Partyflock

.:cozmic:. - reality

 
Flockonderwerp · 13878
http://ndr-events.­godzijdank.­nl/reality.­mp3
Begin klinkt meteen lekker, heerlijk vol geluid ook! :yes:
Als die 'pianomelodie' erin komt, doe je er ook op elke tel een ride bij, die zou ik weglaten, trekt teveel de aandacht. Pianomelodie duurt te lang, je speelt wel met de bassline en wat strings maar er mag echt een tweede melodie bij. Afbouw naar break is goed. Strings zijn mooi maar ik vind dat gepingel niet mooi en past ook niet bij wat komt. Pingel wegdoen en meteen naar de melodie, is mijn idee. Opbouw naar de climax mag langer van mij, melodie nog een of twee keer herhalen met volle strings erbij. Melodie mag wat voller klinken als ie losgaat maar het geheel klinkt goed. Pianomelodie komt vrij snel terug, ik zou eerst kiezen voor een tweede melodie in het geluid van de climaxmelodie.
Ik vind het over het geheel een goeie track, al mist ie nog wat emotie. Denk dat dat toegevoegd kan worden door tweede melodieen erbij te doen, als tweede stem zeg maar. De melodieen mogen wat voller klinken en een spel spelen met de strings, om het maar eens poetisch te zeggen :)

Complimenten trouwens voor je afmix, dit is precies het volle geluid wat ik bedoel in mijn afmix-topic :yes:
laatste aanpassing
begint lekker

vol geluid idd zoals de persoon hierboven al zei

vind je lead sound 'het gepingel' juist wel erg goed klinken..­

lead in de break klinkt wel erg vet..­ alleen hij gaat erg snel over in de climax

de string die er op 1.­09 inkomt vind ik persoonlijk niet mooi

maaar voor de rest klinkt het allemaal lekker, alles in verhouding denk ik ..­ release waardig vind ik zelf
laatste aanpassing
release waardig is ie zeker... maar dat komt omdat dr zoveel crap uit komt tegenwoordig :P

nah just kiddin...

ik vind het een vette track met mooi op mekaar af gestemde geluiden. Kwa opbouw niks op aan te merken, alleen mist de melodie de X-Factor, of hoe je het ook moet noemen. Mss het akkoordenschema ietsje aan passen... hoe precies, dat weet ik niet, maar mn gevoel zegt dat je een vettere melodie kan bedenken, ook mede gezien je eerdere tracks :)
Mooi dike geluid, nette afmix. Na de break schitterend hoe ineens die vette synth erbij komt. Mooie sound ook weer. Ineens gaat ie een andere dimensie in ofzo. Mooi gedaan! (Y)
De melodie zelf vind ik niet echt fantastisch alleen. Hij mist idd een beetje die "X-Facor" vind ik. :) Ik zal daar een ander soort melodie voor nemen.
Voor de rest...tsjah mooi geluid enzo. Maar ik denk ook wel dat je beter kan ook al heb ik geen andere tracks van je gehoord. Ik hoor wel dat je t kan zeg maar, maar vind 'm niet echt helemaal goed uit de verf komen...

Een andere melodie zou misschien al heel veel ermee kunnen doen. :)
Morgen ga ik luisteren, dat ga ik de buren nu niet meer aan doen ;)
ok thanx ik zal nog ff wat sleutelen k`heb een nieuw iets gepost trouwens t`is nog maar een intro

thanx people ;)