Partyflock
 
Flockonderwerp · 14187
­ Nederland
 
Ik ben een beetje beniwud naar LSD en vroeg me af dat wanneer als ik een zegel of dotje heb weten te bemachtigen op een dag waar ik de dosis die erop of erin zit kan laten testen?

En met hoeveel zijn jullie begonnen???
Ik weet niet of dat goed getest kan worden of waar, maar ik zou het proberen te kopen van iemand die het zelf ook lekker vindt en dan vragen hoeveel van die dingen hij/zij te gelijk kan nemen.

Als je aan rode microdots kan komen, zeker doen!
Dosering: 1='licht' 4=zwaar
 
Uitspraak van Evert op maandag 21 augustus 2006 om 12:12:
Als je aan rode microdots kan komen, zeker doen!
Dosering: 1='licht' 4=zwaar

jah ben benieuwd...moet ik wel ff moeite doen...maargoed microdots slik je gewoon door toch? Prijs voor 1 zo'n dotje was geloofik 3 tot 5 euro...? Ik zoek wel ff rond...als iemand me wil helpen...pb :flower:
Ik kom me nu toch van een avondje terug. Nee nee, LSD is geen kinderspeelgoed. De ervaringen die ik vanacht heb mogen doormaken zijn zo intens diep en hartverscheurend mooi en lelijk en subliem tot in den oneindigheid dat ik hier voorlopig nog echt de woorden niet voor kan vinden.

Ik zou zeggen, pas op voor de heroïsche dosis lsd tot dat je écht voelt dat je wezenlijk sterk genoeg bent van karakter om de stromen te verwerken die zich in je geest uitwonen in zo een trip. Ik ben echt Alles kweit geraakt samen met mijn broer in een soort gesamelijke ego-dood. En dat zijn geen grapjes meer. ECHT NIET!!!! Maar ooooohg zooooo fucking amzing groovy bloovie blavieee zipjoepzapjipjongeeeee, als je begrijpt wat ik bedoel ;)
Uitspraak van Dreadmanneke op zaterdag 2 september 2006 om 20:13:
Maar ooooohg zooooo fucking amzing groovy bloovie blavieee zipjoepzapjipjongeeeee, als je begrijpt wat ik bedoel

Ik begrijp precies wat je bedoeld:D
Samen met je broer, dat lijkt me echt schitterend ja
Heftig!
Hoeveel nam je er, Dreadmanneke?
laatste aanpassing
Ik nam er drie. Maar het was vooral een soort betovering die het zo heftig maakte, ik was helmaal verbonden met me broer maar was daarna helemaal opgeslagen en tripte hem toen helemaal de pan uit :)
 
haha nou lachen toch! :D

ik ben voorlopig wel genezen het mooie weer is nu toch echt afgelopen...

het mooiste van tripmiddelen vind ik dat je ze hooguit 1x per maand ofzo neemt en zeker niet vaker...tenminste...IK dan hè!
 
Uitspraak van verwijderd op zondag 3 september 2006 om 23:09:
tenminste...IK dan hè

jij niet alleen hoor, ik hou het ook op 1x per maand. Vooral die LSD is erg diepgaand. Maar onderschat ook de paddo's niet, vooral die Hawaïaanse rakkers kunnen aardig op je inwerken.

Uitspraak van Dreadmanneke op zaterdag 2 september 2006 om 20:13:
Maar ooooohg zooooo fucking amzing groovy bloovie blavieee zipjoepzapjipjongeeeee, als je begrijpt wat ik bedoel

Je hebt geen idee hoe goed ik je begrijp :jaja:
Met twee personen in één kamer, niks zeggen tegen mekaar, en toch snapt die ander perfekt wat je denkt en wat je wil zeggen....Hij zegt iets wat jij een fractie van een seconde daarvoor dacht....
Dat ging mijn petje te boven, maar het gebeurde té dikwijls om toeval te zijn
 
dat herken ik...maar heb eens met paddo's gehad dat ik de hele tijd aan me maatje vroeg...euh zei je wat? euhhh zei je wat?
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 5 september 2006 om 00:45:
Je hebt geen idee hoe goed ik je begrijp
Met twee personen in één kamer, niks zeggen tegen mekaar, en toch snapt die ander perfekt wat je denkt en wat je wil zeggen....Hij zegt iets wat jij een fractie van een seconde daarvoor dacht....
Dat ging mijn petje te boven, maar het gebeurde té dikwijls om toeval te zijn

Nou, in mijn geval ging dit toch echt nog wel even verder dan dat. Dit was niet zo zeer een aanvoelen van elkaar, dit was een geval van kapot hard trippen op elkaar, ik voelde onze zielen mengen in rare kronkelingen van slangen met onze karakteristieke kleuren om elkaar daarna weer verliezen en zien verdwijnen in de kamer en zien weg vallen in een doodse leegte. En dat is niet elkaar snappen, maar dit was komplete waanzin. Niet leuk, zelfs pijnlijk, maar heel erg bijzonder. Zeer waardevol, hoe naar ook.

Wat jij beschrijft ken ik, en dat is leuk, maar zulke dingen raken niet aan de ervaring die ik dit weekend heb gehad. Ik kan er nogsteeds niet echt bij.
laatste aanpassing
 
Ik de reports op DHP van jou en Bosgeest gelezen, Boriz was toen ook van de party toch? Ik vind het wel heftig!!! Ik ga over een tijdje ook met iemand LSD proberen, die persoon heeft het al gehad. Ik vind het opzich best eng nog, maar heb er wel zin in!
 
Uitspraak van Dreadmanneke op dinsdag 5 september 2006 om 23:17:
Nou, in mijn geval ging dit toch echt nog wel even verder dan dat. Dit was niet zo zeer een aanvoelen van elkaar, dit was een geval van kapot hard trippen op elkaar, ik voelde onze zielen mengen in rare kronkelingen van slangen met onze karakteristieke kleuren om elkaar daarna weer verliezen en zien verdwijnen in de kamer en zien weg vallen in een doodse leegte. En dat is niet elkaar snappen, maar dit was komplete waanzin. Niet leuk, zelfs pijnlijk, maar heel erg bijzonder. Zeer waardevol, hoe naar ook



Wow, dat klinkt wel heftig zeg! Wat was de dosis? Hadden jullie beide dezlefde ervaring? En hoe weet je dat het waanzin was?
Was het een soort ego-dood of een buitenlichamelijk ervaring ofzo?
Ik ben benieuwd in wat voor richting in moet denken bij wat je precies bedoelt... :)
Ik had ongveer 3 microdotjes.

We hadden bijde een soort van gelijke ervaring in eerste instantie. Het was complete waanzin omdat ik de contact met de realiteit totaal verloren was, er waren allen nog meesterlijk intense 'visuals', of nouja, mijn geest nam bezit van de omgeving en alles kronkelde en niets had meer het uiterlijk van de normale wereld. Zelf maakte ik geen ego-dood door, maar mijn broer wel, en dat is best zwaar om waar te nemen bij iemand waar je een heel intieme band mee hebt. Mijn ervaring was wel in mijn lichaam, maar de schouwselen die in mijn hoofd plaatsvonden kunnen bijna vergeleken worden met angelische/demonische bezoekingen en visioenen van goden. Persoonlijk realiseerde ik me heel erg diep wat een soort roep in mij betekende: ik wist dat ik een soort confrontatie met mezelf aan moest gaan (tot een ultieme ego-dood met het dieps van mijn wezen) maar ik kon dat nog niet. Ik voelde me niet rein genoeg, niet heilig genoeg ofzo, en daarom kon ik me aan die trekkende kracht niet overgeven. Het klinkt hoogstwaarschijnlijk allemaal wat vaag zo, maar eerdaags zal ik het proberen te verwoorden in een uitgebreid tripreport.
 
(Y) ondanks alle heftigheid was het een vette avond dread! zoveel bizzars en mystieks bij elkaar, dat vergeet ik mijn leven niet meer :D
Gisteren nog 2dots + morning glory + paddenstoel gegeten. Was me het nachtje wel. Zeer leerzaam.
 
zo Evert jij houd ookwel van combi's ofniet :roflol: zou ik niet aandurven..maarja zoveel ervaring heb ik ook weer niet...
Je kunt wel gaan discuseren over wat beter is, paddenstoelen of LSD, maar in mijn ervaring kun je het beter combineren. Dan heb je de voordelen van beide middelen. Bovendien gaan mijn microdotjes dan wat minder snel op. De paddenstoelen zijn eigenteelt, dus daar is genoeg van op voorraad en t kost weinig.
Morning Glory waren maar een paar zaadjes. Het zal mischien de ervaring wat gekleurd hebben, visuals meer symboliek hebben gegeven.
O, ja.. we hadden ook nog twee keer wat lachgas erbij genomen. Niets extreems gebeurd voor mij, alleen een minuutje wat harder trippen. Eventjes veel visuals met fele kleuren door de lucht, met open ogen. Bij die andere gast werkte het, geloof ik, wat heftiger.
LSD + Venetian Snares live is gruwelijk. :)

Ook trouwens met wat daarna kwam: servants of the apocalyptic goat rave, damn wat een te zieke beats. Daar wordt je toch echtwel pittig wazig van.
 
wat muziek wel niet met je kan doen als je onder invloed bent van bepaalde drugs...het lijkt me echt geweldig dit middeltje!
Damn vet om hier zo die ervaringen te lezen, zelf nog geen ervaring met lsd maar wel een x een paddotrip gehad die echt uit de hand liep bij een maatje van mij en ikzelf had ook al met veel moeite antioxidanten naar binnen gewerkt. Bepaalde dingen herken ik dan toch zkr terug alleen uit paddo's. LSD is hier trouwens ook niet te krijgen :( En het duurt wel 12 uur geloof ik? pff zo lang en het is al geen echte zomer meer :(