Partyflock
 
­ Nederland

Onderwerp is gesloten!

Dit gebeurt meestal omdat een of meerdere personen het beleid hebben overtreden.
Het kan natuurlijk ook zijn dat er al een actieve discussie over hetzelfde onderwerp was.
Dit soort situaties zijn te voorkomen door op de hoogte te blijven van het beleid.

Ik begin:P

Trotse Salomon Kalou tekent bij Chelsea

30/5/2006 14:12

'Ik had niet durven dromen dat ik nu al naar zo'n grote club zou gaan.' Salomon Kalou tekende bij Chelsea en is weg bij Feyenoord. De Ivoriaanse aanvaller kwam tot een akkoord over een vierjarig contract en wordt dinsdag gepresenteerd op Stamford Bridge.

'Ik ben blij en trots dat ik mijn kinderen en kleinkinderen zal kunnen vertellen dat ik voor clubs als Chelsea en Feyenoord heb gespeeld.'

'Uiteindelijk is dit voor iedereen waarschijnlijk de beste oplossing’, reageerde Feyenoords commercieel directeur Chris Woerts op de website van de Rotterdamse club. 'Het contract van Salomon liep nog een seizoen door, maar hij gaf aan dat hij vanwege alle commotie rond zijn persoon liever ergens anders een frisse start wilde maken. Daar hadden wij alle begrip voor. Rond Feyenoord-Chelsea zullen we officieel afscheid van hem nemen, want dat verdient hij.'

Kalou, die 67 competitieduels speelde voor Feyenoord en 35 keer scoorde, zegt trots te zijn bij de Engelse kampioen aan de slag te kunnen. 'Ik heb met José Mourinho gepraat, in het Frans, en hij heeft me overtuigd. Ik heb zelf uiteraard ook navraag gedaan over de club bij Ruud Gullit en ik heb hem verteld dat ik er trots op ben om in zijn voetsporen te treden.'

'Nee, ik ben niet bang voor de concurrentie bij Chelsea. Ik zal ook in Londen alles geven om succes te hebben, ik geloof in mijn kunnen. Je moet altijd proberen om het beste uit jezelf te halen. Ik zal daar een betere speler worden.'
 
Uitspraak van Gaally op donderdag 15 juni 2006 om 13:01:
ik zie liever Mark "oerdegelijk" van Bommel


:respect:

van boemel is de man!!!
Zoals Landzaat een half jaar geleden speelde had ik hem cker opgesteld, altijd de controle en alle paasjes kwamen aan, maar nu ga ik tog voor van Bommel
ja van bommel is wel beter. Maar daarom is Landzaat niet slecht. Goede stand in
Snap niet dat ze Fortes van RBC niet hebben geselecteerd :)

goeie stand in voor ballenoppomper
 
'Landzaat tekent voor Espanyol'
Geschreven door Franklin Stoker op donderdag, 22 juni om 10:24

Denny Landzaat heeft zijn zinnen op Espanyol gezet, meldt de Catalaanse tv-zender TV3. De 30-jarige middenvelder en tweede club van Barcelona zouden al een akkoord hebben bereikt.

AZ is al twee weken in onderhandeling met de Spanjaarden over de transfersom van Landzaat. Espanyol, dat dit seizoen de Copa del Rey veroverde, zou een bod tussen 1,5 en 2 miljoen euro hebben gedaan aan de Alkmaars, maar hier ging men in Noord-Holland niet mee overstag.

Espanyol speelt momenteel zijn thuiswedstrijden in het Olympisch stadion van Barcelona, omdat de club nog steeds wacht op de oplevering van zijn nieuwe thuisgrond. Dit jaar wist Los Pericos degradatie uit Primera Division maar ternauwernood te ontlopen door op plaats vijftien te eindigen.

:O
dan gaat hij er ook niet echt op vooruit

Maar daar gaat hij toch niet heen, AZ zal wel weer dwarsliggen zoals altijd. Wat een stakkers zijn dat op het gebied van spelers verkopen zeg.
ik citeer even een stukje uit de Metro van 22 juni 2006

Denny Landzaat Cijfer: 7

Nederland wist met hem in het veld ( en dus vier middenvelders) langer de bal vast te houden. al gaan de ballen van zijn voet wel erg vaak ongevaarlijk een tikkie breed

:D:D:D:D
maar toch was hij niet slecht:)
hij heeft dit cijfer te danken aan het feit dat hij als 4de middenvelder erbij kwam..waardoor het we het middenveld wat meer in de hand kregen... want mr Soco... met tikkie's breed haal je geen 7:)
Milan, Juve, Fiorentina en Lazio voor rechter

23/6/2006 9 :53

Juventus, AC Milan, Fiorentina en Lazio moeten volgende week in de rechtbank verschijnen. Alle vier clubs kregen donderdag een dagvaarding vanwege het Italiaanse corruptieschandaal. Op 28 juni begint het proces.

De dagvaarding van aanklager Stefano Palazzi is gebaseerd op het eindrapport van onderzoeker Francesco Borrelli. Volgens deze bekende 'corruptiejager' hebben alle vier clubs zich schuldig gemaakt aan sportfraude.

Zo pleegde Juventus fraude via voormalig directeur Luciano Moggi, die via een netwerk van 'bevriende' arbiters wedstrijden manipuleerde. De aanklager zou willen aansturen op degradatie en het inleveren van de titels van 2005 en 2006.

Fiorentina en Lazio zouden zich in het seizoen 2004/05 hebben aangesloten bij Moggi, nadat zij in degradatienood dreigden te geraken. Ook tegen deze twee clubs eist de aanklager degradatie, en anders puntenaftrek voor het nieuwe seizoen.

Tenslotte moet Milan terechtstaan omdat eigenaar Silvio Berlusconi via zijn politieke macht en invloed op de media trachtte zijn club te bevoordelen. Bovendien zou voorzitter Adriano Galliani misbruik hebben gemaakt van zijn positie als voorzitter van de Lega Calcio, de organisatie die het betaald voetbal in Italië bestuurt. Ook voor Milan dreigt degradatie naar de Serie B.


Seedorf naar de Serie B ole ole
Jaap Stam wist dit gewoon... daarom heeft ie getekend bij Ajax :D
 
Real Madrid maakt werk van Van Nistelrooy'

10/7/2006 14:55

Real Madrid is druk bezig om voor 3 augustus zes of zeven nieuwe spelers aan de selectie toe te voegen. Eén daarvan zou wel eens Ruud van Nistelrooy kunnen worden, zo bekende Ramón Calderón, de nieuwe voorzitter van Real.

'Ik denk dat Fabio Capello er ook voor in is om Van Nistelrooy vast te leggen om Ronaldo in de aanval te helpen', legde Calderón uit aan het slot van zijn betoog over de veranderingen in de selectie op de website van Real Madrid.

Van Nistelrooy botste afgelopen seizoen bij Manchester United met coach Alex Ferguson. De Schot passeerde hem veelvuldig in de tweede helft van het seizoen, ondanks dat de spits veel scoorde.

Op de laatste speeldag kwam het tot een uitbarsting toen Ferguson de voorkeur gaf aan Giuseppe Rossi (19) en Van Nistelrooy wegstuurde omdat hij het groepsgevoel zou verpesten. Sindsdien is er veel interesse in de spits.

Bayern München heeft al aangekondigd een transfer serieus te overwegen. Volgens algemeen directeur Karl-Heinz Rummenigge heeft Van Nistelrooy al aangegeven naar Bayern te willen komen.


Duitsland of Spanje???

of blijft ie gewoon..

zal me niets verbazen als hij wel oren heeft naar Real maar gewoon bij MANU blijft :yes:
zal wel niet weg mogen denk ik. Of ze zullen een schandalig prijskaartje aan hem hangen
Ik hoop dat hij naar Real gaat, of ferguson moet bij Manchester weg gaam
laatste aanpassing
Real Madrid heeft 2 hele beste aankopen gedaan, Cannavaro en Emerson. Dat team gaat weer lopen dit jaar:)
 
Ooijer gaf Blackburn al ja-woord
Geschreven door Pieter Ooms op dinsdag, 8 augustus om 13:08

De kans is groot dat PSV net voor de start van de competitie een belangrijke speler gaat kwijtraken. André Ooijer staat in de nadrukkelijke belangstelling van Blackburn Rovers en zou volgens de Engelse media al zijn ja-woord hebben gegeven. Ooijer zou PSV bijna anderhalf miljoen euro op moeten leveren.

"Het woord is nu aan PSV, want ik wil wel," reageert Ooijer (32) in VI op de Engelse belangstelling. Eerder Ooijer zijn contract bij de Eindhovenaren nog te verlengen, maar technisch manager Stan Valckx heeft daar nu een hard hoofd in.


tsja blackburn.. je speelt in een mooie competitie maar gaat lekker achteruit.. geen CL etc.
ja en voor anderhalf mil haal je niet zo gauw een versterking van het kaliber "Ooijer"
inderdaad.. en het zou dom zijn van ooijer en van psv.. voetballend gaan ze er allebei op achteruit
hoeveel speelt ajax vanavond tegen kopenhagen/
ik ga voor 1-2
 
1-1 denk ik.. niet te onderschatten die lui..

hoop persoonlijk ook op een 1-2 :D
wordt lastig denk een gelijkspelletje hoop op winst natuurlijk
 
Uitspraak van - MOF - op woensdag 9 augustus 2006 om 11:14:
ik ga voor 1-2


Uitspraak van inactief op woensdag 9 augustus 2006 om 15:03:
hoop persoonlijk ook op een 1-2



dit zijn de echten he :D

klaas jan :respect:
Ik zeg Arouna Kone!:D

Dubbelebeenbreuk.hoera.nl
vind het niet echt een hoera
mooi kut voor die vent :yes:
het is maar ADO den Haag hoor:D

slechte verliezers :) na het bekijken van dit filmpje zeg ik : Hoera nu Ferry Bodde nog:D

http://www.dipo.tv/movie/5116.wmv

beetje trieste bedoeling lijkt me vooral als je eigen team nou ook niet van die lieverdjes zijn.

laatste aanpassing
kan me als speler van ado den haag wel voorstellen dat je zo reageert
 
tackel op de bal :p whehehe
Uitspraak van - MOF - op maandag 25 september 2006 om 15:01:
kan me als speler van ado den haag wel voorstellen dat je zo reageert


ik eerlijk gezegd niet.. de reactie wel, maar niet voor de camera :)

Ook als PSV'er heb je geen ogen in je rug.. Kone en Tardelli stonden voor het voorval.. hebben dus niets kunnen zien:)

en al je het wel gezien.. als jij 0-0 gelijk staat en je krijgt een niet te missn kans, de scheids laat het doorspelen, ga jij hem ook niet over knallen:D denk ik...


Uitspraak van inactief op maandag 25 september 2006 om 18:21:
tackel op ZIJN balLEN


;P
 
typisch geval van De Blesse - Steenwijk bij 1-1 :yes:
Van Bommel bedankt voor Oranje
Geschreven door Matthijs van Laar op zondag, 1 oktober om 22:24

Mark van Bommel heeft bedankt voor de uitnodiging van het Nederlands elftal. De speler van Bayern München heeft gezegd niet meer uit te willen komen voor Oranje zolang het team onder leiding staat van de huidige technische staf. Dit is zojuist bekend gemaakt in het programma Studio Voetbal van de NOS.

De precieze beweegredenen van de middenvelder zijn nog niet bekend, maar naar verwachting heeft het te maken met het feit dat van Basten hem dan weer wel en dan weer niet op heeft geroepen. Van Bommel zou hier genoeg van hebben en heeft dus nu besloten (voorlopig) niet meer uit te willen komen voor Oranje


Geef hem groot gelijk.. Hoop dat onze grote amateurcoach van Basten op zijn bek gaat in de kwalificatie voor het ek.... met zijn domme selectiebeleid... Van Nistelrooy niet selecteren(N), snap best dat hij KJH ook vertrouwen wil geven maar daar zou ik van nistelrooy niet voor opofferen...
 
van Bommel :respect:
van Nistelrooy :respect:

daarintegen zitten die Kew Jaliens en Theo Jansen erbij :S :(
http://www.youtube.com/watch?v=08UNsMEEOpk
laatste aanpassing
 
hahahahahha :respect:

hahahahah :D
Ten Cate baalt nog van gluiperige zege PSV

17/11/2006 18:22

Het lijkt Henk ten Cate nog steeds dwars te zitten dat Ajax vorige zondag van PSV verloor. De Amsterdamse coach zette vrijdag vooral kritische kanttekeningen bij de manier waarop de regerend kampioen won in De Arena.

'Het deed me goed te constateren dat we niets onder doen voor PSV', was de coach tevreden over het spel van zijn eigen ploeg. 'Wel vind ik dat de norm in Nederland is veranderd. Nu was PSV slim en professioneel, een aantal jaar geleden zou er geschreven zijn dat het een gluiperige overwinning was.'

'Alleen het resultaat telt tegenwoordig. PSV is de laatste jaren kampioen geworden en heeft zo de nieuwe norm gezet. Voor ons is het vervelend dat we van trendsetter trendvolger zijn geworden.'

'Het wordt tijd dat wij de nieuwe trend gaan zetten met aantrekkelijk voetbal', benadrukte Ten Cate zijn strategie via de website van Ajax. 'De verdediging staat bij ons goed, de druk naar voren is er. Nu is het tijd meer aandacht te besteden aan het positiespel en de beweging zonder bal.'

Pffffffffff wordt een beetje ziek van Jankbek Ten Cate.... snapt ie nou nog steeds niet dat je met goed voetbal en niet scoren geen 3 punten kan winnen...
 
ajax op 3 punten ole ole :cheer:
Tja 3 punten nog... beetje jammer! PSV is de laatste weken niet al te best.. Hebben daarintegen de scheidsrechters ook niet echt mee.( Je gaat mij niet vertellen dat Bossen die handsbal niet zag tegen Sparta.. 1 punt uit 3 wedstrijden.. ben blij dat heracles volgende week aan de beurt is.. ik denk dat daar de 3 punten wel te halen zijn:) en denk dat het wel weer gaat lopen als er winstpartij is geboekt..

Jammer van ADO trouwens... 2 balletjes van richting veranderd :/

Denk dat PSV wel kampioen wordt.Kamans wees mij op het programma van de 2 teams, en die van AJAX is knap lastig:)
Programma PSV
za 17/2 Heracles Almelo - PSV
za 24/2 PSV - FC Groningen
za 3/3 PSV - RKC Waalwijk
zo 11/3 Excelsior - PSV
zo 18/3 PSV - Ajax
za 31/3 NAC Breda - PSV
za 7/4 NEC - PSV
za 14/4 PSV - FC Twente
zo 22/4 FC Utrecht - PSV
zo 29/4 PSV - Vitesse

Programma AJAX
zo 18/2 Ajax - Excelsior
zo 25/2 AZ = Ajax
zo 4/3 Ajax - SC Heerenveen
zo 11/3 FC Twente - Ajax
zo 18/3 PSV - Ajax
zo 1/4 Ajax - Heracles Almelo
zo 8/4 RKC Waalwijk - Ajax
zo 15/4 Ajax - NAC Breda
zo 22/4 Ajax - Sparta Rotterdam
zo 29/4 Willem II - Ajax
 
utrecht, nec uit is ook nog niet gewonnen hoor..

Ajax Hup Rood Witte Scharen dappere strijders Fier en Koen.. die onze club gaan evenaren Rood en Wit wordt Kampioen!!!

:cheer:
 
ik hoorde dat feyenoord gewonnen had zondag.. kweenie of we daar blij mee moeten zijn maar het was een nieuwtje ;)
dat is wel een nieuwtje ja...
 
soms weet ik nog wel wat..
 
AZ :cheer:
jammer voor ajax
et had erin gezeten
met een betere afronding van Bremen had je gewoon met rust 1-3 achter gestaan door een hattrick van almeida
wisten jullie dat ajax verloren heeft
Uitspraak van inactief op maandag 12 februari 2007 om 19:12:
Ajax Hup Rood Witte Scharen dappere strijders Fier en Koen.. die onze club gaan evenaren Rood en Wit wordt Kampioen!!!


hahah misschien kampioen maar jullie liggen eruit
 
haha en jullie dat met die hooligans.. :D

jullie hebben die ronde niet eens kunnnen spelen
maar ook niet kunnen verliezen hahah
Feyenoord diep in schulden

25 februari 2007, 15:17
Door: Jeroen Kuiper

Volgens de Hand in Hand staat Feyenoord er financieel niet zo goed voor. Het supportersorgaan heeft financieel deskundige Frank Wensveen naar de jaarcijfers laten kijken. "Feyenoord staat er beroerd voor", aldus Wensveen.
De jaarcijfers van Feyenoord over het seizoen 2005-2006 werden tijdens het Supporters Platform bekend gemaakt. Volgens directeur Onno Jacobs waren de cijfers rooskleurig. Er zou zelfs een winstje zijn geboekt.

Volgens Wensveen zijn de cijfers niet zo denderend. Hij zegt in het orgaan geschrokken te zijn van de cijfers. "Zou het hier een normaal bedrijf betreffen, dan is het bedrijf zo failliet."

De cijfers wijzen uit dat Feyenoord financieel is verbeterd. Volgens de deskundige zijn de verbeterde cijfers opgepoetst door de verkoop van spelers. "Deze verbetering is echter schone schijn. In dit resultaat is immers de verkoop van spelers verwerkt. Indien Feyenoord zijn tafelzilver niet had verkocht, dan zou Feyenoord ongeveer 7,5 miljoen verlies hebben gedraaid."

Uiteindelijk heeft de club volgens Wensveen een schuld van 52 miljoen euro. "Bij het horen van 52 miljoen slaat de angst je om je Feyenoord-hart. Deze angst is volledig terecht."

Volgens Wensveen is het dan ook onbegrijpelijk dat de directie stelt dat het financieel beter gaat met Feyenoord. "Tenslotte nog dit: in het verslag van de directie schrijft iemand optimistisch dat het financieel met Feyenoord beter gaat. Als dit het niveau van Feyenoords directie is dan vrees ik met grote vreze voor de toekomst."
 
:lol:

RIP Feyenoord :kots: