Partyflock

D.D.O.D. - HeartBlood 04.08.2006

 
Flockonderwerp · 11349

Onderwerp is gesloten!

Dit gebeurt meestal omdat een of meerdere personen het beleid hebben overtreden.
Het kan natuurlijk ook zijn dat er al een actieve discussie over hetzelfde onderwerp was.
Dit soort situaties zijn te voorkomen door op de hoogte te blijven van het beleid.

­[img]http://www.dawnofdance.com/flyers/ddod16.jpg[/img]
Flyer designed by Sonic-XL Artwork by Mr. E

Terwijl de hitte Nederland overspoelt gaat het feesten onverminderd voort, tal van festivals en feesten sieren elk weekend op en eigenlijk hoef je, je geen moment te vervelen als je dat niet wilt. Feesten in het zonnetje op festivals is heerlijk, maar ook het s'nachts uitgaan en dan om vijf, zes uur snachts zo zonder jas naar buiten lopen heeft zijn charmes. Wanneer de zon schijnt voel je je meestal een stuk beter en al zal het zo zijn dat je de afgelopen weken de hitte weleens vervloekt hebt, straks in de donkere wintermaanden zul je wellicht nog vaak terugdenken aan deze hete dagen en zwoele nachten. Dawn of Dance's D.­D.­O.­D.­ dendert ook onverminderd voort en vier augustus is het tijd voor de volgende editie: D.­D.­O.­D.­ - HeartBlood in café De Trappist in Amsterdam waar de temperatuur eveneens tot ongekende hoogte zal stijgen door de hartverwarmende Harddance die er gedraaid zal gaan worden.

Afgelopen editie, D.­D.­O.­D.­ - Flower Fantastic, knalden de Harddance beats uit de boxen en drukten de DJ's allemaal op hun geheel eigen wijze hun stempel op deze nacht: The Dawn opende kort, maar funky, waarna MvDJ een speciale pre-Dance Valley set van anderhalf uur neerzette, vanwege het feit dat hij 15 juli op Dance Valley in de Hard Area zou staan. Het publiek kreeg op deze D.­D.­O.­D.­ een heerlijk voorproefje dat zeker naar meer smaakte en MvDJ schotelde zijn publiek de zaterdag daarna op Dance Valley inderdaad een bijzonder lekkere set voor. Derde DJ van die avond was de uit de UK afkomstige Batch die de Trappist volledig op zijn kop zette met zijn mix van UK Hardhouse en UK Hardtrance, tijdens zijn twee uur durende set was het vrijwel onmogelijk om stil te blijven staan. Aan Raine tenslotte de eer om de nacht af te sluiten en hij deed dit dan ook met een ware muzikale explosie van Harddance die het publiek tot de laatste minuut deed dansen en moe, maar voldaan om half vier naar huis deed gaan.

Ook op vier augustus is het de bedoeling dat het dak er weer af gaat in De Trappist en de volgende DJ’s zullen op D.­D.­O.­D.­HeartBlood klaar staan: The Dawn, X-Force, Roan en Raven.
The Dawn zal de nacht weer gaan openen met een mix van funky muziek, techno invloeden en af en toe een wat steviger plaatje om de partypeople langzaam in de stemming te laten komen voor de rest van de nacht.
Om half twaalf is het tijd voor een maar liefst twee uur durende set van X-Force, deze uit Den Haag afkomstige DJ stond inmiddels al op High Quality, Impulz Festival 2005, Hardhouse! en Round Bass om er maar even een paar te noemen. Of het nou om openen gaat of het knallend afsluiten van een feest, X-Force heeft al menigmaal laten zien dat hij van vele markten thuis is.

Als derde deze avond staat Roan op het programma, die zijn debuut zal maken op deze D.­D.­O.­D.­ met een energieke set waarin UK Hardhouse, Hardtrance en NRG gecombineerd zullen worden. Roan draait nu een jaar of twee en draaide aanvankelijk veel samen met C-Real thuis, zijn liefde voor Hardhouse begon toen hij JP hoorde in de Celebration Studios en zijn voorbeelden zijn onder andere JP, Captain Tinrib, BK en Tom Harding. Vorig jaar had hij zijn eerste optreden voor publiek in Café Maxim op Maximal Power, waar hij met gierende zenuwen na Fausto draaide, de zenuwen waren echter absoluut niet nodig geweest en hij zette een lekkere set neer. Laatste act van deze avond zal tenslotte Raven zijn met een wel heel speciale set: liefhebbers van hard en snel zullen zeker aan hun trekken komen met zijn speciale (FI)NRG set, zoals hij er ook al eentje neerzette vorig jaar in juli samen met MvDJ. Freeform en een tikkeltje Hardcore zullen de ingrediënten zijn voor het laatste uur van D.­D.­O.­D.­ Natuurlijk is de avond pas compleet als MC Budha zijn vocale begeleiding geeft op zijn geheel eigen en onnavolgbare wijze.

2006 zal nog vele verrassingen in petto hebben voor [oganization=732]'s D.­D.­O.­D.­, zo zijn er plannen om 'on tour' te gaan en ook eens in het zuiden van het land een D.­D.­O.­D.­ te geven, zodat de liefhebbers van de Harddance uit die regio ook eens een keer lekker dicht bij huis kunnen feesten. Ook zijn er plannen om een samenwerking aan te gaan met een Engels feest in de toekomst, D.­D.­O.­D.­ is nog niet van te plan te stoppen voorlopig. Een concept ontstaan uit pure liefde voor Harddance, om meer avonden/nachten te creëren voor de liefhebbers van de Harddance, Dawn of Dance is net begonnen en niet van plan om te stoppen.

De entree bedraagt 3 EUR, inclusief één gratis bier/wijn of frisdrank. Het maximum aantal mensen voor café de Trappist 100 man, dus zou je willen langskomen, stuur dan een mailtje naar info@dawnofdance.com om teleurstellingen te voorkomen. Voor meer informatie kan je de site van Dawn of Dance www.dawnofdance.com bezoeken. Let op! deze editie begint D.­D.­O.­D.­ weer om 22:30 in plaats van 22:00 en zal tot 03:30 gaan duren.

De draaitijden van D.­D.­O.­D.­ nog even op een rij:

­[IMG]http://i7.tinypic.com/212finb.jpg[/IMG]

22:30 - 23:30 The Dawn

­[IMG]http://i7.tinypic.com/212fjmc.jpg[/IMG]

23:30 - 01:30 X-Force

­[IMG]http://i7.tinypic.com/212flns.jpg[/IMG]

01:30 - 02:30 Roan

­[IMG]http://i7.tinypic.com/212fm1t.jpg[/IMG]

02:30 - 03:30 Raven

­[img width=300]http://tinypic.com/y095k[/img]

We take no prisoners...­ We only convert......­

Other Upcoming Dawn of Dance events

D.D.O.D. Meets Hardhouse Revolution - Third Pleasure 1st of September Cafe De Trappist Amsterdam

Former editions of D.D.O.D.

D.D.O.D. - Dance 2 The Dawn
D.D.O.D. 2 - New Year's Bang
D.D.O.D. Meets UK Hardgrooves - Chapter 1
D.D.O.D. 3 - Lucid Acid
D.D.O.D. 4 - Fairy Wicked
D.D.O.D. Meets UK Hardgrooves- Chapter 2
D.D.O.D. 5 - Divine Harddance
D.D.O.D. 6 - Twisted Dawn
D.D.O.D. 7 - Angeldust.
D.D.O.D. Meets UK Hardgrooves - Chapter 3
D.D.O.D. 8 - Disturbed Dreams
D.D.O.D. - In Overdrive 12 Hour Renegade
D.D.O.D. - New Beginnings
D.D.O.D. Meets Hardhouse Revolution- First Impression
D.D.O.D. - Lost In Love
D.D.O.D. - Just Come
D.D.O.D. Meets Hardhouse Revolution - Second Coming
D.D.O.D. Borderline Presents Out Of The Blue
D.D.O.D. - Sacred Of Summer
D.D.O.D. Borderline Invites UK Hardgrooves The UK Reunion
D.D.O.D. - Flower Fantastic
D.­D.­O.­D.­ Presents Blue Friday

­[img]http://tinypic.com/eslr0y.jpg[/img]
The Dawn Of Harddance Has Begun

Waar is Café de Trappist?

­[img width=600]http://tinypic.com/16mg4i[/img]

Vanaf het Leidseplein, als je dan de Melkweg rechts hebt, ga je naar links de grotere weg af, waar onder andere de trams zeven en tien rijden.
Deze weg loop je af totdat je aan je rechterkant het Rijksmuseum ziet, dan sla je de weg recht tegenover deze poort in (met de rug naar het Rijksmuseum gezien). Daar zit ook een eetcafe aan de overkant dat Hans en Grietje heet.
Voor de gracht nog ga je meteen naar links de Zieseniskade op dan heb je eerst een restaurantje en daarnaast is de Trappist
:D
Oh ik vergeet in de topic helemaal te zetten dat we in September weer een special guest uit de UK hebben op DDOD, wat zeg ik waarschijnlijk wel 2..... En waarschijnlijk dus ook een hele leuke primeur ook :cheer:
:woep:
laatste aanpassing
Dan heb ik nog wel wat nieuws voor you:jaja: is niet echt goed nieuws maar ik denk dat je time-tabel nog eens flink door elkaar moet gooien en dat vertel ik je nog vandaag nog wel.