Partyflock

Para is Back 16-12-06 met oa Joachim

 
Flockonderwerp · 26087

Onderwerp is gesloten!

Dit gebeurt meestal omdat een of meerdere personen het beleid hebben overtreden.
Het kan natuurlijk ook zijn dat er al een actieve discussie over hetzelfde onderwerp was.
Dit soort situaties zijn te voorkomen door op de hoogte te blijven van het beleid.

Zoals velen al gehoord hebben: de PARA is weer open!
Een zeer divers cultureel aanbod georganiseerd door de Grott

Zaterdag 16 december de eer aan HerrFer &­ Zaxxon om in samenwerking met Dok 19 (Doktronic) de eerste electronische party weg te zetten! De entree is slechts 5 Euro en de line up ziet er als volgt uit:

21.­00 - 22.­30 MoFranco (PlusMinus)
22.­30 - 0.­30 Zaxxon vs HerrFer (Sleepy City/Doktronic)
0.­30 - 2.­00 Joachim (Sound Architectures/REMF)

LET OP!
Helaas mag er in PARA niet gerookt worden, er is wel een speciale rokersruimte aanwezig...­
Wel tof, een nieuwe feesttent.
Ik denk alleen dat dat 'roken in een andere zaal' wel een probleem zal worden... :smoke:
laatste aanpassing
De voledige info mbt Para :)


Paradoks (16 december @ PARA)

De legendarische PARA heeft haar deuren weer geopend! De mensen achter Doktronic(Dok19) hebben de eer om voor het eerst in bijna 5 jaar weer een electronisch feest in PARA te organiseren. Voor deze gelegenheid hebben we een vet soundsystem geregeld, ijzersterke visuals en natuurlijk een line up waar je niet omheen kan. Van 21.00 tot 02.00 uur kun je zaterdag 16 december genieten van de volgende DJ's: Mo Franco, Zaxxon vs HerrFer en Joachim.

De entree tot 22.30 uur is gratis, daarna slechts E5,-

PARA is te vinden aan het van Coothplein 39 te Breda. www.parabreda.nl

­[img]http://www.grott.nl/images/para.foto4groot.jpg[/img]

Geschiedenis

Begin 2000 werd er in de PARA een start gemaakt met de befaamde Technology feesten. Deze werden georganiseerd door DJ Zaxxon (die trouwens nog niet onder deze naam draaide...) In het begin werd er voornamelijk gedraaid door locals als G. Storm, C-mon & Mo Franco. Later waren er namen te gast als Estroe en Shinedoe. Toen in 2002 de Mezz haar deuren opende waren Zaxxon, C-Mon en Mo Franco inmiddels resident DJ geworden van deze goedlopende techno nights en gingen deze avonden verder als Spektrum op Club Mezz. Inmiddels zijn we weer heel wat jaren verder en is iedere DJ zijn eigen weg gegaan. Zaxxon en HerrFer worden geroemd voor hun inzet voor de Bredase electronische scene met hun Doktronic (www.dok19.nl) & Sleepy City feesten terwijl Mo Franco een goedlopend concept heeft met Plus Minus.

Vanavond komen deze twee werelden samen om er een ouderwets knallende avond van te maken!

Line up

Joachim is geboren in Belgie maar opgegroeid in Rotterdam. Het lijk wel of dat de Rotterdamse mentaliteit hem met de paplepel is ingegoten want Joachim staat bekend als een van de hardst werkende DJ's van Nederland. Met zijn organisatie Sound Architecture organiseerde hij talloze feesten en grote evenementen. Ook het label Sound Architecture Records heeft een goede reputatie opgebouwd met releases en remixes van o.a. Joris Voorn, Alexander Kowalski en Shawn Rudiman.

Daarnaast is Joachim een van de drijvende krachten achter het Rotterdam Electronic Music Festival (REMF)

Zijn kwaliteiten als DJ hebben hem ver gebracht. Met zijn mix van minimal, electro, techhouse en uplifting techno met Detroit invloeden heeft hij op evenementen gedraaid als Dance Valley, Awakenings en Detroit Movement Festival!

www.soundarchitecture.nl

Zaxxon & HerrFer draaien net als op het Breda Beats festival afgelopen september een back 2 back set. Toen kregen zij het hele Kasteelplein in beweging met een aanstekelijke mix van underground en meer toegankelijke electro, techno en acid platen. Als resident DJ's van Doktronic en Sleepy City weten deze twee heren als geen ander hoe een feestje te bouwen. Verdere introductie overbodig...

www.herrfer.nl

www.zaxxon.nl


Mo Franco is al meer dan 16 jaar actief in electronische muziek. Alle hypes en genres heeft hij zien komen en gaan maar zelf blijft hij er cool onder. Deze ervaren DJ krijg je niet zomaar van de wijs... Sterker nog, het gaat beter dan ooit! Afgelopen jaar stond hij tweemaal in de legendarische U60311 club te Frankfurt. Ook was hij van de partij op Frank Kvitta's birthday party in Outland (Rotterdam). Daarnaast runt hij natuurlijk ook nog zijn eigen concept PlusMinus dat hoge ogen gooit in de Bredase minimal & techno scene. Mo Franco is met zijn warme techno/minimal/techhouse sound de perfecte man om Paradoks eens goed op te warmen!

www.mofranco.comVisuals & Sound

Het uit Nijmegen afkomstige Fosfor VJ team zal voor prikkelende visuals zorgen. Onder aanvoering van VJ Scally heeft deze nog jonge VJ crew in een jaar tijd al veel indruk weten te maken bij de bezoekers van o.a. Effenaar, Doornroosje en Boulevard!

www.fos-for.nlHet soundsystem is afkomstig van Unisound. Deze jongens weten hoe een dikke set moet klinken en dat hebben ze al jarenlang bewezen op talloze underground feesten in heel Nederland!
laatste aanpassing
­[img]http://www.grott.nl/images/para.foto4groot.jpg[/img]

zaterdag dus !!

21.00 - 22.30 MoFranco (PlusMinus)
22.30 - 0.30 Zaxxon vs HerrFer (Sleepy City/Doktronic)
0.30 - 2.00 Joachim (Sound Architectures/REMF)
laatste aanpassing