Partyflock

Grand Cru 9 september!

 
Flockonderwerp · 15177

Onderwerp is gesloten!

Dit gebeurt meestal omdat een of meerdere personen het beleid hebben overtreden.
Het kan natuurlijk ook zijn dat er al een actieve discussie over hetzelfde onderwerp was.
Dit soort situaties zijn te voorkomen door op de hoogte te blijven van het beleid.

mocht het klote weer worden op Lief Festival!

Zaterdag 9 september; 1 jarig bestaan Grand Cru
Na een jaar tijd zijn er negen edities van Grand Cru in de Winkel van Sinkel georganiseerd. Op 9 september zal het tweede seizoen worden ingeluid om het nachtleven in Utrecht weer levendiger te maken. Dit seizoen zullen we starten zoals vorig jaar (veel decoraties), alleen dit jaar zal er iedere maand een totaal andere productie komen. Iedere productie zal haar eigen lichteffecten en decoraties hebben, dit om de bezoekers telkens weer een nieuwe beleving te bezorgen. Daarnaast is er een nieuwe groep vaste artiesten die dit jaar de sound van Grand Cru gaan vertegenwoordigen. Tel daarbij een andere indeling van de ruimtes op en de start voor het nieuwe seizoen is gereed. One Music zal een nieuwe sfeer brengen in de Winkel van Sinkel. Net zoals vorig jaar, alleen dan beter.

De programmeringen van de twee zalen zullen zoals vorig jaar divers zijn. Er zal dit jaar meer een focus zijn op internationale artiesten die veel succes hebben in hun eigen land maar nog niet in Nederland. Omdat de meeste mensen de bekende namen inmiddels hebben gezien wilt Grand Cru muzikaal wat nieuws bieden.

"La Salle Magnifique"
Voor de eerste editie van het komende seizoen is Joachim Labrande voor de tweede keer te gast op Grand Cru. Deze jonge Franse DJ/Producer uit Parijs heeft zijn succes in de afgelopen maanden uitgebreid naar andere grote steden in Frankrijk. In Parijs zelf is hij een van de vaste namen van de grootste clubs zoals Amnesia. Hij draait regelmatig met bekende artiesten zoals Cassius en Bob Sinclar (bekend van zijn hit 'love generation' ). Op 9 september zal hij afsluiten met funky / pumping House-Techhouse.

De jonge producer Roger Martinez zal prime time draaien. Zijn eigen stijl zal een eigen draai geven aan de muziek door de nacht. Voor veel mensen is zijn naam nog onbekend, maar voor artiesten zoals Paul van Dyk (momeneel de nummer 1 DJ wereldwijd) is hij al een bekende. Een van zijn eerste producties "The House" is door vele grote internationale artiesten, waaronder Paul van Dyk en Hernan Cattaneo, gechart. Voor de opener is er ditmaal gekozen voor Ricky Rivaro. Zijn concept "True House Music" heeft net een landelijke tour achter de rug waar hij zijn nieuwe cd heeft gepromoot. In de Winkel van Sinkel zal hij de avond rustig beginnen en het onbekendere gedeelte van zijn concept naar voren laten komen. Omdat deze Bloomingdale resident de gehele zomer op het strand heeft gedraaid zal hij zorgen dat er nog een zomerse tint toegevoegd wordt aan deze speciale nacht.

"Le Kitchenette"
De nieuwe indeling van Grand Cru heeft het meest effect op de kleine zaal. Deze is in haar geheel verhuisd naar de keuken van het nachtrestaurant van "De Winkel", vandaar de nieuwe naam voor de tweede zaal. De beneden verdieping zal staan voor rustigere jazzy / soulvolle Housemuziek, voor de liefhebber en voor degene die op zoek is naar wat anders. Christopher Cruz zal samen met de Utrechtste Bono zorgen voor een tweede feest binnen Grand Cru.

Naam: Grand Cru
Locatie: Winkel van Sinkel
Datum: Zaterdag 9 september 2006
Entree: 12,50 euro (VVK; www.beep.nl)
Tijden: 23:00-05:00
Line-up: Joachim Labrande (FR), Ricky Rivaro, Roger Martinez, Bono & Christopher Cruz
nog dikke kans dat ik hier na Lief Festival heen ga ook! eens een keer wat anders dan de Poema
we doen al mee met de verloting!! ik ben voor!!
oww dat zal ik toch wel weer winnen neem ik aan ....­