Partyflock

Meer sfeer tegen AZ...

 
Flockonderwerp · 15083
Het komt misschien door talpa, de microfoons rond het veld of aan de montage van het filmpje, maar ik vond de samenvatting van de wedstrijd van vandaag erg stil. En ik denk eerlijk gezegd dat dit niet temaken heeft met bovenliggende factoren.
Toen ik echter de samenvatting van FC Twente - PSV zag, hoorde ik veel meer geluid vanaf de tribunes. Het is wel zo dat FC Twente heeft gewonnen van PSV, en dan wil je wel zingen, maar ook toen het daar nog 0-0 stond hoorde je veel meer geluid als bij ons in Nijmegen.
Ik hoop dat we over 2 weken, als we thuis tegen AZ spelen, van ons laten horen zodat heel Nederland om 7uur op talpa kan zien hoe wij houden van onze club.
Laat je dus horen voor je club op zondag 10 september as. want al helemaal tegen AZ zullen we als 1 achter onze club moeten gaan staan, want een nederlaag zoals NAC heeft geleden daar zitten we denk ik niet op te wachten.
Het wordt dus tijd voor sfeer. Het zingen zal nu moeten gaan beginnen. We zitten daar voor een mooie pot voetbal, maar ook om onze jongens te steunen.
Het lijkt me dus duidelijk: LAAT JE HOOOOOREN...!!!!
en het blijft bij 2 reacties?
der zijn toch niet maar 2 mensen die het met me eens zijn??