Partyflock
 
Flockonderwerp · 13594
­ Nederland
 
Wie heeft er ervaring met inbakeren? Wij zijn er vandaag mee begonnen want Shirley houd zichzelf wakker overdag. Ze slaapt alleen s nachts en dat is iets te weinig voor een meisje van zes weken. Ze is heel nieuwsgierig en zwaait heel hard met haar armen, vandaar dat ze dan niet slaapt

het inbakeren zelf is heel eenvoudig, het ziet er wel een beetje zielig uit ook, maar vandaag was een pittig dagje, want ze huilt echt rustig een half uur in dr bedje voordat ze slaapt, of ze slaapt gewoon alsnog niet. Er staat een tot twee weken voor heb ik gelezen voordat ze gewend is, maar ik vroeg me af of er meer mensen ervaring mee hebben en wat hun er van vonden..

Let me know!
 
ik deed het ook!! ze sloeg zichzelf wakker... en het werkte echt megagoed!!
 
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 15 augustus 2006 om 20:32:
Wie heeft er ervaring met inbakeren?


Wat houd dat in da inbakeren??

Vastbinden van babys mag toch niet meer is gevaarlijk want dan kunnen ze helemaal geen kant op..
En t verhoogt de kans op wiegendood heb ik gehoord..

Kimberley slaat ook veel met de armen ma slapen daar heeft ze geen moeite mee gelukkig:D

Bedoel je met inbakeren vastbinden???????
laatste aanpassing
 
nee het is zeker niet vastbinden

dit is inbakeren


ik deed het alleen met een gewone molton ipv zo'n dure zak
Ik heb Sam nooit ingebakerd, omdat ik zelf niet zo'n voorstander ervan ben en het bij Sam niet nodig was. Maar ik ken genoeg moeders die het wel hebben gedaan en erg tevreden waren.
 
Ziet er wel heel zielig uit:S

Ma dan kunnen ze dus helemaal niet bewegen:(
Hahaha! Ja, net een rupsje, he.

Ze kunnen idd niet bewegen, blijkbaar slapen ze dan rustiger/beter.
 
maar toch is het aanwennen wel een zware toestand vind ik, ze gilt het hele huis bij elkaar, das echt niet normaal, ze is het liefst wakker en in de woonkamer, nieuwsgierige tante...

maar inbakeren is zeker niet vastbinden, dat is niet de bedoeling
Vervelend als je alles al geprobeerd hebt en ze wilt nog niet slapen.

Gelukkig heb ik dat met Sam niet zo vaak. En als het gebeurd, dan ga ik gewoon met hem in mijn bed liggen en geef ik hem borstvoeding en dan valt ie vanzelf in slaap. En zodra ie slaapt, leg ik hem in zijn eigen bedje.
 
Het ziet er misschien zielig uit maar als je weet hoe goed het werkt voor een kindje.. tis immers ook voor zijn/haar eigen rust.. nou zeker het proberen waard!
 
Ik heb er gelukkig geen last van kimberley slaapt goed en heel veel:D
 
vind het er ook zielig uitzien, gelukkig heeft Bayon ook nooit last gehad met slapen, die sliep eigenlijk gelijk perfect.

Maar als het werkt voor je kindje moet je het zeker doen
het kan heel lang duren voor dat ze er aan gewend is mijn buurvrouw deed het ook bij de kleine want die was ook niet in slaap te krijgen en hij heeft altijd eerst een uur of langer gehuild voor dat ie er aan toe gaf.

maar het lijkt misschien heel zielig maar als je kindje heel druk is en niet slaapt dan is het heel goed
 
ik doe het ook hoor met die kleine van mij, deden ze in het kraamhotel ook al, omdat hij heel erg druk was en veel last heeft van buikkrampjes.

Maar ben er toen mee gestopt even omdat het zo warm was en aangezien zijn temperatuur niet te hoog mocht wezen, maar ook weer niet te laag.

Nu doe ik het ook weer hoor, want meneertje zwaait zo hard met zijn armen en beentjes dat die van mij dus ook de hele dag wakker is pff en dan ook nog eens snachts, ik kwam gewoon slaap tekort. was blij dat mevriend thuis was vandaag, kom ik een keer blijven liggen haha

hier werkt het in ieder geval en hij vind het lekker ook:D
ik heb het een tijd gedaan, mijn kleine sliep als een roos gelijk, ervoor bleef hij ma met zijn handjes bewegen en kon daardood niet slapen, heel onrustig, zo vond hij zijn rust.