Partyflock

Mindblowers - Relive History Line up bekend

 
Flockonderwerp · 26405

Onderwerp is gesloten!

Dit gebeurt meestal omdat een of meerdere personen het beleid hebben overtreden.
Het kan natuurlijk ook zijn dat er al een actieve discussie over hetzelfde onderwerp was.
Dit soort situaties zijn te voorkomen door op de hoogte te blijven van het beleid.

Vele mensen zullen zich de Heavensplace feesten in de KHC hal in Kampen wel herinneren of hebben daar verhalen over gehoord. De laatste editie in de sporthal dateert alweer uit 1998 en helaas mag er vanwege verscheidene omstandigheden geen hardcore feesten meer gegeven worden in die betreffende KHC hal. Vele mensen zullen dit betreuren, zeker degene die destijds de feesten met veel enthousiasme bezochten.

Hoe breng je een deel van dit sentiment terug in de stad?

Core Dance Events presenteert:

17 maart 2007: Mindblowers - Relive History

Met deze editie willen wij als organisatie de sentimenten en herinneringen van de Heavensplace feesten in de KHC hal terug laten komen. De gehele avond zal daarom ook in het teken staan van Early hardcore en Oldschool. Alle oude klappers zullen de revue passeren door de oude garde van dj's en jong talent wat een eer wil brengen aan de roots van de hardcore.

Core Dance Events heeft hiervoor de volgende line up neergezet om dit te realiseren:

Champ-e-on
De wederhelft van de Zware Jongens draait al mee sinds het jaar 1992. Een DJ die voornamelijk bekend is van de Mindcontroller feesten en de T-Time feesten. Ondere andere te horen geweest op Hellbound, Masters of Hardcore, Earthquake en BKJN. Een garantie voor lekkere Early Hardcore Beats!

Chosen Few
Chosen Few, wie kent hem niet. De producer achter de klappers "Name of the DJ" en "Chosen Paradis" en nog vele andere platen. Draait al mee in het circuit sinds 1994. Ondere andere bekend geworden door de Ghosttown en Hellbound feesten.

Dano
Deze man behoeft eigenlijk geen introductie (net als Chosen Few overigens). Deze man, 25% van het al om bekende en geëerde Dreamteam, is één die zeker weten bekend is met de roots van de hardcore. Al sinds 1992 meedraaiend in het circuit en te horen geweest op alle grote feesten zowel nationaal als internationaal. Op de vorige editie hebben jullie bezoekers al van hem mogen genieten, maar nu zal hij ten gehore brengen, het tijdperk waar hij mee groot is geworden!

Dr.­ Bob
Een jonkie in de early hardcore scene vergeleken bij de grote heren. Maar dat maakt deze DJ niet minder een topper in het draaien van de oude klappers. Een DJ die furore heeft gemaakt op feesten als Hellbound en Hellraiser en gezien wordt als groot talent.

Icon
De frequente Mindblowers bezoeker/ Kampenaren kennen deze DJ wel. Resident/ organisator van de Mindblower feesten, althans de ene helft. Staat eigenlijk bekend binnen de present hardcore, darkcore & industrial, maar weet als geen ander waar de roots van hardcore liggen. Als klein jochie van 10, luisterde hij al naar de hardcore van toen en is vereerd om die hardcore ten gehore te brengen! Deze DJ heeft onder andere zijn kunsten vertoond op Hardcore Invasion en in Hamburg en is winnaar geworden van de Noord Nederlandse DJ contest.

Miss Zelda
De dame in trainingspak en alom geliefd in de hardcore scene. De combinatie van stevige (early) hardcore beats en het grote enthousiasme (de geweldige lach op haar gezicht) maakt haar tot een genot om te zien en te horen! Deze dame is onder andere bekend door Pandemonium en Hellbound.

Randox
Deze DJ zal voor vele een onbekende zijn, maar dat maakt het niet dat hij niet weet waar de roots van hardcore liggen. Integendeel, ruim 10 jaar geleden begon hij met hardcore te draaien en wist toentertijd furore te maken. Na 10 jaar afwezigheid heeft hij de draaitafels weer in beweging gebracht en zal zich opnieuw willen bewijzen!

Reiner
Deze DJ wordt beschouwd als één van de grootste talenten van Nederland. Menig vinden dat hij deze status al meer dan waar gemaakt heeft. Zo is hij onder andere al te horen geweest op Decibe, BKJN, Project Hardcore en Multigroove. Met zijn 24 jaar nog zeker een jonkie in de hardcore scene, maar voor velen nu al een grootheid en bekend met de historie van de hardcore!

SinaK-E
De andere wederhelft van Core Dance Events en tevens jong talent. Elke Hardcore liefhebber in Kampen en omstreken heeft inmiddels kennis mogen maken met deze DJ en weet wat deze DJ kan. Een jongen waarbij de rijzende ster nog lang zal doorgaan. Samen met DJ Icon zal hij ervoor zorgen dat er een passende afsluiter komt op het herleven van de hardcore historie!

Vinyl Junk
Last, but certainly not least! Vinyl Junk, ook een grootheid binnen de hardcore scene. Te horen op Thunderome 2006 en zijn kunsten al vertoond op menig groot feest. Is er ook één van de oude garde binnen de hardcore scene. Draait al mee sinds 1994. He is a true Vinyl Junk en dat zal hij bewijzen ook!

MC Double-T
Wat is een feest zonder host? Daarom zal deze nacht gehost worden door niemand minder dan MC Double-T. Een MC die gespecialiseerd is in de klassieke hardcore klappers en zijn hosting kunsten al op menig groot feesten mogen laten horen. Door heel Nederland geroemd en de perfecte host voor deze nacht!!

Core Dance hoopt jullie te mogen begroeten op:

17 maart 2007: Mindblowers - Relive History
Locatie: JAC t Ukien
Plaats: Kampen (overijssel)
Tijd: 21.00 - 06.00
Entree: 10 euro
link: http://partyflock.nl/party/78017
website: www.cdevents.nl