Partyflock

WoW & aSSoS feesten niet meer in High Life Café

 
Flockonderwerp · 13334

Onderwerp is gesloten!

Dit gebeurt meestal omdat een of meerdere personen het beleid hebben overtreden.
Het kan natuurlijk ook zijn dat er al een actieve discussie over hetzelfde onderwerp was.
Dit soort situaties zijn te voorkomen door op de hoogte te blijven van het beleid.

Wicked on Wax en A Sunday Sense of Sensimelia feesten niet meer in High Life Café

Met 1 editie van Wicked on Wax in High Life Café achter de rug voor HZ Events en twee edities van A Sunday Sense of Sensimelia voor Phonic Industr3 vond er op dinsdag 1 Augustus jl. een evaluatiegesprek plaats tussen genoemde organisaties en de locatie zelf.

In dat evaluatie gesprek heeft de locatie kenbaar gemaakt niets meer te voelen voor een verdere samenwerking met beide organisaties. Zo zou onder andere de doelgroep die HZ Events en Phonic Industr3 met haar feesten wil bereiken niet aansluiten bij de doelgroep die High Lifé Cafe wilt bereiken met haar evenementen. Het niet nakomen van gemaakte afspraken resulteerde op zondag 28 Juli 2006 dat het evenement A Sunday Sense of Sensimelia een half uur eerder dicht ging dan gepland en Dj Vahg zijn speedcore set vroegtijdig moest beëindigen. Dj Vahg is gewoon te hard voor Zeeland!

Zo was er na de terror en speedcore editie van Wicked on Wax op vrijdag 21 Juli 2006 onder andere afgesproken zulke extreme stijlen niet meer in High Lifé Café te programmeren en kon de locatie zich ook niet vinden in de mate waarop er door sommige dj´s met het geluidsvolume werd omgegaan. Ook had de locatie al te kennen gegeven Wicked on Wax – Hardest Wax Edition, dat plaats zou vinden op vrijdag 18 Augustus 2006, geen doorgang te willen laten vinden. Hierbij zouden onder andere Ecu, Reiner, Smurf (UK) en Stalker Zeeland aandoen voor een bezoekje. HZ Events was inmiddels op zoek gegaan naar een andere locatie om het feest toch door te kunnen laten gaan.

Na gezamenlijk overleg waarin knelpunten van beide kanten zijn besproken is besloten ook af te zien van verdere samenwerking in de toekomst.

HZ Events heeft Club Flaix in Middelburg bereidt gevonden de Hardest Wax edition van Wicked on Wax op 18 Augustus 2006 doorgang te laten vinden. Echter wel in aangepaste vorm. Zo zal de line-up ietwat afwijken van het originele plan, maar zal het evenement kosteloos te bezoeken zijn voor iedereen.

Voor de Oldest Wax Edition en Darkest Wax Edition zal HZ Events nog op zoek gaan naar een vervangende locatie. Data, locatie en verdere info zal binnenkort bekend gemaakt worden.

Phonic Industr3 heeft besloten A Sunday Sense of Sensimelia op 27 Augustus 2006 af te gelasten en zal waar mogelijk geplande artiesten tijdens komende evenementen herplaatsen.