Partyflock
 
Flockonderwerp · 101372
Werkzaam bij Dance Concepts
Werkzaam bij Juicy Lounge Bar
Artiest {SHOWLIST artist 18398, 48419, 20856}
Ravers Unite. No violence, we will use Sound!

Zaterdag 3 oktober 2009 is de eerste editie van Hardcore never Dies in de Gigant te Apeldoorn. Wat niemand ooit voor mogelijk heeft gehouden gaat echt gebeuren. In dit geweldige complex zal voor het eerst Hardcore op je trommelvliezen trillen. Hardcore never Dies is een statement, een gevoel van trots en respect. Als echte gabbers zullen we laten zien dat er nog flink gebeukt kan worden. Mis deze eerste editie niet, want op dit moment is de voorverkoop van de First-Impact in volle gang.

Hardcore is een gevoel. Dat gevoel snap je of dat snap je niet. Met deze woorden omschrijft Evil Activities precies de kern van deze happening.
De popzaal in de kelders van Gigant is de meest geschikte dungeon om Hardcore te laten beuken door deze perfectionist. Hij kan staat garant voor 100% HARDCORE. T-Junction zal deze avond ons statement kracht bijzetten met zijn visie op de scene. Het voorprogramma zal met Early en eigentijdse re-edits rustig worden opgebouwd door het duo 2MaNie. De avond zal bovendien extra knallend worden afgesloten door onze regionale held Divato. Naast de video beelden van BRO wordt de avond gehosted door The Syntax MC. Kortom: Keihard knallen!