Partyflock

Stageplaatsen

 
Flockonderwerp · 25594
Iemand nog tips voor boeiende, leerzame, prikkelende stagebedrijven voor communicatiestudenten?
Uitspraak van past op woensdag 15 november 2006 om 23:26:
communicatiestudenten?

Nee.. :no: Doe de opleiding Marketing en Communicatie.. En is voornamelijk gebasseerd op Marketing.. Heb dus wel tips over Marketing stageplaatsen!
dan regelt d'r 's 'n paar
Schrijf je hier in: www.mediastages.nl. ;) Je ontvangt dan in je mailbox regelmatig info over nieuwe, beschikbare stageplaatsen. Zitten echt heel leuke stages tussen! (y)

Ze zoeken nu bijv. een redactiestagiar(e) voor RTL Boulevard. Ik heb al stage gelopen, maar dat zou mij nou echt heel leuk lijken. :yes:
laatste aanpassing
Yeah same here, ook stageplek zoeken.­ Wil wel meer de Stragische Marketing Communicatie op...­ maar moet nog beginnen met zoeken.­ Zal die mediastages bedrijf bekijken, altijd handig bedankt
je moet een goed cv schrijven, en plant deze op www.­stageplaza.­nl of www.­stagehulp.­nl de stages komen hier als warme broodjes over de toonbank.­

ik studeer trouwens Communicatie &­ Multimedia Design
Nou ik studeer nu 2de jaar communicatie aan de HAN in Nijmegen :) Volgend jaar op stage! Er staan hier wel goede tips!
Martijn Hemminga was ook op Leidse dag van de communicatie :) Zat zelf in de organisatie van dit evenement B) maar dit evenement dat volgend jaar weer plaats gaat vinden bied mogelijkheden om te netwerken en stages te zoeken. Heb er zelf leuke en handige contacten opgedaan. De website van vorig jaar was www.communicatiedag.nl

Je kan je ook opgeven bij stagemotor.nl maar dan moet je er wel rekening mee houden dat je per dag tientallen mailtjes krijgt.
GEZOCHT: STAGIAIRES


Voor het aankomende festivalseizoen is FCA-Music op zoek naar enthousiaste studenten (opleiding communicatie of journalistiek) die een stage zoeken.
Wij zoeken stagiaires vanaf april 2007.

De werkzaamheden zijn allesomvattend met betrekking tot de festivals en feesten FCA Music.
Affiniteit met (dance)muziek is natuurlijk gewenst.

Interesse?, stuur dan je motivatie en CV naar info@fca.nl

zag ik zomaar ff B)