren, en er op kan bouwen. Al die dissociatieven werken te veel met vervreemding om je iets wezenlijks bij te brengen lijkt wel.

Maar Funkraum, zoals jou verhaal laat zien kan het wel iets wakker kan maken, en je op een pad zetten van verder onderzoek. Maar ik heb het idee dat dat onderzoek vaak stukloopt als mensen elke keer weer naar de ketamine grijpt.

In een van de boeken van D.M. Turner heeft hij het op een gegeven moment ook over de DMT-elfjes die hem waarschuwen voor de ketamine. Uiteindelijk is hij ook doodgegaan in een ketamine trip. Ik kan het specifieke stukje even niet vinden, maar dit wel:

A major concern regarding safe use of Ketamine is its very high potential for psychological addiction.­ A fairly large percentage of those who try Ketamine will consume it non-stop until their supply is exhausted.­ I've seen this in friends I've known for many years who are regular psychedelic users and have never before had problems controlling their drug consumption.­ And I've seen the lives of several people who developed an addiction to Ketamine take downward turns.­

After about two years of once-per-week Ketamine use I even found that I had developed an addiction.­ Although it was less severe than what I've described above, it took considerable effort to break the cycle of repeatedly using it, even though I was aware of detrimental effects that it was causing.­ Since that time I've used Ketamine only occasionally, but find that I must continually exercise a high degree of will power to prevent myself from falling into a pattern of regular use.­ Amongst those I know who use Ketamine, I've seen very few who can use it in a balanced manner if they have access to it.­

One of the most remarkable things I experienced in becoming aware of and breaking my Ketamine addiction was the intervention of the tryptamine drugs, psilocybin and N,N-DMT.­ The DMT provided insights into the negative effects Ketamine was having on my life: a reduction in ambition;­ a reduction in healthy mortal fears, such as the fear of death;­ as well as a reluctance to confront fears or difficult tasks and situations directly.­ Frequent use of Ketamine can lure one as an escape since a blissful and fantastic state of fearless, disembodied consciousness is so easily available.­

In my early expirimentation, when combining Ketamine with psilocybin I normally had good experiences and virtually bypassed the bodily discomfort of the recovery period.­ However, while I was addicted to Ketamine I could no longer have a good mushroom trip if I planned to take Ketamine during the experience.­ I remember one experience where the visuals were complete static, and after taking the Ketamine I returned in a lethargic, uncoordinated, low-energy state.­ This was a complete contrast to my previous experiences with this combination.­ During these times DMT proved to be a strong ally, teaching me to be a dragon, and offering encouraging glimpses of what my experiences could be like if I defeated the addiction.­

Another factor to be aware of when using Ketamine is that much of the life energy, known as Chi or Kundalini, departs the body during the journey, normally returning along with one's awareness.­ While I've often experienced a wakening of this Chi energy as it reenters my body, with less care and indiscriminate use I've returned to find my body drained of this force.­ It is not uncommon to feel slightly drained of energy or lackadaisical after a K trip.­

Uit The Essential Psychedelic Guide
laatste aanpassing
Uitspraak van Dreadmanneke op dinsdag 12 juni 2007 om 14:39:
Het laat mensen allemaal alleen maar hunkeren naar nog een keer, omdat ze het alleen in de lachgas wereld ervaren, maar er is niets mee terug te nemen.­ Of is dit niet zo? Wat heeft lachgas jou gegeven behalve het wekken van interesse in het transcendentale?

Het is echt zo fucking bizzar wat ik mee maak dat je jezelf gaat afvragen: "Was het wel echt?" "Wat moet ik er nu mee doen?" "What the fuck is dit voor wereld?" "Wat zijn dat voor entiteiten of wezens?" "Waarom is er zoveel dualiteit hier?(De ene keer word ik aangevallen de andere keer verwelkomt)" "What the fuck is mijn rol in al die ervaringen?"
Dit soort vragen zorgde ervoor dat ik een hele lange tijd, keer op keer opnieuw op onderzoek uit ging, met alle gevolgen van dien.

Lachgas heeft er voor gezorgd dat ik er nu definitief over uit ben dat er compleet andere werelden bestaan waar wij als mens normaal geen besef van hebben. Ik maak in ieder geval veel diepere shit mee dan een simpele verwarring. Vooral ic.m. paddo's ga ik duidelijk door een poort en 'smelt' deze werkelijkheid samen met een heel andere wereld vol wezens en entiteiten waar ik totaal geen invloed op heb.

Mijn (tijdelijke) misbruik kan ik omschrijven als een drang onstaan uit de fascinatie om contact te leggen met wezens uit parallele universums. (met in mijn achterhoofd dat er maar weinig mensen zijn die hetzelfde reageren op lachgas als ik doe.)

Uiteindelijk weet ik nog net zo weinig als na mijn eerste diepgaande ervaring, alleen dat het daar niet zo veilig is als ik in eerste instantie dacht..

In my early expirimentation, when combining Ketamine with psilocybin I normally had good experiences and virtually bypassed the bodily discomfort of the recovery period.­ However, while I was addicted to Ketamine I could no longer have a good mushroom trip if I planned to take Ketamine during the experience

Dit omschrijft dan ook wel een beetje mijn relatie met lachgas :)

Uitspraak van Dreadmanneke op dinsdag 12 juni 2007 om 14:39:
Ten eerste is de hunkering naar meer zo groot,

Dit is absoluut waar. Ketamine noemen ze toch ook wel de heroine onder de psychedelica?
Anyways, ik moet eerlijk bekennen dat ik ketamine de laatste tijd ook vaker gebruikte als recreatief middel dan als een middel om van te leren.
Het feit dat ketamine zo verslavend is zegt stiekem al genoeg over het middel. Toch blijft het voor mij een favoriet! :jaja:
laatste aanpassing
Uitspraak van Dreadmanneke op dinsdag 12 juni 2007 om 14:39:
Maar Funkraum, zoals jou verhaal laat zien kan het wel iets wakker kan maken, en je op een pad zetten van verder onderzoek.­ Maar ik heb het idee dat dat onderzoek vaak stukloopt als mensen elke keer weer naar de ketamine grijpt.­

In een van de boeken van D.­M.­ Turner heeft hij het op een gegeven moment ook over de DMT-elfjes die hem waarschuwen voor de ketamine.­ Uiteindelijk is hij ook doodgegaan in een ketamine trip.­ Ik kan het specifieke stukje even niet vinden, maar dit wel:

Thx, i appreciate this. (y)

Dat is ook waarom ik het nog geen tweede keer heb ondernomen. Er is telkens iets wat me onbewust tegenhoud, maar desalniettemin heeft het zeker mijn interesse in esotherie en en dat soort zaken sterk vergroot alsmede meer inzicht in wie ik eigenlijk ben enzo. Dus in dat opzicht heeft het me zeker wel wat gebracht, maar ik begrijp de kritiek hoor. Een dissociatief-middel heet niet voor niets 'dissociatief'. Mischien dat de synergie tussen de mdma en K voor deze ervaring heeft gezorgd. K staat ook wel bekend als een middel waarmee Thanatos(sterven) beleefd kan worden en mdma als Eros(Ge-/herboren worden)
Anyway, ik zeg nooit nooit.
toen ik mijn maya teken(cimi)aan het bestuderen was, bleek dat mijn teken alles te maken heeft met mijn ketamine en BDE/uittreding. Lees maar eens...wat info over white planetary world bridgers (White World-Bridger White World-Bridger(CIMI) Equalizes and emphasizes Death (span dimensions). ... Soar on your spreading wings and planetary perspective, ik ben een White Wizard :D volgens deze wetenschap)

The White Worldbridger is the sixth glyph and it represents `death and equality`. It is the diplomat of the Tzolkin. In order to bridge the worlds between where we are now and where we could be, we first of all need to build a bridge. But this entails a process of death. To go forth one must let go of parts of the old self which have no place. All the things that hold you back, the part of you that is no longer relevant, must be released. This is why death and equality are key words for White Worldbridger. People born on these days are often diplomatic and they strive to find ways to bring together people of opposing views. They seek peace in the world. We all have within ourselves two different places, The place where we go to dream and to ponder where there is peace and tranquility. Where we can travel to other worlds and fantasise . The other part of our mind is grounded on the earth and concerned with paying bills and making ends meet and surviving on the physical plane. These two parts are connected via a bridge. There must however be a balance between these two places, never should you reside more in one than the other. These issues will always affect people born on White Worldbridger days. The shaman in order to obtain understanding of life must first of all allow his ego to die. The shaman’s death is the death of his own self importance. To cross bridges into other worlds, to expand your mind you must first let go of the identity that
separates you from the rest of the world.


­[img width=420 height=420]http://www.mayantimes.com/myworldbridger.jpg[/img]


All people born on White Worldbridger days have in common in their birth chart the same challenge, occult and like-minded glyphs. Only the guide changes and that is because the guide is decided according to what your number is.

The challenge of the White Worldbridger is the Yellow Warrior. This glyph symbolises `questing and intelligence`. A challenge is given to someone in order to measure their worth. When you overcome a challenge then you reach your personal potential. Many people are held back in their lives because they fail to overcome their challenge. It is what makes us strong. For the White Worldbridger to have the Yellow Warrior as a challenge suggests that the the worldbridger needs ask more questions and find their quest. Until they succeed in becoming a warrior they will not succeed in bridging the worlds.

The occult glyph for the White Worldbridger is the Blue Eagle. This glyph symbolises `creativity and vision`. The occult glyph represents the magical gift that you have to help you on your mission in life. The Blue Eagle sees things from a higher perspective, therefore to have it in a magical position as the occult means that White Worldbridger can see the world of a magic from the eagle’s eye point of view.
This makes them very open minded. Creativity is your secret weapon.

The like-minded glyph for the White Worldbridger is the Red Skywalker. This glyph represents `courage and exploring`. The like-minded glyph in a birth chart symbolises your ally. Out of all the other glyphs in the Tzolkin, you have more in common with the Red Skywalker then any of the others. When ever you get together you will feel the connection.

­[img width=320]http://www.mayantimes.com/White%20Worldbridger.htm[/img]

If you were born on a number one (magnetic) day or on a number six (rhythmic) day or a number eleven (spectral) day , then you are guided by the White Worldbridger. Or another way of saying it is that you are guided by your own power doubled. People who are guided by themselves are self-reliant, resourceful and often stubborn. This can lead to frustration sometimes as when you would like to find the answer to a problem no one ever gives it to you. You always have to figure everything out for yourself.

If you are born on a number two (lunar) or a number seven (resonant) or a number twelve (crystal) then you are guided by the
White Mirror. This glyph represents reflecting truth. For a White Worldbridger to be guided by the influence of the White Mirror entails showing people the truth in order for them to cross bridges. Clarity and truth are vital in order to enable your mind to travel to other worlds. Know thyself and then you shall know the universe.

If you are born on a number three (electric) or a number eight (galactic) or a number thirteen (cosmic), then you are guided by the
White Dog. This glyph symbolises `love loyalty and heart`. For a White Worldbridger to be guided by a White Dog means that your mission in life is to show people love. You are not only motivated to find peace and be that diplomat but you are motivated to show
people that ‘all you need is love’.

If you are born on a number four (self-existing) day or on a number nine (solar) day then you are guided by the White Wind. This glyph represents communication and spirit. It is the messagener of the Tzolkin. To be guided by White Wind is to be guided by the need to communicate. You are the messagener and your message is peace and diplomacy.

If you are born on a number five (overtone) or a number ten (planetary) day, then you are guided by the White Wizard. The enchanter of the Tzolkin. For a White Worldbridger to be guided by enchantment means that you help people cross bridges by enchanting them for their own good.

CURRENT 13-DAY CYCLE: White Worldbridger Wavespell

Worldbridger's Code Words:
ACTION: "Equalizes"
POWER: "Death"
ESSENCE/FUNCTION: "Opportunity"
Gregorian dates: Jan 14 - Jan 26
13 Moon Dates: Resonant Moon 5 - Resonant Moon 17
Tzolkin Dates: Kin 66 - Kin 78


The White Worldbridger tribe is called "Cimi" in the Mayan language, pronounced "Kee' Mee." Traditional translations of Cimi include "death," "world" and "skull."

As the 6th of the 20 tribes, CIMI is described in the Mayan Factor as signifying: "Death, Revelation, Realization of Mortality of Physical Body."
The number 6 is always associated with the organic balance of life and death.

Additional qualities of CIMI presented in the Mayan Oracle include: "forgiveness," "humility," "surrender," "release," and "transmutation."

WHITE represents the power of the direction NORTH and the power of REFINES.


The reality of life is that death humbles us all.

What does it trigger in you to contemplate death as a force of equalization?

I feel the association of Death = Opportunity is a sacred key that speaks not only of our imminent passing beyond this physical body, but also of the amazing
openings created by our every-day shedding.

Ego death is a huge aspect of Cimi, for we are reminded that by shedding and releasing identities and attachments we are granted access to new worlds! What within your life is asking to be let go of, or ended, to make way for a new cycle to begin?

Let us welcome the power of death to cleanse and liberate us from our self-defeating habits, our fears, our limitations, and all the unnecessary energies which distract us from or distort Truth!

A succinct mantra for aligning with Worldbridger power is:
"I SURRENDER TO OPPORTUNITY"

Het is me dus duidelijk geworden dat het mijn gave is om dit te kunnen, daarom ben ik geinteresseerd om bij een mentor in de leer te gaan, zodat ik dit ook zonder de hulp van drugs kan doen.

BTW nu snap ik ook waarom ik vroeger een bad-trip gehad heb op paddo's(11 jaar geleden daarna nooooit meer gedaan), dat is een manier geweest om nieuwe ervaringen op te doen en om te leren los te laten.
Hmm interessant....Want op een gegeven moment tijdens de paddo-trip als ik het niet meer aankon om naar de vreselijke beelden(brandende mensen zombies, zeg maar your average vision of Hell) te kijken die afspeelden op mijn netvlies en mijn ogen uit wanhoop maar dichtdeed, zat ik een glazen bol opgesloten(wat eigenlijk nog veel erger was:vaag:), waarin je alleen als een foetus kon liggen of gehurkt kon zitten. En ik was in zeg maar in outter-space en zweefde door de ruimte, er was niets of niemand om heen.
Dit na ong 20 a 25mins afwisselend te hebben meegemaakt (Hell en die Bol) werd het me een beetje teveel en moest ik huilen. Tot ik op een gegeven moment mijn maatje die ook aan de paddo's was hoorde lachen, toen moest ik kotsen en direct daarna voelde ik me zo okay dat ik een slappe lach kreeg doordat mijn maatje me aangestoken had met z'n rare verhalen over dat hij een pinautomaat was en dat mensen hun pinpas in zijn mond wilden stoppen omdat daar de 'gleuf' zat :roflol:!


Enfin, moraal van de verhaal is dat ik denk dat sommige drugs als iniatie-middel gebruikt kunnen worden om de ziel zelf ,rather than Ego te laten kiezen voor de les die hij uit vrije wil gaat leren.
Ik denk dat drugs het makkleijker maken voor je onderbewustzijn om de reis te maken naar de verste en duistere maar soms ook meest verlichte plekken van iemand zijn ziel om er een les te leren.
Ik wil hiermee niet zeggen dat drugs noodzakelijk zijn, want dat zijn ze allerminst, je kan door zeeeeer diepe meditatie hetzelfde bereiken, dan moet je wel van een bepaald niveau zijn om zo diep te gaan en dat kunnen de meesten bij lange na niet;) daarom kunnen drugs een hulp-middel zijn..
laatste aanpassing
Psychedelische drugs zijn voor een hoop mensen verlichtend geweest en dat kan ik zeer goed begrijpen. Ik denk dat het voor de meeste mensen wel noodzakelijk is om een keer psychedelische drugs gebruikt te hebben, simpelweg om een keer ervaren te hebben hoe prachtig bepaalde sferen in elkaar zitten en deze ervaring gebruiken ter ondersteuning voor de paden die ze in de toekomst willen bewandelen.

Vorige week was mijn eerste paddo ervaring en heb ook weer veel geleerd. Ga het de aankomende tijd vast nog wel enkele keren gebruiken, maar dit ga ik gewoon puur gebruiken om bepaalde ervaringen in herhaling te brengen. Uiteindelijk wil ik het natuurlijk bereiken zónder drugs.

Uitspraak van SuburbanKnight op maandag 9 juli 2007 om 13:03:
Het is me dus duidelijk geworden dat het mijn gave is om dit te kunnen, daarom ben ik geinteresseerd om bij een mentor in de leer te gaan, zodat ik dit ook zonder de hulp van drugs kan doen.­

Wat ik je aanraad is om je aankomende tijd veel te verdiepen in de leer van magie. Probeer wel regelmaat erin te vinden door elke dag ermee bezig te zijn en de focus hoog te leggen.

Wat je bij veel mensen ziet is dat ze er een jaartje mee bezig zijn en dan weer ermee stoppen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Ikzelf ga aankomende tijd elke dag mediteren (elementale meditatie) en sowieso mijn dromen opschrijven om bewuster in contact te komen met mijn onderbewustzijn. Daarnaast ga ik veel artikelen schrijven voor mijn site en meer verdiepen in de leer van magie.
laatste aanpassing
De eerste resultaten die je zult ervaren als je de pad van magier bewandelt is bijv.­ aura's zien en mediumschap.­ Je kunt je omgeving steeds beter beinvloeden en en de eerste 'wonderen' die je kunt verrichten is bijv.­ het weer beinvloeden (wolken verdrijven, etc).­
Uitspraak van Hermes Trismegistus op maandag 9 juli 2007 om 13:33:
Vorige week was mijn eerste paddo ervaring en heb ook weer veel geleerd

kool(y) Nog revelations meegemaakt?

Uitspraak van Hermes Trismegistus op maandag 9 juli 2007 om 13:33:
Wat ik je aanraad is om je aankomende tijd veel te verdiepen in de leer van magie.­ Probeer wel regelmaat erin te vinden door elke dag ermee bezig te zijn en de focus hoog te leggen.­

Wat je bij veel mensen ziet is dat ze er een jaartje mee bezig zijn en dan weer ermee stoppen.­ Dat is natuurlijk niet de bedoeling.­

Daarom ga ik mij eerst eens goed orienteren voordat ik me er daardwerkelijk mee bezig ga houden..

Uitspraak van Hermes Trismegistus op maandag 9 juli 2007 om 13:42:
De eerste resultaten die je zult ervaren als je de pad van magier bewandelt is bijv.­ aura's zien en mediumschap.­ Je kunt je omgeving steeds beter beinvloeden en en de eerste 'wonderen' die je kunt verrichten is bijv.­ het weer beinvloeden (wolken verdrijven, etc).­

Dat wolken verdrijven klinkt wel leuk :lol:, maar het mediumschap en aura's kunnen zien vind ik nog een van de meest intrigerende dingen...
laatste aanpassing
Uitspraak van SuburbanKnight op maandag 9 juli 2007 om 14:05:
Nog revelations meegemaakt?

Uiteraard, maar dat is puur voor m'n eigen ervaring. Het was precies hetgeen wat ik nodig had :)
laatste aanpassing
Uitspraak van Hermes Trismegistus op maandag 9 juli 2007 om 13:33:
Vorige week was mijn eerste paddo ervaring en heb ook weer veel geleerd.­

Welke soort paddo's?

Tot nu toe heb ik alleen de kaalkopjes(kan je zelf plukken), mexicaanse, cubaanse en hawaaiaanse geconsumeerd.

Van die hawaaiaantjes krijg ik wel tranende ogen en een snotneus.
Ik denk dat ik toen een kleine OD had. :)
laatste aanpassing
Als paddo's had ik "Golden nog iets", weet niet meer precies hoe ze heten.

Ze kosten €15,- per portie en waren qua visualisatie's helemaal niks. De omgeving om me heen bleef ik normaal zien. Lichamelijk voelde ik 'm wel heel sterk.

Het grappige aan deze paddo's was dat als je op een object of iets dergelijks ging focussen dat je dan op 'filosofische wijze' de essentie begon te begrijpen en te voelen rondom dat object.

Heb ook een tijdje mijn ogen dicht gedaan waarbij ik dingen ging zien, maar het ging voornamelijk om het voelen wat voor mijzelf heel leerzaam was.

De Hawaaiaanse wil ik volgende keer gaan gebruiken en een paar keer daarna overschakelen naar de Amanita; de heftigste paddo's die er zijn. :)

­[img width=394 height=557]http://img433.imageshack.us/img433/5885/amanitamuscariamuscaria1uf7.jpg[/img]
laatste aanpassing
Uitspraak van Hermes Trismegistus op donderdag 12 juli 2007 om 12:19:
maar het ging voornamelijk om het voelen wat voor mijzelf heel leerzaam was.­

Dan is MDMA echt iets voor jouw (y) maar of je die weg wilt nemen, laat ik aan jouw over, ik geef je alleen een tip. Met MDMA voel je echt de verbondenheid tussen alles wat leeft....
Met de afgelopen Awakenings had ik nog een klein beetje MDMA gebruikt wat best lekker spacy aanvoelde.

Maar goed, drugs is gewoon te verleidelijk. Ik ga het gewoon af en toe gebruiken om te ervaren en te leren, uiteindelijk wil ik het natuurlijk zonder drugs bereiken. Ik wil niet al te hoog gaan zweven ;)
Bruce Parry

Babongo - Gabon

In een van zijn zwaarste beproevingen tot nu toe begeeft Bruce zich tussen de Babongo van Gabon.­ Een stam die Bwiti practiseerd, een regenwoudreligie waarbij in rituelen een sterk hallucinerende boomwortel wordt ingenomen.­ Parry maakt zich dan ook zorgen, want al meer dan eens zijn Babongo bezweken aan het ritueel.­ Hij wordt gevolgd als hij zich klaarmaakt voor de ceremonie, en de wortel krijgt toegediend.­ Volgens Bruce reageert de drug op gedeeltes van de hersenen waar schuld en spijt zijn verborgen.­ In zijn trip wordt hij geconfronteerd met levendige herinneringen uit zijn jeugd, maar ook met pijn die hij bij anderen heeft veroorzaakt.­ Kan Bruce in het reine komen met zichzelf?



Na voorzichtige oefening is het mogelijk het fysieke lichaam achter te laten, in de voedende zorg van diens etherische web, en een Reis door de Dimensies te maken.­ Dit wordt astraal reizen genoemd.­ Wanneer je terug wenst te gaan glijdt je weer terug in de begrenzende last van je lichaam.­ Sjamanen zijn adepten op dit gebied en brengen velen malen informatie over die reizen in de openbaarheid die voor het hoogste goed van de mensheid zijn.­ Mits de persoon speciaal getraind en geoefend is, is de schok van het contact met de compacte Aardevibraties vaak zo hevig dat het de reeks herinneringen aan de reis doet wegvagen.­
Vorige week weer eens een behoorlijke dosis keta tot me genomen.

Mijn werkelijkheid had geen betekenis meer, het was een groot spel en ik kon dit alles van buitenaf bekijken. Echter, niets had meer enige zin of verband en het eindresultaat stond eigenlijk al gevoelsmatig vast ook al was dit niets anders dan in mn stoel zitten en toekijken hoe alles waar ik aan dacht in beelden werkelijkheid voor me werd. Alle gedachte kwamen in beelden voorbij en het was onmogelijk om uit deze chaos een ordelijk verhaal te maken.
Als ik die choas nou kan leren beheersen kan ik echt God spelen op zo'n moment, maar dat staat mister keta nog niet echt toe :P

Op zo'n moment denk ik elke keer weer dat ik krankjorum ben geworden, maar het is ook zo gaaf en bizzar. Ik kan het niet echt anders omschrijven dan dit korte verhaaltje :vaag:

:respect: tha ket :D

Grtz
laatste aanpassing
Uitspraak van Hermes Trismegistus op donderdag 12 juli 2007 om 12:19:
Als paddo's had ik "­Golden nog iets"­, weet niet meer precies hoe ze heten.­

Ze kosten €15,- per portie en waren qua visualisatie's helemaal niks.­ De omgeving om me heen bleef ik normaal zien.­ Lichamelijk voelde ik 'm wel heel sterk.­

Het grappige aan deze paddo's was dat als je op een object of iets dergelijks ging focussen dat je dan op 'filosofische wijze' de essentie begon te begrijpen en te voelen rondom dat object.­

Heb ook een tijdje mijn ogen dicht gedaan waarbij ik dingen ging zien, maar het ging voornamelijk om het voelen wat voor mijzelf heel leerzaam was.­

De Hawaaiaanse wil ik volgende keer gaan gebruiken en een paar keer daarna overschakelen naar de Amanita;­ de heftigste paddo's die er zijn.­

Amanita's zijn zeker niet de meest heftige paddo's die er zijn. Sterker nog, het lukt de meesten niet om er echt effect uit te halen buiten een aangename high om. Er gaan theorien over dat dit de befaamde soma is uit de rig veda's, maar dat is nog maar zeer de vraag. De psilocybe azurescens is ook een mogelijkheid, en de effecten van die paddestoel zijn gegarandeerd entheogeen!
Zover ik heb gelezen staan Amanita's, of in ieder geval een bepaalde soort daaruit, bekend om de 'goddelijkste' paddo's die er zijn, omdat deze soort voornamelijk gebruikt wordt door hoge priesters.­

Uiteraard is het de kunst om jezelf op zodanige wijze in staat te stellen van een bepaald bewustzijn, om zo het maximale effect eruit te halen.­
Uitspraak van SuburbanKnight op donderdag 12 juli 2007 om 13:24:
n is MDMA echt iets voor jouw maar of je die weg wilt nemen, laat ik aan jouw over, ik geef je alleen een tip.­ Met MDMA voel je echt de verbondenheid tussen alles wat leeft....­

Het LUV gevoel.... Hahaha Zo zat ik eens met een vriendin te chillen en ik maar de hele tijd vertellen hoeveel ik van haar hield! Wat was de wereld toch mooi:lol:
laatste aanpassing
Uitspraak van SuburbanKnight op vrijdag 1 december 2006 om 22:55:
Anyway deze belevinis was zo Bizar, ongeloofelyk eng maar toch heel bekend.­ Ik was op meerdere plaatsen tegelijk, ik weet het klinkt heel raar, reisde met een snelheid van weet ik het hoe hard door de Kosmos, heb 3 keer een byna dood ervaring gehad(thanatos) met wit licht en al voelde me er direct na als herboren(eros) was superbly, alles smolt samen tot een soort van energie, ik voelde ook de hele tijd een soort van hele sterke vibratie door mijn lichaam suizen etc..­

moet zeggen dat dit me vrij bekend voorkomt, nadat ik 2,5 portie paddo's genuttigd had.
sindsdien voel ik me ook 'bevrijder'
beetje lastig uitleggen :/
maar ook mijn intresses zijn sindsdien sterk veranderd.
had eerst zoiets van, het zal allemaal wel.
nu veel meer intresse in kosmos, bewustzijn, dimensies en dat soort zaken.
meer mensen ook ervaringen met intresse veranderingen na het gebruik van drugs ?
Uitspraak van El Dimitrius VII op dinsdag 24 juli 2007 om 19:19:
meer mensen ook ervaringen met intresse veranderingen na het gebruik van drugs ?

ik heb zelf nog nooit psychedelica gehad,
maar mijn interesse is wel door eerder drugs gebruik aangewakkerd, dat wel.
Uitspraak van Hermes Trismegistus op dinsdag 24 juli 2007 om 15:24:
Zover ik heb gelezen staan Amanita's, of in ieder geval een bepaalde soort daaruit, bekend om de 'goddelijkste' paddo's die er zijn, omdat deze soort voornamelijk gebruikt wordt door hoge priesters.­

Uiteraard is het de kunst om jezelf op zodanige wijze in staat te stellen van een bepaald bewustzijn, om zo het maximale effect eruit te halen.­

Nou kijk, volgens Gorden Wasson, is de amanita de soma, oftewel het heiligste der heiligen uit de rig veda's, wat vooral door de priesters werd gebruik. Maar of dit soma is is nog maar de vraag, de normale paddo is volgens mij veel waarschijnlijker, omdat de meesten uit de amanita niet veel meer effect halen dan een milde fijne roes. Er zijn verschillende argumenten voor en tegen. Maar alleen als je de amanita verbind met de rig veda, heeft het zijn grote heiligheid, daarnaast doet het echt vrij weinig, in tegenstelling tot de psilocybe paddestoelen.

Verder zijn er wel syberische stammen die de amanita nuttigen, en het rituele gebruik aldaar heeft zekere verbanden met de verhalen in de rig veda, maar daar blijft het ook bij. Maar die linken zijn ook met andere oude volkeren te legen, maar dan met de psilocybe varianten.

Uit welke bron put jij je informatie?
Uitspraak van Faylinn op dinsdag 24 juli 2007 om 16:41:
Het LUV gevoel....­ Hahaha Zo zat ik eens met een vriendin te chillen en ik maar de hele tijd vertellen hoeveel ik van haar hield! Wat was de wereld toch mooilaatste aanpassing 24 juli 2007 16:41

Dat is voor mij altijd bijna een spirituele aangelegenheid! Ik vind dat gevoel zo immens bijzonder en fijn. Liefde zoals die eigenlijk van nature in ieder mensenhart zou moeten branden :jaja: (L)
Maar ja, de dag erna weet je dat je weer een aanslag hebt gedaan op de balans die je gevoel normaal voor je in petto heeft :P

Uitspraak van El Dimitrius VII op dinsdag 24 juli 2007 om 19:19:
nu veel meer intresse in kosmos, bewustzijn, dimensies en dat soort zaken.­
meer mensen ook ervaringen met intresse veranderingen na het gebruik van drugs ?

Zeker weten! Precies dezelfde interesses zijn bij mij aangewakker door psychedelica.
Daarnaast heb ik door het in ctonact komen met andere werkelijkheden, entiteiten en wezens op de combi paddo's + lachgas ook enorm veel meer interesse in spiritualiteit gekregen.
laatste aanpassing
lachgas

damn, ja. dat ik die vergeet :bloos:
daar heb ik ook de mooiste en vetste dingen mee gezien


Ja dat die maat die naast me zat,zo out ging op mijn schoot :lol:

het was gefilmt.....schrok me de tering,zag mezelf zowat doodgaan(belachelijk verlepte bek dat ik trok)

hoef ik echt niet meer
Uitspraak van 20RhelemaalLos op zaterdag 28 juli 2007 om 12:24:
Ja dat die maat die naast me zat,zo out ging op mijn schoot

wij hebben ooit een fles weggehaald bij een ziekenhuis :bloos:
in een middag tijd helemaal leeg met 6 man :lol:
nix geen ballonen, gewoon koud aan de fles en net zo lang tot we out gingen (L)
"the good old days"
gewoon koud aan de fles en net zo lang tot we out gingen


koud altijd de lekkerste
gaan wel verhalen over dat je je strot kan bevriezen +­ grotere kans op klap long als je te gek doet

...­ongecontroleerd die kraan bediend
een jaar geleden ofzo, is de eerste dode gevallen van het gevolg van te veel lachgas innemen.

Het gevaar is dat je out gaat, deze vent ging out terwijl hij een plastic zak over z'n hoofd had :lol:
ja dan wordt het moeilijk he.

Verder is er nog nooit iemand bij omgekomen
in engeland kan je het trouwens legaal per perslucht fles bestellen 8)
laatste aanpassing
bij de sligro verkopen ze t als slagroom patronen
Uitspraak van A.C. op maandag 30 juli 2007 om 15:20:
een jaar geleden ofzo, is de eerste dode gevallen van het gevolg van te veel lachgas innemen.­

Jeps, zelf meegemaakt op een of ander goa feestje. Iets teveel N2O genomen, het leek net of de plaat pleef hangen. idd gevaarlijk als je nog eens een plastic zak over je hoofd trekt. Niet aan te raden!

Maar verder is het vrij onschuldig, denk ik.
Duurt maar een paar minuutjes
Bruce Parry bij de Sanema stam, hij wordt ingewijd in het sjamanisme

Deel6: de Sanema, Zuid-Venezuela

In het laatste deel van deze serie leert Bruce de geheimen kennen van de geestenwereld, als hij te gast is bij de Sanema in Venezuela. Zij geloven dat geesten zich in werkelijk alles bevinden, de rivier, de stenen, de dieren om hen heen. Een wereld die voor de Sanema even echt is als de jungle waarin ze leven. De sjamanen van de gemeenschap communiceren met de geesten door een hallucinerende drug te snuiven. Bruce gaat in de leer bij een sjamaan en snuift van dit goedje. Al snel dwaalt Bruce af naar een ander omniversum, en heeft een van de vreemdste ervaring van al zijn reizen.


http://www.­spikedhumor.­com/articles/83302/Tribe_­Sanema_­69_­mb_­59_­minutes.­html
laatste aanpassing
heb laatst ook een klein tripreportje geschreven...dus k dacht ik zet em ff hierbij;)

Tripreport van Col-O, Augustus 2007...

Ok, ik stond 's morgens op en het was een standaard dag bij coffeeshop col-O (ik was alleen thuis)
ik werd gebeld door Bob die vroeg hoelaat we naar amsterdam gingen, ervanuitgaande dat we langs de smartshop gingen.
ik zeg Bob, ik trek een broek aan mn reed en ik haal je op!

zo gezegd zo gedaan. ff een retourtje gekocht op beverwijk naar amsterdam centraal, om vervolgens de trein te pakken.
eenmaal in amsterdam gingen we direct naar de (snuif)steeg die je naar 'tip de bruijn' brengt want daar zat volgens Bob wel een shoppie
en Bob had gelijk! want we konden direct de hele verzameling paddestoelen bekijken die er verkrijgbaar waren.
toen Bob en ik voor de winkel stonden zaten we tw twijfelen welke paddo's we gingen halen. uiteindelijk besloten we voor de Hawaiiaanse te gaan, want dat schenen de besten te zijn en de visuele effecten bij het trippen daarop zijn het grootst. er stond ons dus wat te wachten!
mja toen gingen we naar binnen en raakten we aan de praat met de verkoper. hij vroeg of het onze eerste keer was en wij antwoordden ja.
hij zij meteen dat ie ons daarom geen hawaiiaanse wou verkopen omdat die veel te zwaar voor ons waren volgens hem.
dus heeft ie ons thaise paddestoelen aangesmeerd, waar ik best blij mee was.
de rest van die dag hebben we nog gewinkeld in amsterdam en zijn om 6 uur ofzo thuis gekomen.

Bob zou ff langs huis gaan want hij wou nog ff wat spullen pakken, douche etc. we hadden om half 8 afgesproken. thuis had ik alles klaar gezet. de gamecube op de tv aan gesloten, rustgevende middelen op tafel gezet, deurbel van het stroom en alle foto's die ik van familie in de huiskamer had staan had ik omgedraaid of plat geled. de vogel uiteraard naar boven het was iets van kwart voor 8 en k werd ongeduldig voor Bob. ik wou NU die paddestoelen naar binnen gaan werken want ik zat er al de hele dag naar uit te kijken! Dus ik besloot om em te gaan bellen...hij was onderweg en dat was dus mooi!

eenmaal binnen gingen we de paddestoelen schoonmaken en verdeelden we de porties zo dat we even veel naar binnen zouden gooien en dat we niet teveel in 1 keer zouden nemen. een normaal portie van thaise paddestoelen is 35 gram. wij hebben ongeveer 20 gram weggevreten ze smaakten echt wel vies! gewoon simpelweg naar aarde echt goor!! mja we lieten ons natuurlijk niet kennen en knaagten gewoon door. het is namelijk belangrijk dat je ze goed kauwt omdat het grootste gedeelte werkzame stof(psylocybine) wordt opgenomen via je speeksel. nadat we het eindelijk weggekregen hadden, besloten we een lekker jointje te roken tijdens het wachten op de trip, dit was rond kwart over 8.

om 9 uur begon ik me anders te voelen maar zag nog niks. ik voelde me slap en in een beetje melige bui. een kwartier later begon Bob al een beetje wild te worden. hij was al hevig geintereseerd in het gordijn en de tv deed ook al leuke dingen volgens hem. ik voelde echter nog niks en stelde aan bob voor om nog wat weg te kauwen, maar dat hebben we toch maar niet gedaan. gelukkig ook niet want een kwartier of half uurtje later was ik aan de beurt. ik begon het gordijn ook interessant te vinden en ik begon steeds meer wazige dingen te zien. ik zag het grodijn rare dingen doen maar dat gebeurde alleen als ik rustig bleef kijken, anders gebeurde het niet. ik zag het grodijn vet hoekig worden en daarna ineens weer helemaal rond... vet vaag! maar wel vet! ik voelde me ook heel relaxd, onbeschrijfbaar gevoel, maar de visuele effecten waren nog veel leuker!

we gingen nog een joint roken toen we allebei totaal in de trip zaten, dit was rond 10 uur. terwijl we de hasj rookte lagen we allebei op de bank, starend naar de spierwitte plafond boven ons. je zou denken, wat boeit dat nou? maar ik heb op dat plafond m'n eigen film voorbij zien komen...ik zag allemaal kleuren en lichten en alles vervaagde, vervormde, groeide of werd juist veel kleiner. dit was het moment dat ik naar mezelf begon te kijken. eens zien of ik wat dingen zag veranderen...en ja dat gebeurde! ik keek naar m'n handen en zag allemaal vreemde kleuren eromheen. toen ik iets langer bleef staren zag ik allemaal kleurtjes oplichten IN mn handen en alles daar omheen. dat was echt het ziekste wat ik gezien heb, en ben er zelfs zo van onder de indruk dat ik er een tekening van heb gemaakt.

­<wbr />­[img width=371 height=565]http://album.partyflock.nl/19793387.jpg[/img]
m'n handen

ik heb daarna nog van alles om me heen zien gebeuren; kleuren gezien, dingen vervormen, voorwerpen worden groter en kleiner etc. maar wat ik
ook de hele tijd had, was dat continu maar zat te denken over van alles en nog wat. en dat ging van de hak op de tak, ik zal is proberen of ik met wat zinnen kan duidelijk maken wat ik bedoel. dit flitste namelijk 10 keer per sec. door mn hoofd heen:

'he wie is die vent?!'
'maar wacht ff ik moet nog eten straks!'
'maar hoe kom ik hier nou weer?!'
'dat moet ik straks zeker doen!'
'mooi wat een briljant idee!'
etc. etc.

Ik ging ook tien keer per uur naar de plee, dat was niet meer normaal ik bleef maar zeiken...en bob had er ook last van. Maar iedere keer als ik in dat kleine hok zat, voelde ik me echt een beetje opgesloten. dus als je claustrofobische neigingen heb dan
is zo'n plee niet goed voor je! ik stond naar mn benen te kijken terwijl ik stond te zeiken, die zag ik langer en weer kleiner worden vet vaag! en de muur maakte op een gegeven moment ook tsunami achtige golfbewegingen...mja toen ik klaar was deed ik mn broek weer dicht en terwijl ik dit deed leek het net alsof iemand anders dat deed vet vaag! was er ff met mn kop niet bij... want nog geen 2 sec later schoot het door mn hoofd heen; "hoe kom ik hier in godsnaam uit?!" mja dat was al snel weer over want 2 sec. later deed ik de deur in een handomdraai open...ja en dan voel je je wel vaag:D

ik had het gevoel alsof ik de hele tijd aan het dromen was. mn lichaam en mn bewustzijn dat er op dat moment nog was stond gewoon op de automatische piloot. ik had het gevoel alsof ik zelf niet in mn lichaam zat, maar dat een andere ik het van me overnam. en die deed het perfect! hij deed precies alles zoals ik dat ook zou doen verder had ik ook vaak geen zin om te praten. dit was ook niet nodig vond ik want mn gedachten die door mn hoofd heen flitste waren al genoeg om aan te horen...

We hebben ook nog dikke lachkicks gehad helemaal toen we ff op de gamecube gingen spelen. je zag soms de popetjes van je scherm verder
gaan op de muur dat was wel een leuke effect. was trouwens wel helemaal kapot zeg na 15 min. spelen. alsof ik de tour de france gereden had. mja de lachkicks waren niet meer normaal, ik was af en toe nog slapper dan een vaatdoek...je bleef er gewoon in.



het was echt een unieke ervaring. totaal iets anders dan wat ik heb ervaren met andere drugsoorten.
ik zou haast zeggen dat ik hier een totaal onbekend en nieuwe wereld binnen gestapt ben die ik nog maar net leer te ontdekken.
ik zou het zo nog 100 keer over doen:jaja:

Col-O
laatste aanpassing
Uitspraak van Infected Influence op zondag 5 augustus 2007 om 21:24:
Jeps, zelf meegemaakt op een of ander goa feestje.­ Iets teveel N2O genomen, het leek net of de plaat pleef hangen.­ idd gevaarlijk als je nog eens een plastic zak over je hoofd trekt.­ Niet aan te raden!

het is niet dat je teveel gas inneemt he, maar dat je gewoon geen zuurstof meer krijgt en stikt :)

Uitspraak van SuburbanKnight op maandag 6 augustus 2007 om 19:36:
Bruce Parry bij de Sanema stam, hij wordt ingewijd in het sjamanisme

die aflevering heb ik op tv gezien.

eerst verneemt hij er niks van,
dan wordt hij best wel lijp, kon je ook goed aan z'n kop zien
en aan het einde snapte hij wat die sjamanen nu eigenlijk deden
en begint hij hem vet te spacen :lol:
laatste aanpassing
N2O.. :smoke:

hoezo een tintelfase.. :) wel relax spul.. maa niet echt voor herhaling vatbaar.. een paar minuten een heeeerlijk gevoel maar daar is ook alles mee gezegd..


Uitspraak van El Dimitrius VII op zaterdag 28 juli 2007 om 21:58:
nix geen ballonen, gewoon koud aan de fles en net zo lang tot we out gingen

of miss moet ik dit ook is proberen.. ;) wat zijn ze gek!!!
van het weekend 5-meo Mipt gebruikt, een psychedelische tryptamine.

Het was de eerste keer dat ik een psychedelische tryptamine gebruikt heb en was aanvankelijk ook een beetje huiverig, maar dat bleek ongegronde angst, gelukkig.

Behoorlijk magisch goedje en ook lichamelijk zwaar te voelen. Net zoals een rush van MDMA(xtc) alleen de trilling die je ervaart, frequentie ervan lijkt subtieler dan die van mdma, en dat gaf mij het gevoel alsof er een warme onzichtbare stroom over mijn lichaam liep.
Erg eigenaardig, maar wel heel ontspannend tegelijkertijd.
Ik heb ook ook nog hallucinaties gehad in de vorm van patronen. kleuren-paletten een nachtlucht die violetpaars was en bomen en planten die tot leven kwamen, dat laatste was nog het meest fascinerend, want het leek alsof de takken van de planten reageerden op de energie die ik uitstraalde. het was alsof ze langzaam tot leven kwamen...
De volgende dag lichte hoofdpijn in des ochtends :P , maar dat kan ook komen omdat ik de avond ervor weinig eraan heb gedacht om veel water te drinken en vitaminen supplementen in te nemen want die gaan brakheid vaak heel goed tegen, maar anyway overall een hele leuke ervaring zeker voor herhaling vatbaar want het maakt nog steeds indruk op me, en heeft me tevens meer stof gegeven om over na te denken.......

Latex

-One-
ik heb het niet zo op die chemische drug , in de natuur zijn genoeg leuke planten te vinden.­
als ik dat zo lees over ketamine lijkt dit best wel op salvia divinorum , dit is echt de plant voor sterkste psychedelischetrip die ontdekt is en trouwens des terkste onder alle tripmiddelen.­
een spiritueele drug.­
en ayahuasca schijnt ook vet te zijn , een dmt rijke drank,
filmpje over ayahuasca
http://video.­google.­com/videoplay?docid=­4932352980634901018
filmpjes met onderzoek over verschillende natuurlijke tripmiddelenhttp://www.youtube.com/results?search_query=sacred+weeds&search=Search
Dan mag jij me uitleggen wat precies het verschil is tussen chemische drugs en niet chemische drugs? Zijn planten niet zeer effectieve chemische fabrieken, die allerlei chemsiche substanties produceren, waarvan wij kunnen genieten, en die ons zelfs alle dagen op de been houden?
ik bedoel alles wat door mensen is gemaakt en niet door de natuur , ik bedoel ijgenlijk synthetische drug in plaats van chemisch.­
geef mij maar coca bladeren in plaats van cocaine bv.­
Nouja, ook planten syntheticeren als de beste.­ Van de meest giftige stoffen (zoals Botulus, waar botox van gemaakt wordt, een microgram kan al 100 volwassen mensen doden of iets in die richting), tot aardig vrolijke, zoals thc en alcohol.­ Ik vind het echt nietszeggend om al het plantaardige te verkiezen boven iets dat aangepast is.­ Beter kun je gewoon elk middel opzich beschouwen, door te kijken wat het met je doet, en niet waar het vandaan komt.­ Lsd is ook synthetisch, terwijl het imho een van de meest fantastische psychedelica is.­
Uitspraak van Dreadmanneke op maandag 22 oktober 2007 om 13:08:
Botulus,

Vreemd, als ik me niet vergis is dit gif van bacteriële oorsprong.
Er zijn zelfs salamanders die dat spul produceren. (lang geleden es op een natuurdocu gezien, moet ik terug opzoeken welke salamander/diertje het is)
Tis geen plant iig. Alhoewel planten ook leuke giftige stoffen bezitten.
laatste aanpassing
bacteriën zijn uiteraard ook natuurlijk.­ Maar je hebt gelijk, beetje ongelukkig voorbeeld aangezien het geen plant is, maar niet alleen planten zijn chemische fabrieken, al het leven is het.­
Uitspraak van Dreadmanneke op maandag 22 oktober 2007 om 13:08:
Nouja, ook planten syntheticeren als de beste.­ Van de meest giftige stoffen (zoals Botulus, waar botox van gemaakt wordt, een microgram kan al 100 volwassen mensen doden of iets in die richting), tot aardig vrolijke, zoals thc en alcohol

dat weet ik ook wel maar ,ik bedoel alleen maar dat er genoeg planten en
kruiden zijn die goed zijn voor je lichaam en of geest, waar je op kan trippen , chillen ,of wat goed bij sex werkt, dansen , op peppend en ga zo maar door. en dan hoeft niks slecht te zijn voor je.

waarom zou ik dan een drug nemen wat door mmensen word gemaakt of extra bewerkt met chemysche shit,
ik heb ook wel eens lsd genomen zon 4 jaar terug , en vond het vet , maar er zijn genoeg planten en zaden waar je veilig op KAN trippen zolang je het op de juiste manier gebruikt.
vervanging van lsd is lsa zaden (mornig glory hawaiian baby woodrose ,en is niet gevaarlijk, leuk trippen met salvia divinorum,paddo's, lsa combineren met pasiebloem (werkt beter als mao remmer),ayahuasca drank (zeer rijk aan dmt en reinicht de lichaam en geest),vervanger voor speed -ephedra, moet je alleen niet te vaak neemen achter elkaar , vervanger cocaine en opium - kratom poeder,
Of wat dacht je voor de cocaine gewoon coca bladeren? Dat spul is lang niet zo gejaagd en opgefokt als dat geextracteerde witte kut poeder.­

LSA vervangt misschien lsd wel enigszins, maar wat mij tegenstaat is dat is er in LSA zaden glucocidecyanides zitten die giftig zijn, hoofdpijn en buikpijn kunnen veroorzaken.­ Ik zie zelf niet in waarom je per definitie natuurlijk planten boven synthetische chemie zou moeten verkiezen, als je kant ontdekken dat een bepaalde synthetische stof gewoon erg goed en veilig werkt.­ Je moet gewoon van middel tot middel kijken wat het doet en hoe het werkt en hoe je je er bij voelt.­ Want hoe we het ook wenden of keren, zowel planten als chemie zijn exogene stoffen aan ons lichaam, waarvan je niet zomaar kunt stellen dat planten beter zijn.­
eco drug heeftn ook wel wat met spiritualiteit temaken, veel psychedelische planten worden al 1000 den jaren gebruikt door shamaanen goa en anderen , voor visioenen religie , opsporen van ziekten en andere doelen.­
deze planten groeien gewoon inj natuur , synthetische drug moet gemaakt woden door mensen en komen meerdere chemycals aan te pas , en is meestal niet goed voor het mileu ( om te maken en rest afval)
en dus niet goed voor mens dier en plant , neem bv gewoon cocaine word gemaakt in zuid amerika uit de cocabladeren wat een heilige plant is en gezond.­
dan zijn er van die mafkeezen die er cocaine van maken , wat ook geen natuurvriendelijk proces is.­
maar die coca bladeren worden ook verbouwd door oorsprongkelijke bewoners (maya shamaanen ) die het gewoon eten .­
en dan komen de amerikaanse sproeivliegtuigen en vernietigen alle plantages, natuur en er zijn weer een zootje onschuldige mensen en dieren vergifticht.­
(extreem voorbeeld)