Partyflock

Magazijn verkoop van rige (megarave

 
Flockonderwerp · 25485
Op zaterdag 2 en zondag 3 December 2006 is er bij Rige Entertainment BV aan de Mandenmakerstraat 132-134 te Hoogvliet een gigantische magazijnverkoop.­ Door de verhuizing naar Poortugaal is er een megavoorraad vrijgekomen aan merchandise, vinyl, cd’s, kleding en allerlei andere coole spullen.­ Op die dag zijn er bijvoorbeeld vinyls voor 1 euro te krijgen en kan je bijvoorbeeld platen kopen waar er nog zo weinig van zijn dat ze niet meer op de shop worden aangeboden.­ Kleding als shirts en caps vanaf een euro.­ En natuurlijk cd’s en dvd’s gigantisch in de aanbieding.­ Voor de rest zullen er allerlei artiesten een setje draaien en kan je met de heren ook nog een praatje maken en een fotootje schieten artiesten als Paul Elstak, Headbanger, JDA, dj Plague, Distortion, Rotterdam Terror Corps (met dames!) zullen zeker van de partij zijn voor meer info hou www.­rige.­nl in de gaten of www.­rigeshop.­com.­ De openingstijden zijn van 12.­00 tot 18.­00 uur op beide dagen.­ Rige Entertainment BV is te vinden op 7 minuten lopen van Metrostation ‘Tussenwater’ in Hoogvliet.­

weet iemand dat mieschien juist zijn want ik zou er graag heen willen
intresant :)
jammer dat je daarvoor helemaal naar rotterdam moet...­
misschien valt dat te regelen wanneer ik naar thunderdome ga.­
Uitspraak van BIOCANDY op woensdag 15 november 2006 om 17:44:
misschien valt dat te regelen wanneer ik naar thunderdome ga.­

tword thunderdome zonder omwegen :p
eb merchandise genoeg :p
bwa

ik denk dat k ga hoor

maar vrees ervoor dat alle vinyl al weg zal zijn voor ik er ben :(

k denk dat k wat ga kerstshoppen lol
k ga niet naar thunderdome jammer genoeg

is iets voor volgend jaar dan maar

met de auto rechterpedaal goed plat :p
laatste aanpassing
zaterdagmorgend vertrek ik met de kurt naar australian shop in amsterdam misschien even tussenstop maken daare
waren net op 12 uuur daar stond al ferme rij aan te schuiven

heb toch een 20 tal platen kunne meenemen en een cd ke

vond wel jammer dat ze niets alles aanboden
zoals vb t shirts enz
ook kwa platen

maar ben contect k geweest ben

heb wel ni kunne wachten tot de veiling jammer genoeg

zo is men lijst beetje bijgewerkt ze :)

http://www.discogs.com/user/Hard-freaking-core
laatste aanpassing
Zaterdag 23 december blow out sale part II Christmas Edition

Na 2 en 3 december een klapper van een Blow Out Sale gedraaid te hebben, heeft Rige besloten om er nog een Christmas Edition aan vast te knopen. Veel mensen mailden wanneer de volgende zou zijn en veel mensen uit verre oorden baalden dat ze het niet eerder wisten. Ook waren veel figuren richting Thunderdome en daarom doen ze het nog een keertje over. Voor de duidelijkheid, de Blow Out Sale is voor alle leeftijden toegankelijk. Dit keer is de sale alleen op zaterdag 23 december van 11.00 tot 17.00!

Wat is anders?
Dit keer zijn er op veler verzoek nog meer nieuwe collectie items, nog meer vinyl en dit keer ook dvd's in de aanbieding. De 1 euro artikelen zullen weer volop voorradig zijn en de merchandisestand wordt nog uitgebreider ingericht. Ook heeft men de allernieuwste MOH merchandise, DaY-már, Partyraiser en J.D.A. spullen en Beter Kom Je Niet artikelen in de aanbieding. De vinylcollectie bestaat uit meer dan 1000 titels, ook hardstyle en terror is nu nog uitgebreider.

Welke Artiesten komen er?
De volgende deejays hebben hun medewerking toegezegd voor deze editie: [dj=Paul Elstak], Unexist, Smurf, Distortion, Mc Raw, Mc RTsier, Dione, Na-Goyah vs s'Aphira, Human Resource, Headbanger. Ook heeft Masters of Hardcore diverse artiesten ter beschikking gesteld, deze worden later bekend gemaakt. Ten slotte zullen er RTC kerstmeisjes rondlopen om wat presentjes uit te delen.

Specials
Paul Elstak zal in een speciale showcase tracks van zijn nieuwe Album 'Show no fear' laten horen. Het album zal eind januari 2007 uitkomen. Dj Smurf zal een speciale act opvoeren (aanwezig zijn) en zal beginnende deejays tips geven hoe je je als deejay artistiek kan ontwikkelen. Mc Raw zal een workshop 'Schreeuwen voor gevorderden en stemtechnieken voor de beginnende mc' presenteren. De veiling zal ook weer plaatsvinden, dit keer om 13.00 uur. Tijdens de veiling worden weer unieke white labels, gesigneerde vinyls en veel gezochte platen geveild alsmede andere interessante zaken. Dit keer kan je op 22 december de lijst met te veilen artikelen op de rigesite vinden.

DJ Talentcontest!
Tijdens de blowout is er ook een talentcontest voor beginnende deejays. Stuur je mix naar Rige op t.a.v. Blowout II of mail hem naar info@rige.nl. De 6 beste inzendingen zullen de kans krijgen om aan de deskundige jury, bestaande uit E-Noid, Headbanger en Human Resource, hun kunsten te kunnen vertonen. De winnaar krijgt voor 200 euro aan vinyl, een gestikte bomber met zijn eigen dj naam en een boeking tijdens een Rige Entertainment evenement in 2007. Je inzending moet voor 20 december binnen zijn, de winnaars van de voorselectie worden op alle bekende sites aangekondigd op de 21e tijdens een speciale uitzending op www.hardcoreradio.nl

Hoogvliet!
De locatie is onveranderd, het oude pand van Rige aan de Mandenmakerstraat 132 te Hoogvliet. De ingang is aan de achterkant. De kortste manier is uitstappen bij metrostation Tussenwater op de CS Rotterdam richting Spijkenisse metrolijn. Meer informatie vanaf 5 december op www.rige.nl/blowout.
wie gaat er de 23 trug sale out en zou ik dan mss mee kunnen gaan alvast bedankt