Partyflock

Vrijdag 29 september: Jump together · Strikes again

 
Flockonderwerp · 15320
Heej allemaal,

Ook bij ons in het boerendorp zijn ze er al een tijdje achter wat Jumpstyle is, alleen qau tekken zijn ze nog niet zover!

Vrijdag 29 september is er weer een feestje er is een degelijke line up en de entree is maar 7,50.­

Locatie:

vrijdag 29 september 2006
20:00 - 02:00
De Gouden Leeuw
Terheijden

Line-up:

Digital Punk
Dr.­ Axel
G-Tonix
Genius
Massiv
Totalition
Wes-L
MC: C-Bass

Zie jullie daar!
laatste aanpassing
dan ben ik op vakantie :(
Was dit nu het feestje waarbij ik 's nachts in jouw bedje mocht duiken @­ Traaie!?
Jij mag na elk feestje wel bij mij het bedje induiken;)

Ja das dn deze
Hoho wat hoor ik nu??!! Bij Danny in bed?! Oh dan zal ik ook es kijken of ik aanwezig zal zijn hahahaha ;)
Ik zal bij het feest ook wel aanwezig zijn.­ Kunnen we lekker op de fiets en ons helemaal vol gooien.­ Maar marcel waar ben jij aanwezig????
OP het feest of samen met tinus bij danny in bed.­

Wist niet dat jullie al zo hopeloos waren.­
laatste aanpassing
Marcel, ik denk dat je het even met tinus moet overleggen of je er ook bij mag komen liggen!

Je kent hem, beetje eenkennig:P
Uitspraak van the_1ste_men op woensdag 30 augustus 2006 om 17:32:
Wist niet dat jullie al zo hopeloos waren

Haha, nou Ricky.. Bij deze: ik ben érg hopeloos :D!

Btw:

­[IMG]http://outlandpics.outland.nl/Supersized_26-08-2006/big/20060826_outland_062.jpg[/IMG]

Lekker zweten :P.
Uitspraak van Rhymes083 op woensdag 30 augustus 2006 om 17:48:
Marcel, ik denk dat je het even met tinus moet overleggen of je er ook bij mag komen liggen!

Je kent hem, beetje eenkennig

Tuurlijk mag ie da, maar ik kan jullie nie allebei tegelijk handelen he ;). Dus mogen jullie uitvechten wie als eerste mag ghehe!
Uitspraak van Dikke_Tinus :honger: op woensdag 30 augustus 2006 om 22:35:
Tuurlijk mag ie da, maar ik kan jullie nie allebei tegelijk handelen he .­ Dus mogen jullie uitvechten wie als eerste mag ghehe!

Nou die keuze is al snel gemaakt, hoef maar een move te maken en marcel legt weer in de HB ;)
Uitspraak van Dikke_Tinus :honger: op woensdag 30 augustus 2006 om 22:35:
Tuurlijk mag ie da, maar ik kan jullie nie allebei tegelijk handelen he .­ Dus mogen jullie uitvechten wie als eerste mag ghehe!

Jippe ben blij dak erbij mag :D!! Maarre Rick wat dacht jij, natuurlijk eerst naar het feest en na afloop de avond goed afsluiten bij Danny in bed ;)
Uitspraak van MarsL op donderdag 31 augustus 2006 om 13:28:
Jippe ben blij dak erbij mag !! Maarre Rick wat dacht jij, natuurlijk eerst naar het feest en na afloop de avond goed afsluiten bij Danny in bed


Eeej anders blijven jullie allemaal bij mij in bed slapen, dan kennen we nog een mooie after Tek-force orgie houden!
Tek force orgie lijkt me wel lekker maar dan sta ik wel achteraan in de rij he kerels.­
Haha, nou Ricky gaat maar een stukkie verder richting Made, 2 mennekes tevreden stellen moet nog lukken, maar 3!? En zo'n verwende als Ricky, neej da ga nie lukken :(
Uitspraak van the_1ste_men op donderdag 31 augustus 2006 om 20:52:
Tek force orgie lijkt me wel lekker maar dan sta ik wel achteraan in de rij he kerels

Hahahahaha :P Hij heeft ervaring zie ik al wel? :P
Zou ut!! Terheijden is vlakbij ja;) Is het een beetje te doen die tent of kiet? Kan er wat man in? Is er Tekruimte?? Dan zal ik zkkr effe plaats maken voor dit feesie:P
Denk dat er zon plaats is voor zon 500man ofzo en dn veurige x toenk dr was, was er genoeg tekruimte..­ Alleen was het wel onwijs glad, of het lag aan dn nodige pilskes.­
Uitspraak van Rhymes083 op dinsdag 5 september 2006 om 21:48:
Alleen was het wel onwijs glad, of het lag aan dn nodige pilskes

Q-Natie stielo.. Daar is het ook altijd onwijs glad. In 5 minuutjes minimaal 3 keer uitglijden.. Niet ideaal tekken dus..
Uitspraak van Rhymes083 op dinsdag 5 september 2006 om 21:48:
Alleen was het wel onwijs glad, of het lag aan dn nodige pilskes.­

Dit was wel voorin waar het rete druk was en waar de bar zich bevindt. Achterin had ik er volgens mij geen last van. Ze hebben een houtenvloer...
Uitspraak van Rhymes083 op woensdag 6 september 2006 om 12:20:
Achterin had ik er volgens mij geen last van.­ Ze hebben een houtenvloer...­

Hout is juist perfecte tekondergrond :D

maarre, das dus binnenkomen, ff een grote ruimte creeeren tussen die mannakes en geven!!
Uitspraak van Dikke_Tinus :honger: op woensdag 6 september 2006 om 16:56:
maarre, das dus binnenkomen, ff een grote ruimte creeeren tussen die mannakes en geven!!

Ja altijd met jou!!! Je hoeft maar een gerre kopf te trekken.. en ze zijn al weg!!
En zijn de Air Max Classic'jes ook toegestaan? Hier in de stad kom je er nergens mee binnen, maar dat zijn toch wel de ideale Tek-schoenen! Vant weekend met andere schoenen geprobeerd; vandaar de glijpartijen :S ..
Uhmz tis Traaie geen Bredanus..­

Mij part kom je op je klompen!
Uitspraak van Rhymes083 op donderdag 7 september 2006 om 10:30:
Uhmz tis Traaie geen Bredanus..­

Waarschijnlijk hebben ze er behalve een paar plaatselijke boeren met rieken zeker ook geeneens portiers staan dus weinig gezeik hoop ik! Maar het wordt interessant als er nog lekker te beffen-niet-betalen valt!!
Uitspraak van MarsL op donderdag 7 september 2006 om 15:40:
Waarschijnlijk hebben ze er behalve een paar plaatselijke boeren met rieken zeker ook geeneens portiers staan dus weinig gezeik hoop ik! Maar het wordt interessant als er nog lekker te beffen-niet-betalen valt!!

Beveiliging staat er wel, maar da zijn geen zeikers.. Waars zal Jaap de aap er staan en das helemaal geen probleem. In traaie hedde da probleem niet watvoor kleding je aan moet etc. Kom ook vaak genoeg in mn bouwvakkers kledij de kroeg ingewandeld. Er is ook een hele andere mentaliteit.
Whgahahahahahha Jaap de Aap :D:D:D:D:D
WTF maakt beveiliging nou uit:S Tis geen R&Blubbing tent tog.. Dan is er zkkr geen beveiliging nodig!! Alleen Tekfanaten bij mekaar weten ook wel hoe ze met elkaar om moeten gaan tog?;)
Uitspraak van LeijtenG op zaterdag 9 september 2006 om 12:31:
WTF maakt beveiliging nou uit Tis geen R&­Blubbing tent tog..­ Dan is er zkkr geen beveiliging nodig!! Alleen Tekfanaten bij mekaar weten ook wel hoe ze met elkaar om moeten gaan tog?

Zonder meer dat echte tekfanaten er inderdaad zelf een gezellig feestje van maken! Maarja door die agressieve Rot&Bruin praktijken bij café's denken ze meteen dat het overal nodig is. En tsja beveiliging maakt tot zover iets uit dat ze je de toegang wel kunen weigeren wanneer je in hun ogen 'de verkeerde schoenen' aanhebt zoals in bout-uitgaans-city Breda vrijwel overal het geval is. Dus eerst ff informeren voor we drek met de warming-tek in de beentjes keihard geweigerd worden. Voorkomen is immers beter dan genezen :D
Het probleem bij dit feest is hoogst waarschijnlijk dat er mensen vanuit de gehele regio op af komen.­ Jullie komen zelf uit Breda en kennen het boerengeweld onder dn boerendorpen niet zo goed.­ Een voorbeeld..­ Vroeger konden mensen uit Terheijden niet opschieten met Mensen uit Made..­

Hoge en Lage zwaluwe niet met mensen uit Moerdijk.­ En ga zo maar door.­ Tegenwoordig hoor ik er weinig over, maar omdat zulke feesten toch de aandacht trekt bij vele jeugdigen onder ons.­ Zullen ze uit voorzorg beveiliging er aan te pas zetten.­

Nog een punt is, dat je in terheijden normaliteit geen beveiliging aan de deur heeft en je kan dus op elke leeftijd gewoon de kroeg binnen wandelen.­ Of je dan nog alcohol geschonken krijgt is dan de vraag, maar dit is dan te overzien.­ Wanneer er zon 300 tot ?? man binnen staat en er zijn allemaal guppen van 14 binnen! En de politie valt binnen, dan hedde ze een dik probleem.­

Het gaat dus niet om wat voor klompen tot vuilniszakken je aan hebt.­ Maar gewoon om de veiligheid voor 1 ieder.­ Wanneer jij toevallig op je bek wordt gerost en je maten zijn niet in de buurt of de groep van de tegenpartij te groot is, ben je stiekem ook wel blij dat er nog beveiliging is die hiertussen komt!


En het heeft verder ook niet te maken of je kut neger muziek luistert of je bent een diehard Gabber..­ Want uit vertrouwelijke bronnen heb ik zojuist vernomen dat op Nightmare er genoeg vechtpartijen zijn geweest onder mekaar!
laatste aanpassing
Op Nightmare was er genoeg gerammel tegen elkaars kopf ja.. Maar dat zijn geen gabbers, maar (nep)-hoolies die nietsvermoedende mensen aanvallen haha!

Maja al het bovenstaande is dus enkel een reactie op de vraag of nikes toegestaan waren? :D. Ja MarsL kan natuurlijk niet weten dat al die tentjes in Traaie boerententjes zijn, waar je desnoods naakt binnenkomt :D.
Oké .. Maar het antwoord is duidelijk *R&B modus aan* op deze sportieve stielo Nike Air Max patta's kom ik gewoon binnen*R&B modus uit*

Maar je hebt wel een punt. Overal is het raak wat betreft vechten, agressie en problemen. Het ene rede nog zinlozer dan de andere. Maar vaak is het natuurlijk een kwestie van omstandigheden. Ook hier zal de beveiliging waarschijnlijk wel weer nodig zijn. De enigste keren dat ik totaal geen last van agressie of een opgefokte sfeer heb gehad was de eerste Jumpmasters in de Zalinaz en afgelopen keer op Defqon.. Wat een sfeer die beide feesten zeg. Dan zie je gewoon aan de mensen die er komen dat ze puur voor de feesten komen en lekker gek te doen.

Behoeft wel enige toelichting dat ik op Defqon niet in de Hardcore en Terror tent ben geweest, dus wat dat betreft heb ik geen mening. Het staat immers vast dat er op echte harde hardcore feesten over het algemeen toch net wat meer agressie te vinden is dan op de, toch wat blijere, jumpfeesten. Ook weer de combinatie omdat daar denk ik 99,9% van de mensen zwaar onder invloed staat en tsja; alcohol en drugs doet gekke dingen :rot:
Conclusie lekker stampen op nike air max zonder gezijk aan de deur.­ Dus laat dat feest ook maar komen want ik heb er al weer zin in met zijn alleen op de fiets en stront zat naar huis of bij danny het bed we zien het wel.­
Ja en morgen op Headliner gaan jullie ook mooi met de trein, want dan kunnen jullie ook eens lekker zuipen en écht feesten!
Nog een paar daagjes..­ Kunnen we weer even d'n tekkunsten gaan opfrissen..­
Uitspraak van MarsL op maandag 25 september 2006 om 19:55:
Nog een paar daagjes..­ Kunnen we weer even d'n tekkunsten gaan opfrissen

jaah veel plezier!
Woei nog 2 daagjes, als ik het maar trek, iets te lange werkdagen en een weekend achter de rug met amper slaap.. Hmmz ik hoop dat Bier doet wonderen :D
Ghehe en 't was maar tot 2u! Maar wel WERM!! Sodan...­
Kutfeest.. Sorry dat ik het zeg. Gemiddelde leeftijd 16.., Sahara was er niks bij, gladde kutvloer, jankende kleuters die stoer proberen te zijn... Neuj niet echt mijn ding. Aanstaande vrijdag tenminste weer een goed feestje @ Zalinaz wat toch net iets beter gaat worden ;) En offcourse zaterdag feest der feesten; Hardbass!!