Partyflock

7 gates to hell

 
Flockonderwerp · 26237
zaterdag 3 februari 2007
21:00 - 04:00
'T Holt
Deinum


Line-up
Your demons for tonight 1

Cor de Splinter
Defendor
Dizzy
E-Rick
Lenn
Nosferatu
Paul Elstak
Syndrome ( Radio balans )
The Undertaker
The Villain
Toto
Uzi
Live: Painbringer
MC: Da Mouth of Madness
MC: Drip

http://partyflock.nl/party/69458
7 Gates to Hell - Na 12 jaar gaan de poorten weer open

Feest: 7 gates to hell
Organisaties: 7 Gates to hell
XdanceX
Lokatie: Holt
Datum: 3 februari 2007
Actie: 7 gates to hell actie
Stad: Deinum

gepubliceerd door Karian op zaterdag 11 november 2006

Het is 1994 in Deinum een dorpje in Friesland, onder de rook van Leeuwarden. Het dorpje ligt er rustig bij maar wat veel mensen niet weten is dat er in de nacht van 5 maart 1994 een stukje geschiedenis geschreven gaat worden. Jan en Jeroen zijn druk bezig met de voorbereidingen voor een feest, dat zijn weerga niet kent namelijk 7 Gates to Hell.

De mensen kennen de verhalen van toen wel over de kelder, en de legendarische feesten zoals je ze tegenwoordig niet meer tegen komt. En het echte underground gevoel in de duistere kelder! t` Holt was een familie, een gabber familie! En de DJ`s wisten Deinum maar al te graag te vinden waaronder grote namen als Dano, E-Rick, Uzi (toen nog D-uzi), The Prophet, Lars, Panic en Paul (Forze DJ Team), Crazy Ed, Hardcor, Chainsaw, Isaac, Darkraver, Maarten hakkeeu visser, Dynamic, Dana, Buzz Fuzz, Gizmo, Weirdo en de residents Syndrome, Toto, Mike, en Chris (radio Ballans).

Boven in de zaal zullen de Dj`s hun hardcore/gabber plaatjes draaien waaronder E-Rick, Syndrome (radio Ballans), Toto, Mike en DJ Paul. Het underground feest van het noorden is geboren, en er zullen 7 Gates volgen en een Final Gate. ID&T komt bij Jan en Jeroen een kijkje nemen met Thunderdome on tour. 7 Gates krijgt de naam het Parkzicht van het noorden en mensen uit heel Nederland weten dit dorpje onder de rook van Leeuwarden te vinden.

Cassettebandjes van het Haagse Radio Ballans gingen als warme broodjes over de toonbank zodat er thuis op de cassettedecks terug geluisterd kon worden naar de geweldige sets die de DJ`s neer hadden gezet.

En toen? Toen werd het stil.....................................heel stil..
En nu na 12 jaar stilte rond de 7 Gates to Hell, zullen de poorten weer open gaan en ga je alles opnieuw beleven: The Gates are open!

Vele jongens van toen zullen hun plaatjes weer op de decks neerleggen en de kelder zal weer open zijn voor het echte 7 Gates geluid. Het zal iedereen weer terug doen denken aan de tijd van toen. Dus een echte reünie voor de gabbers van toen en de liefhebbers die het nooit mee hebben gemaakt. 7 Gates to Hell heeft z'n best gedaan een line up neer te zetten die het gevoel van toen weer terug zal brengen, en t `Holt weer zullen laten trillen als 12 jaar geleden. Er zal gezorgd worden dat het gevoel van 94/95 weer helemaal terug komt. De beruchte kelder zal weer open zijn en hebben daar zoals het hoort geen geluids limiet!

En ze zullen op het podium boven groots uitpakken met o.a uit Den Haag en Rotterdam: Dj Paul Elstak, Nosferatu, de gebroeders Toto & Syndrome, Defendor en Cor de splinter van Fresh FM en natuurlijk Dj Uzi kan niet ontbreken. En het wordt net als vroeger dus een Haags /Fries onderonsje met uit Friesland: Dizzy, Lenn, The Villain en oude bekende natuurlijk die zijn roots ook hier heeft liggen E-Rick (vroeger E-rick & Tactic). De avond wordt gehost door de welbekende Mc Da Mouth of Madness & Mc Drip die deze lokatie en feesten nog als de dag van gister kennen!!

Zaterdag 11 november gaat de voorverkoop van start dus haal je kaartje snel bij de voorverkoop adressen. En maak deze reünie mee zoals vroegah. Dus doe je aussie weer aan We’re Going to Hell, Ladies first.

Your Demons for tonight are:
Toto
Cor de Splinter
Defendor
Dizzy
E-Rick
Lenn
Nosferatu
Paul Elstak
Syndrome (Radio ballans)
The Undertaker
The Villain
Uzi
Live: Painbringer
MC: Da Mouth of Madness
MC: Drip

Voor meer info check ook : www.7gatestohell.nl
laatste aanpassing