Partyflock
 
Flockonderwerp · 15188
­ Nederland
Jaja, het wordt dus zowieso geen Complex.. Maar wat dan? Headliner op een goeie locatie, met een paar jumpertjes en de altijd gave Showtekkers, of Euphoria met een dikkere line up (Donkey Rollers, Tatanka) maar een zware BOUTlokatie!?
Als de lokatie echt zo bout is dan wordt het feest ook bout.

Dus nu is de vraag (want ik ben er nog nooit geweest )is die lokatie van EUphoria echt zo slecht want de donkey roller klappen altijd zo lekker. En wil dus liever naar Euphoria. Maar ik wil geen herhaling van Qlimax dat er mensen in de zaal stonden te bellen en dat de enige bas die ik die avond dan hoor in mijn eigen auto is.
 
Euphoria is toch in de 013??? Das geen locatie veur dat dit soort feestjes.. Is meer voor pop concerten. De zaal is er te klein voor waardoor de bass(vind ik althans) te snel terug kaatst.
COMPlex
yeah
Ja ik vond het geluid er de laatste Euphoria erg schraal, maarrrr dat is geen goede meetstaaf (Edit: ja in mn broek, ik bedoel dus maatstaf) want de week ervoor was Hard Bass en dat was Silverdome, oftewel haast het beste geluid wat je krijgen kunt :P. En tjah, ook het beste feest wat ik tot nu toe heb gehad


Maarr het allerkutste van de 013 zijn die trappen. JE hebt maar een heel klein gedeelte zonder trappen, en dat staat altijd vol. Geen ruimte dus om flink te kloten. En de trappen, ik heb het vorige keer geprobeerd, daar kun je niet op tekken.

Maarr er blijft het voordeel: het is op 10min fietsen, en Donkey Rollers en Tatanka. Dus wellicht wordt het alsnog Euphoria, want de week ervoor gaat ook al genoeg geld enzo kosten voor mij (Nightmare Outdoor)...

Het leven zuigt: teveel keus ;).
laatste aanpassing
 
Pfff ik weet het echt niet hoor. Als de lokatie idd zuur is dan is het feest ook zuur. Ken je niet lekker tekeer gaan en das zonde van het geld (ook al is het niet veel in vergelijking met Headliner)..
Kijk maar naar afgelopen zaterdag. Sfeer is bout, ik voelde me bout (oa door die aggressieve K-sfeer van die strakstaande anti-feest n00bs), feest opzich was niet bout, maaarrrr zat er voor mij toch tegenaan.. Zeker sfeer vind ik erg belangrijk. Sommige zeggen van "ach trek je dr niks van aan", maar das gewoon zwaar irri als je onderhand zit te wachten tot de volgende klappartij weer begint. Kijk naar de jumpparty's in de Zalinaz. Die sfeer daar is echt gewoon helemaal top omdat er tenminste echt liefhebbers op af komen en niet van die gasten die het 'wel leuk lijkt' en met een slok teveel op en een pilletje teveel in de mik maar eens kijken wat er van te bakken valt die avond.

Dan betaal ik liever wat meer waarbij ik lekker uit mn plaat ken gaan en wel op m'n gemak los kan gaan met alle mede-tek-gezellen tijdens een gezellige sfeer en zonder van een of andere trap te mieteren op een kutloactie..

Maarja nog een paar weekjes bedenktijd :S..
Hehe, ja idd nog ff bedenktijd.. Ik moet ook nog even kjken hoor.. Maarr mss ist een plan dan om jezelf gewoon, als het Euphoria wordt, helemaal af te laaie en hier in Tilbo te crashen! Komt die lekkere Danny ook gewoon mee en Ricky en iedereen en gaan we allemaal hier in Tilburg maffen ghehe, dan zou 't op zich ook wel weer vet kunnen worden en dan maakt die ruimte niet zo uit :P. Zorgen we gewoon dat we goed afgelaaien zijn (doosje bacardi, kratje cola) :).

PS: dit kan ook weer ff een portie grootspraak zijn die ik in een opwelling opschrijf, want Headliner heeft stiekem nog steeds wel een beetje mijn voorkeur haha!
laatste aanpassing
 
Rick en Marcel,

Dit kunnen we eigenlijk niet afslaan he, een lekkere nacht bij dn Tinus in bed! Hoe lang hebben we nou op dit aanbod zitten wachten, wees nou eens eerlijk!! ;);)

Maar Tinus op 1 voorwaarde als je dan wel gewone Cola neemt ipv Cola Light Lime..:P
laatste aanpassing
 
Klinkt idd erg interessant het aanbod ;).. Hmm nog ff bedenken hoor. Mijn voorkeur ging eerst wel uit naar Headliner, maarja als Tinus met zulke aanbiedingen komt whoei dan wordt het nog even goed overwegen hahah ;):P
 
Artiest {SHOWLIST artist 35853, 136191, 42902, 29501, 39369}
Uitspraak van Dikke_Tinus :honger: op maandag 28 augustus 2006 om 21:57:
Ja ik vond het geluid er de laatste Euphoria erg schraal, maarrrr dat is geen goede meetstaaf (Edit: ja in mn broek, ik bedoel dus maatstaf) want de week ervoor was Hard Bass en dat was Silverdome, oftewel haast het beste geluid wat je krijgen kunt


Geluid hangt gewoon vanaf wat er staat en hoe het ingestelt is ;)
 
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 29 augustus 2006 om 13:04:
Geluid hangt gewoon vanaf wat er staat en hoe het ingestelt is


Dat geeft ook dan waarschijnlijk wel het verschil aan in geluidskwaliteit tussen de 2 aangegeven feesten. Bij Hardbass wordt gewoon het neusje van de zalm aan geluidskwalititeit gebruikt terwijl dit Bij Euphoria waarschijnlijk ietsjes minder is. Opzich geen ramp als het verder gewoon heel gezellig is. Dan ga je nog los, welke kwaliteit geluidspparatuur er nu gebruikt is en hoe het geluid ook ingesteld staat.
 
Uitspraak van Dikke_Tinus :honger: op maandag 28 augustus 2006 om 22:53:
Maarr mss ist een plan dan om jezelf gewoon, als het Euphoria wordt..


idd ALS ;) Hahha volgens mij heb jij ook liever Headliner of wat?
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 29 augustus 2006 om 13:04:
Geluid hangt gewoon vanaf wat er staat en hoe het ingestelt is

Dat is zeer zeker zo, maar het is nu van dezelfde organisatie dus zeer waarschijnlijk ook dezelfde apparatuur en (matige) afstelling!

Voorbeeldje: laatste Euphoria in 013 viel er een groot gedeelte van de linker (vanuit publiek gezien) speaker-unit uit. Zelfs een dove kon dit horen. Maarrr, het duurde minstens een halfuur voordat een medewerker van de organisatie/013 het podium opkwam en het betreffende knopje terug open draaide. Dit was trouwens tijdens de set van Isaac, beetje jammer dus. (dit is bij nader inzien enkel een voorbeeldje die de organisatie-kwaliteit weergeeft).
laatste aanpassing
 
Oke ik ben eruit denk ik zo!

Voor mij wordt het aanstaande zaterdag 16 september Headliner, ook als ten ere van mn verjaardag op 19 september:P

Wie Volgt... Mn keuze gaat uit naar headliner, qau locatie en muziek. 013 is leuk om op je bek te gaan maar dat zie ik niet zo zitten!
 
Ja voor mij heeft dat toch ook wel de voorkeur. Echter het zure is dak die dag (uiteraard) ook weer van 7 tot 5 mag werken. Dan de vrijdag maar om 8 uur mn nest in om er niet zo onderdoor te gaan als afgelopen zaterdag @ Outland.. Dat wordt weer een Red-Bull kuurtje..
Jongens ik weet het niet meer hoor. DIt zijn echt moeilijke keuzes.
Of ik heb een kut lokatie maar dan kan ik snachts wel lekker tussen tinus en danny in liggen en me helemaal lam zuipen (wat in nie zo vaak doe dus lijkt me ook geen slechte optie) Of ik kan kiezen voor lekker bobben geen kater en stevig stampen tekken en beuken.

We staan hier voor een groot Dilema
 
Lieve Rick,

Ook als we naar Eindhoven gaan kunnen we best lekker lam worden!! Dan vatten we gewoon de trein naar Eindhoven ik heb nog een voordeelpas waark 40% korting meej kan fixen en mag er 4 personen op meenemen dus ik+3 andere..
Artiest {SHOWLIST artist 23792, 61084}
ik ga gewoon naar bassrulers:p in bergen op zoom...

of naar outland want daar moet een dj die ik ken genaamd m-ystery draaien.. debuut in outland... dus dat lijkt me ook wel wat...

teveel feesten op 16 september!!!
Uitspraak van Killa-B & Soundmill op woensdag 30 augustus 2006 om 20:17:
of naar outland

Darkraver en Ruffian B-Day Bash toch? :D. Zijn allebei zeer gave poppetjes, maarrr Headliner nog steeds de grootste aantrekkingskracht :yes:!
 
Uitspraak van Dikke_Tinus :honger: op donderdag 31 augustus 2006 om 13:54:
Zijn allebei zeer gave poppetjes, maarrr Headliner nog steeds de grootste aantrekkingskracht


idd!! Zeker vast geen onaardig feestje daar in Outland, maar Headliner lijkt me toch net ietjes beter (Y)
Uitspraak van Killa-B & Soundmill op woensdag 30 augustus 2006 om 20:17:
naar outland want

hoe is dat daar
ik wl er altijd nog n keer naartoe
maarrrrr kben bang da het tegenval!?!?!??!
Uitspraak van Elliszj. op donderdag 31 augustus 2006 om 19:32:
hoe is dat daar
ik wl er altijd nog n keer naartoe
maarrrrr kben bang da het tegenval!?!?!??!


gewoon goed feestje uitzoeken waar aardig wat mensen op af zullen komen...
dat het niet te rustig is:p

zoals 16 september zal je je sneller vermaken als op de dooie supersized feestjes
Uitspraak van Killa-B & Soundmill op donderdag 31 augustus 2006 om 19:34:
zoals 16 september zal je je sneller vermaken als op de dooie supersized feestjes

aah oke

maar het blijf complex maandag de 16de
 
Uitspraak van Elliszj. op donderdag 31 augustus 2006 om 19:54:
maar het blijf complex maandag de 16de


Uhmz Maandag??? welk jaar leef jij?
Uitspraak van verwijderd op donderdag 31 augustus 2006 om 21:40:
Uhmz Maandag??? welk jaar leef jij?


buitenaards??
Ghehehe, doe inderdaad toch maar zaterdag de 16e ej Ellis :P. Enneh, Headliner en geen Complex :D!
Uitspraak van Dikke_Tinus :honger: op vrijdag 1 september 2006 om 08:35:
Ghehehe, doe inderdaad toch maar zaterdag de 16e ej Ellis . Enneh, Headliner en geen Complex !

hahha Oww verward verward :p


Uitspraak van Killa-B & Soundmill op donderdag 31 augustus 2006 om 23:20:
buitenaards??

idd!!

ergens waar ik nie hoor te leven

MAARR cP op maandag vink ook nie erg
Duss.. maandag kaartje Headliner? :D
Ja Headliner wordt een fijt.
Oke dan is da geregeld :D. Bestel ik morgen ofzo mn kaartje, yeahh haha feesten 2 the boner haha..
 
Mannen,

Ik heb mn kaartje gister avond besteld. Dus laat me niet in dn steek!!
Halleekes ik mn kaartje toenet ook besteld! Die ligt vrijdag dus in da busss
 
Hier mn kaartjes voor Rick en ik ook vandaag even gechecked @ Ticketbox.. Wordt weer knallen volgende week!!
OKe ik ben dus ook van de partij bedankt voor het kaartje marsl.


Maar vriendin en Ingerid gaan trouwens ook mee

Dus Danny berijd je vast voor en marsl nie zo veel slijmen als in de bios van het weekend he
laatste aanpassing
 
Ik...Slijmen...Bios?? Watskeburt??!
 
Uitspraak van the_1ste_men op dinsdag 12 september 2006 om 18:44:
Dus Danny berijd je vast voor en marsl nie zo veel slijmen als in de bios van het weekend helaatste aanpassing 12 september 2006 18:45


Dat is geen bereiden voor, maar het werk afmaken wat ik toen der tijd heb laten liggen!

En marcel slijmen, begint er iets te kriebelen onder je zakje... Krijg toch geen concurrentie he!!! ;)
Dan moet ik me toch maar bezig gaan houden, wat ik al van plan was! Keihard te Beuken:D
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 12 september 2006 om 23:39:
En marcel slijmen, begint er iets te kriebelen onder je zakje... Krijg toch geen concurrentie he!!!


Hahahah Danny wees maar niet bang hoor ;)! En waar Ricky het over heeft m.b.t. slijmen is mij een raadsel :O!
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 13 september 2006 om 11:07:
Hahahah Danny wees maar niet bang hoor


Ik en bang, nee hoor zou niet durven! Je doet maar lekker...:P
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 13 september 2006 om 11:20:
Je doet maar lekker...

Jaja, en stiekem gaat het keihard van *fap*fap*fap* ;)
laatste aanpassing
headlinah
vip area :P
 
Uitspraak van Kingjorrit op woensdag 13 september 2006 om 17:46:
headlinah
vip area


Patsert ;) En niet eens voor ons regelen he. Gewoon le maula houden tot we allemaal de kaartjes reeds besteld hebben tssss :D
ow owowow jullie gaan weeral n goe weekend tegemoet!!!
 
Uitspraak van Elliszj. op donderdag 14 september 2006 om 09:51:
ow owowow jullie gaan weeral n goe weekend tegemoet

Altijd hè.. Je weet het; Feesten 2 tha boner!! Nu het nog kan het er nog van maken :D. Oh yeah!!
Uitspraak van verwijderd op donderdag 14 september 2006 om 10:34:
Altijd hè.. Je weet het; Feesten 2 tha boner!! Nu het nog kan het er nog van maken . Oh yeah!!

En gelijk dat jullie hebben :jaja:!!!!!!!
 
Uitspraak van Elliszj. op donderdag 14 september 2006 om 10:50:
En gelijk dat jullie hebben !!!!!!!

Zeker weten! Voor je het weet zit je vast aan een of andere anti-feest tjik of in jouw geval ant-feest n00b die juist helemaal geen feestert is whahah ;)
Uitspraak van verwijderd op donderdag 14 september 2006 om 11:14:
Zeker weten! Voor je het weet zit je vast aan een of andere anti-feest tjik of in jouw geval ant-feest n00b die juist helemaal geen feestert is whahah

haha
nouuu dan denk ik nog wel ff 2 x na voordat ik vastzit an die n0000b!! HAHA
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 14 september 2006 om 11:14:
Zeker weten! Voor je het weet zit je vast aan een of andere anti-feest tjik of in jouw geval ant-feest n00b die juist helemaal geen feestert is whahah


Marcel ge ben toch geen wijf!! Ook al heb je een een of ander anti feest tjik. Dan ga je toch als nog naar feesten!! Damn....Je laat je toch niet onder de duim houden, neuken kan je toch ook na het feest of er voor!
 
Whehehe Danny daar geef ik je helemaal gelijk in! Ik zeg ook niet dat het bij mij gebeurd :O!! Nee daar heb ik in het verleden wel van geleerd makker hahaha! No way op herhaling!! Maar ik wilde aangeven dat je het wel maar al te vaak ziet bij mensen om je heen dat je ze ineens helemáál niet meer ziet. Kijk dat het niet meer iedere week wordt is logisch, maar helemáál niet is natuurlijk niet nodig! En idd gewoon zorgen dat ze thuis in jouw bedje ligt te wachten tot jij thuiskomt.. :D
:loser:
hahha dan zou k m zelf oookk peren