Partyflock
 
Flockonderwerp · 110894
­
Ik graag ooit nog een keertje DMT roken.
En waarschijnlijk als het goed is gaat dat dit jaar gebeuren. :D

En ik wil graag nog wat meer kennis maken met de 2C-* famillie.
laatste aanpassing
Ayahuasca vooral. Ben me er wat meer in het verdiepen en aan het uitvogelen wat voor recept ik kan gaan gebruiken enzo. Wil het gewoon thuis doen, alleen. Wel een beetje spannend. Ben heel erg benieuwd naar de mentale aspecten van zo'n trip. En ik wil het dan waarschijnlijk wel vaker gaan gebruiken, om het middel een beetje te leren kennen.

Daarna heb ik nog wel interesse in iboga. Maar weet niet of het verstandig is wegens mogelijke gezondheidsrisico's, dus daarover zou ik een arts moeten raadplegen. Wil het wel heel graag een keer proberen.

En misschien wil ik mescaline een keer proberen. Wel interessant omdat ik met phenethylamines niet zo veel ervaring heb. Al waren de synthetische varianten die ik heb geprobeerd voor mij niet zo interessant. Heb het idee dat in ieder geval die 2c'tjes weinig toe te voegen hebben aan lsd :) Dus misschien kan de cactus me van gedachten veranderen. Maar hier zijn wellicht ook weer alkaloïden die voor mij een gezondheidsrisico op kunnen leveren, en het kost veel geld en preparatie om zo'n trip mogelijk te maken. Dus deze heeft niet zo'n prioriteit.
laatste aanpassing
Mescaline (san pedro / peyote) - mn cactussen kunnen wel weer wat zomer gebruiken!

Ayahuasca - het liefst in het regenwoud in zuid amerika een ceremonie van een aantal dagen

5-MeO-MiPT - heb hier al 3 maanden 2 cappies liggen maar nog geen tijd voor kunnen vinden

Ketamine - ongezond, raar en naar spul heb ik vernomen en tóch wil ik het proberen

LSD - 1x rond de 100ug genomen maar wil graag nog een keer 150-170ug doen en kijken hoe het bevalt
2C-T21. Helaas lijkt dit haast 'of the earth' te zijn.


Verder staan op het lijstje

* Mescaline: sinds een paar dagen in bezit. Moet nog naar het lab om te laten testen of het het is. En het percentage. Als het het is en goed zuiver..dan komt het er van zelf een keer van :D (en gaat er zekerrr meer gehaald worden :D )

* DOI (reeds in bezit; maar duurt zo lang...dus nog geen 'tijd voor gevonden' + dat anderen in mijn omgeving redelijk huiverig zijn voor iets met zo'n lange duur. Dat zijn dan ook niet veel mensen zeg maar..dus ja..maakt het lastig.)

* 4MeO-PCP in bezit..maar uhm, nog keer in verdiepen en ook ietsje huiverig voor.

* DMT: wel al gedaan en in bezit. Maar verdient zeker nog verdere verkenning. Jammer dat ik geen roker ben..wat dit betreft dan.

* DPT; al keer op, maar verdient nog wel eens een try-out

* AMT; liggen, maar nog niet gedaan. Je schijnt er goed misselijk van te worden, maar visueel moet het wel dik zijn dacht ik :)

* 5MeO-DMT: had ik recent nog maar 45mg van liggen, dus bewaarde het voor een juist moment. Nu is er wat meer en sluit ik niet uit dat het binnenkort toch eens geprobeerd wordt. Moet ook nog naar het lab om te kijken of het het wel is.

En de volgende zijn ook allemaal in bezit, maar ook nog niet aan toegekomen om te proberen:
* 4-Aco-DIPT
* 4-HO-DIPT
* 4-HO-MIPT
* 5 MeO-MIPT
Met een zuurtest getest lijkt de Mescaline idd Mescaline te zijn.

Afhankelijk van of er een standaard is gaat ie naar het lab. Volgende week bellen voor de uitslag van 2C-B...dan hoor ik ook wel wat er met de Mesca is gebeurd. Indien geen standaard dan krijg ik het terug (hij heeft het in bewaring), indien wel een standaard gaat het verloren maar komt er a) iig een uitslag of het het is, of niet b ) hopelijk...ook nog een percentage :)

Heb goede hoop want op lijstje met zouten+basen dat ik van het lab heb staat het wel... met max zuiverheden.
En de rest van die middelen kunnen ze ook allemaal % van bepalen :)
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op vrijdag 22 juni 2012 om 03:12:
Met een zuurtest getest lijkt de Mescaline idd Mescaline te zijn.­

Nice :)

Mescaline staat bij mij ook boven aan het lijstje om te proberen, lijkt me een erg mooie trip :)

Die ene die op je gehoor werkt lijkt me ook heel apart, weet zo niet hoe die heet?
Krijg binnenkort wat 2CB en ketamine.­ Ben erg benieuwd, nog geen ervaring met beide middelen.­
Uitspraak van Kapitein Cat :cheer: op zaterdag 14 juli 2012 om 14:08:
Ik ga binnekort een cactus bestellen

Wow, daar kun je echt dagen van trippen toch?
Misschien in grote doseringen en bijnemen, maar volgens mij is de lengte van een cactustrip meer vergelijkbaar met die van paddo's.­ Geen ervaring though.­ Misschien dacht je aan ayahuasca.­ Daarvan wordt wel gezegd dat de sessies dagen kunnen duren, maar dat is volgens mij ook alleen bij herdoseren.­ Op een gemiddelde dosis is het volgens mij ook vergelijkbaar met paddo's qua lengte.­ Verder zou je nog aan iboga kunnen denken, dat kan volgens mij wel dagen duren als je er genoeg van inneemt.­
Ik heb me er nooit in verdiept - want zolang trippen trekt me totaal niet - maar dacht ooit zoiets gehoord te hebben.­ Maar goed, jij hebt meer kennis van zaken.­ ^^­
2C-B! Pas voor het eerst gedaan, maar erg goed bevallen.­ (: Hoe is 2C-B in combinatie met 4FMP? Ik kan me voorstellen dat een beetje energie wel lekker is als je wil feesten op 2C-B.­ Of werkt de 2C-B juist minder goed door de 4FMP?
De energie is er wel lekker bij ja.­ De 4Fmp leidt misschien iets af van de trip.­ Maar moet je gelijk de eerste keer dat je de combi doet meer 2C-B doseren? Ik zou zeggen van niet.­ Kijk eerst eens hoe het (be)valt met dezelfde dosering 2C-B.­ Tenslotte heb je ineens wel twee werkzame stoffen ipv 1, en is het toch vooraf al lastig in te schatten hoeveel 2C-B je dan meer zou moeten doseren.­ If any.­ Bovendien heb je 2C-B an sich zelf dus ook nog maar pas 1x gedaan.­ Geen ruime ervaring dus.­
Wat de ervaring betreft heb je helemaal gelijk inderdaad.­ Ik kan beter iets te voorzichtig doen, dan dat ik erg fout ga.­ Maar de 4FMP onderdrukt de 2C-B dus niet zodanig dat ik er niets van voel?

Decibel staat voor de deur en het lijkt me erg leuk om des avonds deze combinatie uit te proberen.­ Lasers in combinatie met fijne muziek, dat lijkt me heel erg awesome.­ Of zijn lasers/lichten niet per se mooier tijdens een tripje op 2C-B?
laatste aanpassing
Uitspraak van Digitalism op vrijdag 10 augustus 2012 om 22:24:
Zou nice zijn als ik dan door de 4FMP wat minder last heb van een bodyload

Die kans is wel aanwezig bij de volgende volgorde:

Uitspraak van Digitalism op vrijdag 10 augustus 2012 om 22:24:
Wat is qua volgorde het beste, eerst de 4FMP en dan na x tijd de 2C-B?

Dat imo idd!
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op vrijdag 10 augustus 2012 om 23:55:
Die kans is wel aanwezig bij de volgende volgorde:

Dikke prima.

Moet ik de 2C-B dan pas nemen als de 4FMP al werkt? Of een half uurtje na inname van de 4FMP? Want de 2C-B werkt bij mij pas na een dik uur.
Dat is normaal Je zal zelf goed aanvoelen wanneer het te nemen . Als de 4fmp al werkt idd, wanneer het nog niet kan voel je dit zelf aan, als het wel kan dan voel je dat ook:)
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op zaterdag 11 augustus 2012 om 22:25:
Dat is normaal Je zal zelf goed aanvoelen wanneer het te nemen .­ Als de 4fmp al werkt idd, wanneer het nog niet kan voel je dit zelf aan, als het wel kan dan voel je dat ook

Oke, thanks. (:

Wil die combinatie bewaren voor de laatste paar uur, omdat het dan pas donker is en om Decibel mooi af te sluiten. Kan ik des middags wat mdma (niet meer dan 200 milligram) nemen, of verpest ik daar m'n trip mee? Vind het namelijk wel relax om des middags ook een beetje te snoepen, maar als het m'n trip in gevaar brengt dan vind ik dat het niet waard.
Kan wel, 2C-B na M is wel mooi! Ook nog 4fmp lijkt me wat veel worden ..­maar het kan wel ! Zou het wel beschaafd houden en niet meer dan één pil nemen of niet meer dan 150-200mg Mdma te nemen .­
Ik ben ook niet van plan om helemaal wappie te gaan, maar vind het gewoon leuk om des middags ook al niet meer nuchter te zijn.­ Zo vaak ga ik nou ook weer niet naar een feestje.­

Rond een uurtje of 13.­00 a 14.­00 komen we daar aan.­ Dan drop ik des middags een halve Defqon, daar ben ik waarschijnlijk tot het eten wel mee zoet.­ Rond een uurtje of 19.­00 wil ik dan die combinatie droppen.­ De 4FMP is voor mij wel een soort van noodzakelijk, want van X krijg ik totaal geen energie, plus dat dat tegen die tijd sowieso redelijk uitgewerkt is.­
Morgen aan de 2C-B in combinatie met 4FMP.­ Mocht het een leuke ervaring worden, dan zal ik wel een reportje maken.­
MDA graag weer.­

Gaat er ook wel van komen, als het goed is binnenkort weer wat tot me beschikking.­
Niet goedkoop, maar per trip valt het mee, en alsnog nice voor zo'n exotisch goedje!
Binnenkort maar achter wat andere 2C-tjes aan.­

Het is wel een beetje stil hier.­ ):
Uitspraak van Digitalism op dinsdag 2 oktober 2012 om 10:20:
Het is wel een beetje stil hier.­ ):

Ik zie ineens dat ik lid ben van deze flock. 8)

Vooruit dan, op mijn lijst staat momenteel:

2C-E
DMT
ALD-52 (tijdje terug iets over gelezen, leek me interessant om te proberen)
Mescaline (ooit eens)
2C-P (ooit eens)
2C-T4 als ie in bezit komt, verwacht ik wel over niet al te lange tijd.


Rest nog als het eerste lijstje, nog niks van afgestreept :( :/