Partyflock
 
Flockonderwerp · 110038
Afgelopen zaterdag was de Goodfellas editie van Teknixx weer een groot succes. Tijdens de negende editie gingen alle remmen weer helemaal los! Van melodieuze klappers tot de snoeiharde franse beats. ALLES kwam voorbij en het dak ging er wederom af. Met de sympathieke Pat B als vervanger voor de verhinderde E-Max kunnen we gelijk een bruggetje maken naar de volgende editie. Deze tiende editie van Teknixx zal gehouden worden op zaterdag 3 december 2011 en zal in het teken staan van de man van ‘Bier, Bloesjes en Bourgondische beats’

Niemand minder dan the one and only Pat B zal deze avond in het middelpunt staan en zijn birthday vieren. Pat B, een meer dan uitstekende allround dj uit het Nederlandse Ossendrecht. Begonnen als drive-in dj en als resident bij de lokale Belgische radiozender Arta FM is Pat B (Patrick Burremans) inmiddels uitgegroeid van local hero tot dé man van zuidwest Nederland. Discotheek Stuivezand zal wederom afgebroken worden door de genodigde gastdj`s onder aanvoering van de jarige job zelf.

Pat B heeft voor deze speciale birthday editie maarliefst 14 collega artiesten uitgenodigd om dit samen met hem te komen vieren.

De line up voor Teknixx – Pat B Birthday Booze ziet er als volgt uit :

Pat B
Dr. Rude
Q-ic
Clayton Cash
D-Vision
Dalora
Fatal inc.. aka Firewall
G-Fresh
G-Swatt
Kid Rascal
Lady Xsesis
M-KO
Miss Faction
Pieter Leijten

Zoals iedere editie van Teknixx zullen ook deze artiesten vocaal bijgestaan worden. De Mc voor deze avond is Mc Toxicalz.

Buiten al dit harde geweld zal, zoals jullie gewend zijn, ook de 2e area geopend zijn deze avond. Hier zullen Glenn & Visual-J jullie de lekkerste en beste Dance, R&B en Top 40 muziek voor schotelen.

Net als alle voorgaande editie`s zal ook deze plaats vinden in Discotheek Stuivezand te Zundert waar de deuren geopend zullen zijn vanaf 21.00 uur.

Tickets zijn uitsluitend aan de deur te verkrijgen en kosten slechts € 8 ,- euro.

De minimale leeftijd van Discotheek Stuivezand is 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Het is daarom verstandig een geldig legitimatiebewijs mee te nemen zodat je niet het risico loopt om geweigerd te worden. Een kopie wordt NIET als geldige legitimatie gezien.

Je vindt Discotheek Stuivezand in Zundert, Bredaseweg 43, 4881 DD, waar een zeer ruime parkeerplaats aanwezig is.

Voor meer informatie kun je terecht op de website: www.Teknixx.com
Official Trailer
:cammy: Er zullen hier foto's gemaakt worden door een fotograaf van Partyflock :cammy:
Teknixx en Heart for Hard Liveshow

Volgende week is het zover! In deze 10de editie van Teknixx staat de verjaardag van Pat B centraal. De gezellige harddance veteraan die je vast wel zult kennen van The Site of de Q-nation, zal zijn harddance beats weer laten horen in de Zundertse Discotheek: Stuivezand.

Op 3 December zal het dak eraf gaan in Stuivezand. Dit gaat Pat B doen samen met zijn collega dj’s die in de afgelopen jaren veel voor hem hebben betekend. Samen zorgen ze ervoor dat dit een onvergetelijke verjaardag wordt. Maar voor de DJ’s zelf is dit niet zo gebleken. Wil je weten waarom? Bekijk dan snel de trailer en kijk wat de dj’s vergeten zijn!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=d92DYSi2Qco[/youtube]

Livestream
Voor degenen die er deze avond zelf niet bij kunnen zijn. Of voor degene waarbij deze avond een totale blackout zal zijn, is er ook weer een oplossing. Na een lange tijd afwezig te zijn geweest, is organisatie Heart for Hard ook weer betrokken bij deze editie vanTeknixx. Zij zullen de volledige avond uitzenden op www.h4h.fm. Tijdens deze avond kun je live meeluisteren met de vorderingen van het feest. Ook zullen achteraf alle livesets terug te luisteren zijn. Als je van de show wilt genieten ben je er natuurlijk echt bij!

Merchandise
Naast deze uitzending, zal Heart for Hard ook aanwezig zijn met een merchandise stand. Je kunt hier terecht voor de laatste Teknixx en Heart for Hard merchandise.


Hou je van Jump & French Tek, dan mag je Teknixx dus echt niet missen. Kaarten zijn alleen aan de deur te koop en kosten slechts €8,-. Als je deze jump & tek beats even beu bent, wees dan niet getreurd. Er is weer een 2e area waar je in alle rust kunt genieten van all-round muziek! Dit is het Café gedeelte dat verzorgd wordt door de dj`s Glenn & Jarno!

De minimumleeftijd in Stuivezand is 16 jaar.

Auto & Parkeren Je vindt Stuivezand in Zundert, Bredaseweg 43, 4881 DD, waar een zeer ruime parkeerplaats aanwezig is.