Partyflock
 
Flockonderwerp · 15390
­ Nederland
 
Wat eten jullie kleintjes als allerliefste haha??
Ik moest er zo om lachen, Floortje heeft het allerliefste bruine bonen met appeltjes... Citroen vind ze ook om van te genieten hahahah :vaag:

Ook zoiets.. ik had had haar laatst een droog koekje in handen gegeven en daar was ze heerlijk op aan het sabbelen.. Tot ik zag dat hij begon af te breken af en toe omdat de koekjes eerder op de grond waren gevallen..
Daarom pakte ik het af omdat ik bang was dat ze zon groot stuk wilde eten.. phoe ik heb mn meiske nog nooit zo hard horen gillen haha ik heb in een deuk gelegen..
Blijkbaar vond ze dat koekje dus ook heel erg lekker ;)

Hoe is het met jullie kids?
 
Bayon eet echt alles en hij vind alles ook lekker (gelukkig) Dus het is een beetje ene vuilnisbakkie hoor. Zodra hij iets te eten ziet (of zelfs de verpakking maar hoort) dan staat hij naast je te smakken.

Maar het allerallerallerliefst heeft hij danoontje. Zodra hiij een danoontje ziet gaat hij alvast lief zitten en als je niet snel genoeg bent met het geven, dan zet hij het ook op een brullen.
 
hahahah wat lief:D dat is echt leuk haha tja dan moet mama maar wat meer opschieten he.. :jaja: arme bayon, zou hij ook nog een minuut langer moeten wachten op zijn danoontje :( stel je voor als net de telefoon gaat als hij het danoontje al gezien heeft haha oei oei :D:D:D wel lief joh!
 
Dylan lust gelukkig ook bijna alles,wat ie niet lust is prei..en hij is heel erg gek op fruit vooral op appels en bananen..oja hij is ook gek op boterhamworst:D
Hij heet al goed vanaf 4 maanden en is nu 2 jaar

Kimberley daarin tegen lust niks ze is nu 6 maanden en lust vrij weinig t enigste wat ze wel lust is hutspot met kaas en nog gemengde groente met vlees.. en ze is gek op nestle toetje aardbei..
Jerney is helemaal verzot op worteltjes!!

Toen ze kleiner was vond ze aardappeltjes met worteltjes en rundvlees het allerlekkerste!

En sjippies koekie sjocola en niet te vergeten tutje lolly!! hihi

Verder eet ze lekker met de pot mee!
Inclusief toetje!

(K)
Uitspraak van verwijderd op woensdag 30 augustus 2006 om 11:02:
Floortje heeft het allerliefste bruine bonen met appeltjes

Tommy had vandaag ook bruinebonen met appeltjes en gewoon helemaal op :o
 
haha ja dat was het eerste wat ze helemaal op wilde eten.. normaal hoeft ze niet zo veel van zon potje..
en gister had ik haar perzik en framboos gegeven als ik eht goed heb. dat vond ze ook heerlijk:d
 
Mitchell eet ook echt van alles en vind alles lekker
bruine bonen met appeltjes ook maar een paar frietjes vind hij ook wel heel lekker:D
Maar het allerlekkerste vind hij denk ik toch zijn fruithapjes
heb Sayenna een lange vinger gegeven met thee eroverheen en fijn geprakt.
en ze was aan het smullen :D
dat is het eerste wat ze buiten die vieze melk om nu heeft gegeten.
ze is nu 10 weken dus ben benieuwd wat ze van fruithapje gaat vinden, maar dat is pas vanaf 4 maanden geloof ik he...?
 
ik denk dat je daar niet echt een tijd aan vast kunt plakken.. het hangt absoluut van je kind af. De ene heeft bijvorbeeld na 2 maanden al behoefte aan iets anders en een andere na 5 maanden.. Ik ben met bijna 3 maanden er ook al mee begonnen af en toe.
Sammetje houdt erg van soepstengels en fruit.

Maken jullie zelf de hapjes of geven jullie potjes? Ik maak alles vers.
 
Kimberley is nu 6 1/2 maand ma ze eet nog niet zoveel warm eten eet ze ook ma een paar happen en fruit hapjes geeft ze ook niks om..

Ik koop alles in potjes..
 
die van mij eet alleen nog maar nutrilon ;) maar als het net zo'n moeilijke eter word als haar moeder dan kan ik me lol op ;)
ik lust zelf ook niks .. maar romy die eet alles het enige wat ze niet lekker vind is bloemkool en dat lust ik weer wel .


Uitspraak van Sabkesam op maandag 4 september 2006 om 11:53:
Maken jullie zelf de hapjes of geven jullie potjes? Ik maak alles vers.

het is bij mij verschillend de enne keer maak ik het vers de andere keer krijgt ze een potje is maar net hoe laat ik werken moet maar warm eten eet ze met de pot mee alleen als wij iets eten wat zij niet hebben kan krijgt ze een potje
 
Mitchell eet echt alles!
Ik zeg ook dat het mijn kleine vuilnisbakkie is:D
Ik maak de fruithapjes altijd vers, behalve als we weg gaan neem ik een potje mee.
Groentenhap ligt er net aan als wij aardappels eten eet hij vers en anders een potje:D
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 31 augustus 2006 om 11:15:
stel je voor als net de telefoon gaat als hij het danoontje al gezien heeft haha oei oei

haha ja dan heb ik een probleem hoor. dan moet ik de telefoon gewoon over laten gaan en eerst het danoontje geven. Tis alleen lullig voor hem dat die dingen zo klein zijn, want hij kan er denk wel 10 na elkaar op, maar helaas krijgt hij er altijd maar 1tje en dan zie je hem ook echt heel zielig kijken als ik zeg dat ie op is...
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 2 september 2006 om 17:20:
maar een paar frietjes vind hij ook wel heel lekker

ja die worden hier ook erg gewaardeerd hoor. Een patatje komt er altijd wel in en ach dat eten we hier toch niet zo vaak dus dan vind ik het niet erg
Uitspraak van Sabkesam op maandag 4 september 2006 om 11:53:
Maken jullie zelf de hapjes of geven jullie potjes? Ik maak alles vers.

fruit hebben wij altijd vers gemaakt, groente hadden wij eerst in potjes maar nu eet hij echt met de pot mee en dan krijgt hij zelf zijn eigen bord en mag hij de laatste paar happen zelf eten. maar als wij iets eten wat heel gekruid is dan krijgt hij wel gewoon een potje hoor, want die hebben we altijd voor de zekerheid in de kast staan. maar ik geloof dat hij mijn kookkunst best kan waarderen.

En sinds gister wil hij geen rozijntjes meer eten :s dus alles wat gezond is eet hij gewoon maar snoepjes wil hij niet. Haha ik heb een kind dat geen snoepjes lust, ok verder vind hij zijn koekjes en al het andere snoep wat hij afentoe krijgt wel lekker. En als hij bij opa en oma chips krijgt (nibbitts) dan is het helemaal feest. maar ja dat krijgt hij thuis niet, hier krijgt hij nog gezondere tussendoortjes en heel afentoe iets ongezonds (maar ja tis en blijft een kind en die wil ook wel eens iets wat je tanden goed kapot maakt)
 
wow tis een flink verhaal geworden zie ik. haha sorry :$
laatste aanpassing
 
dat geeft tog nie
 
sinds gisteren begonnen met pap geven :cheer: haha vond ze wel wat hoor, ze heeft lekker zitten smullen!!
En weer wat nieuws geleerd.. als ze het eten heeft afgeslikt doet ze nu zo bbbbrrrrrbbbb... als jullie snappen wat ik bedoel haha :o
laatste aanpassing
 
heerlijk joh dat ze dat lekker vind. Pap was bij ons een hel in het begin, gelukkig eet hij het nu wel hoor, maar t was een heel gevecht om hem te overtuigen dat het lekker was. Haha eerst een flinke scheut diksap erbij en dat steeds verder afgebouwd en nu eet hij het zonder diksap.
 
bij ons ook hoor
mitchell moest er eerst ook niets van weten maar nu smult tie ervan
 
ben blij dat er dus meer kinderen zijn die een bord pap niet vertrouwen de eerste keer.
 
heb die kleine van mij zijn eerste fruithapjes gegeven, nou hij lust bijna alles alleen peer vind ie smerig. hij zat echt letterlijk te kokhalsen dus dan geef ik hem dat niet meer.

Vond het in eerste instantie te vroeg, maar me moeder zei ik gaf jullie met 7 weken al een fruithapje.
En hij vind het heeeeerlijk dus waarom niet, oh en appelmoes vind ie ook heel erg lekker. Heeft ie van zijn moeder:P
 
ik ben al iets eerder dan 3 maanden begonnen met zijn fruithapjes echt super vind die dat alleen banaan niet dat bewaard die en spuugt dan alles uit haha..

met 4 maanden ben ik begonnen met de warme hapjes bruine bonen met appeletjes en witte rijst met wortletjes en kip en boontjes vind die geweleldig en al helemaal als ik er dan ook nog een beetje fruithapje er doorheen doe..