Partyflock
 
Flockonderwerp · 27262
­ Nederland
hallo

wie hier heeft een staffie
wij hebben er 5
shadow is 9 jaar ze is de moeder van
willow ze is nu 6 jaar de moeder van
pipa zijn is 11 maanden
haar broer spirit hebben we ook
dan is ozen Cleo aan de beurt
zijn is 2 jaar zj is geen fam van de rest
dat is ook duidelijk aan haar temerken
ze is heel anders dan de rest
Uitspraak van melodiii. op dinsdag 4 december 2007 om 10:30:
en ik dacht dat ook het couperen van oren al verboden was (gelukkig!)?

ze zei dat ze het toch liet doen en dat ze schijt aan iedereen had en dat ik niet zo moest zeuren dat het zielig is en dat het verboden is.
Uitspraak van melodiii. op dinsdag 4 december 2007 om 10:30:
Uitspraak van :bounce:mellie:bier: op dinsdag 6 november 2007 om 16:23:
gezellig samen in de nieuwe mand

aaaah, echt lief zo!
en wat een gave mand zeg!!

dank je wel kost wat heb je wat haha
nee ze zijn er super blij mee en daar gaat het om
Heb ook een staff, hij is nu 5 maanden en 1 week en we zijn helemaal verslingerd aan m!
 
als ik zo die koppies ziet mis ik mijn hond helemaal ik had er 1 gekregen om mij te troosten van mijn verlies van me eerste hond die ik 15 jaar gehad had mensen dachten mij tetroosten met een nieuwe hond dat lukte goed tot we er pas achter kwamen dat hij een stamboom nodig had en is afgemaakt nu dubbel verdriet!
dat is echt kut
wens je heel veel sterkte met het verwerken van je verdriet
 
Haha, meneer moet ook ff laten zien dat ie een stafford heeft hoor!
Uitspraak van verwijderd op woensdag 2 april 2008 om 20:49:
Haha, meneer moet ook ff laten zien dat ie een stafford heeft hoor!

ach arm ding ben je toch
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 2 april 2008 om 20:49:
Haha, meneer moet ook ff laten zien dat ie een stafford heeft hoor!

Begin je hier nou ook alweer? :looser:


Dit is onze Beba woef zij is drie jaar en op zoek naar een mooie en leuke manetjes woef met de juiste papieren
Zij is gek op auto rijden altijd ff plaats nemen achter het stuur

 
Wat is Beba grappig haha kei mooi hondje hoor!

En @CrazyEyes: wat onzettend zuur (F)....
 
Uitspraak van ens op zaterdag 8 maart 2008 om 13:35:
dat is echt kut
wens je heel veel sterkte met het verwerken van je verdriet

dankjewel
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 4 april 2008 om 11:58:
En @CrazyEyes: wat onzettend zuur ....

ja het is leven is hard:(


Ik hoop dat ze ooit de wet veranderen en dat ze niet meer niet agresieve honden afmaken er moet een keuring komen voor zulke honden die onder die wet vallen als ze de test door staan vind ik dat ze gewoon hun mooie leven mogen leven!
Ik kan het gewoon niet begrijpen dat sommige lieve kanjers afgemaakt worden door zo'n wet zonder pardon!
Uitspraak van verwijderd op woensdag 2 april 2008 om 20:49:
Haha, meneer moet ook ff laten zien dat ie een stafford heeft hoor!

ahahaha ik ben geen meneer
 





dit is seff..:D
heel mooi en lief beestjj..
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 4 april 2008 om 19:20:
Ik hoop dat ze ooit de wet veranderen en dat ze niet meer niet agresieve honden afmaken er moet een keuring komen voor zulke honden die onder die wet vallen als ze de test door staan vind ik dat ze gewoon hun mooie leven mogen leven!
Ik kan het gewoon niet begrijpen dat sommige lieve kanjers afgemaakt worden door zo'n wet zonder pardon!

het licht ook niet aan de hond
en die is nu wel de dupe
rust zacht
AMERICAN STAFFORDSHIRE TERRIER





Staffordshire Bull Terriërs (ook wel Engelse Staffies genoemd) en American Staffordshire Terriërs (Amstaffs) gaan terug op gemeenschappelijke voorouders, namelijk de Bull en Terriërs die men omstreeks 1800 in vooral het Engelse Staffordshire fokte.
De Bull en Terriër kwam voort uit kruisingen tussen de Oud-Engelse Bulldog en diverse terriërrassen uit die tijd.
De fokkers keken bij het fokken aanvankelijk alleen naar de prestaties van de honden. Het uiterlijk deed er wat minder toe.
Voor de fokkers was de combinatie van de immer buitengewone mensvriendelijkheid van de Oud- Engelse Bulldog en de scherpte en vasthoudendheid van de oude terriërsoorten van belang.

Langzamerhand ging men bij het fokken alleen Bull en Terriërs gebruiken waardoor er omstreeks 1860 geleidelijk een hond was ontstaan die we qua uiterlijk kunnen vergelijken met de huidige Staffordshire Bull Terriërs.Na de Amerikaanse Burgeroorlog (1861-1865) trokken veel industriearbeiders uit Engeland, Ierland en Schotland naar de Verenigde Staten op zoek naar een beter leven. Ze namen hun geliefde Bull en Terriërs mee.



Vanaf die tijd ontwikkelde zich de American Staffordshire Terriër als apart ras. Vooral de mensen die hun Bull en Terriër gebruikten om huis, haard en kudden te verdedigen tegen rovers als de wolf en en de coyote hadden behoefte aan grotere honden. Daartoe kruisten ze de grotere exemplaren met elkaar. Velen die wisten hoe de Bull en Terriër ontstaan was, hebben bij het fokken op grootte de Bull en Terriër met de Airedale of Ierse Terriër gekruist.


De American Staffordshire Terriër is van oudsher in de Verenigde Staten bijzonder populair en zeer geliefd vooral om zijn vrolijke aard en de geweldige vriendelijkheid naar mensen. Zijn zachtheid tegenover kinderen is opvallend. De Amerikanen zijn de Amstaff zelfs als een inheems ras gaan beschouwen, wat oorspronkelijk natuurlijk niet zo is.
Een jaar na de erkenning als apart ras van de Staffordshire Bullterriër in Engeland erkende de American Kennel Club in 1936 de American Staffordshire Terriër als ras.

* Karakter Een American Staffordshire Terriër is een middelgrote hond. Een reu is ongeveer 48 cm hoog, de teven iets kleiner. Hij weegt om en nabij 28 kg als hij volwassen is. Dat betekent dat u in ieder geval qua postuur in staat moet zijn om deze enthousiaste hond onder controle te houden. Hij heeft de neiging aan de lijn te gaan trekken als u hem dat niet op zeer jeugdige leeftijd heeft afgeleerd. Ik kan u verzekeren dat hij verbazingwekkend sterk is, als hij eenmaal volwassen is.

Een puppycursus met uw pup valt zeer aan te bevelen. U zult merken dat uw pup het heerlijk vindt met de andere hondjes om te gaan. Hij geniet van de opdrachten en zal zijn best doen het u naar de zin te maken. Een vervolgcursus is niet alleen zeer leerzaam en leuk, maar versterkt ook de band tussen hond en eigenaar. U zult versteld staan wat uw Staff op zo'n cursus allemaal niet opsteekt. Om de pup aan alle situaties die hij in zijn leven kan tegenkomen te laten wennen, is het een goede zaak hem zo veel mogelijk mee te nemen. Hij moet wennen aan de auto, aan plaatsen waar veel mensen zijn, aan het verkeer. U kunt hem natuurlijk ook een paar uurtjes alleen thuislaten als u weg wilt gaan zonder hond.

Aan alleen zijn moet de pup ook wennen. U kunt hem hem beste eerst een minuut of tien alleen laten zijn en de tijd langzaam opvoeren. Als de pup doorkrijgt dat zijn baas altijd weer terug komt, zal hij niet gaan blaffen of joelen, zodat uw buren geen overlast van het dier zullen ondervinden.De Amstaff heeft een fantastisch karakter. Hij is een loyaal lid van het gezin.

Hij is moedig, vasthoudend en zeer aanhankelijk. Voorts heeft hij een uithoudingvermogen dat het uwe waarschijnlijk verre te boven gaat. Hij is gek op beweging, spelletjes en soms apporteert hij ook nog. U moet er wel rekening mee houden dat hij een terriër is. Terriërs zijn een tikje eigenwijs. Wilt u een hond die altijd uw weggeworpen tak of bal terugbrengt kunt u beter een jachthond nemen. Hij is een weinig onstuimig in de begroetingen van de visite. U moet er wel rekening mee houden dat vooral de reuen nog wel eens dominant naar andere reuen kunnen zijn. Een macho is hij dus wel.


Een Amstaff wordt in Nederland gehouden als gezinshond. Ze hebben de naam waakzaam te zijn, al zet ik daar persoonlijk een vraagteken bij, daar mijn Staffs iedere bezoeker ook al is het de gas- en lichtopnemer die ze nog nooit gezien hebben kwispelstaartend tegemoet springen. Een Staff is zeer vriendelijk voor mensen. Kinderen kunnen (bijna) geen kwaad bij hem doen.

Ik wil ervoor waarschuwen een hond alleen met een kind te laten. Dat moet u niet doen met geen hond van welk ras dan ook. Kleine kinderen vinden hondenogen mooie glimmende knikkers waar ze graag met hun vingertjes aankomen.

Geen hond vindt het plezierig vingers in zijn oog te krijgen. Ook de oren van een hond zijn voor kleine kinderen machtig interessant. Daar trekken ze graag aan. Als een hond ten einde raad dus wel eens naar uw kind gromt, moet u eigenlijk niet de hond toespreken, maar uzelf, omdat u het zo ver heeft laten komen. De Amstaff kan uitstekend opschieten met andere huisdieren. Zeker als hij als pup in contact komt met bijvoorbeeld katten, aanvaardt hij deze als lid van het gezin.

De kat van de buren duldt hij echter niet in de tuin. Het is mijn ervaring dat ook oudere Staffs nog kunnen wennen aan uw andere huisdieren. U dient een en ander uiteraard wel te begeleiden, daar uw katten nog wel eens kunnen schrikken van een nieuwsgierige Staff die zijn neus enthousiast in zijn vacht steekt als de kat ligt te slapen. Na een paar halen op zijn neus weet de Staff dat de kat een even vriendelijke als onstuimige hondenbegroeting niet altijd op zijn waarde weet te schatten.

Voed uw Staff consequent op. Realiseert u zich wat u wel en niet wilt wat de hond in huis doet. Als u er geen prijs op stelt dat de hond thuis op de bank ligt, verdient het aanbeveling dat direct in te prenten, anders bent u uw favoriete plekje op de bank kwijt, als u opstaat. Het toppunt van genot is voor de Staff bij de baas of bazin op schoot.

U moet beseffen dat de pup die zo heerlijk en aandoenlijk bij u ligt als u voor de buis zit, uitgroeit tot een hond van om en nabij de 28 kg die er echt voor zorgt dat hij zich in de voor hem comfortabelste houding bij u op schoot nestelt. Als u daar moeite mee heeft, leert u de Staff dan direct op een bepaalde plaats te gaan liggen. Eenmaal geaccepteerde gewoontes kunt u maar moeilijk afleren. Ook voor het koekje bij de koffie, of het hapje op tafel heeft de Amstaff een meer dan gemiddelde belangstelling.

U moet niet raar opkijken als er iets van tafel verdwenen is, als u even niet oplet. Nu is dat niet typisch voor de Staff, maar hij kan er door zijn grootte gemakkelijk bij. U bent gewaarschuwd.

De verzorging van een Amstaff is betrekkelijk eenvoudig. Als u één- of tweemaal per week met een rubberen borstel de losse haren uit zijn korte en glanzende vacht borstelt, is dat voldoende. Zorgt u er wel voor dat er altijd een bak met fris water voor hem klaar staat. Wat de voeding betreft, verdient het de voorkeur de maaltijd in twee porties te verdelen en hem die 's morgens en 's avonds voor te zetten. Dat verteert hij beter. Laat u hem niet direct na de maaltijd rennen of andere inspanningen verrichten. Dat kan moeilijkheden veroorzaken.

Let u erop dat het dier zijn jaarlijkse entingen krijgt. Nederland is een klein landje met vele honden. Een ziekte is snel opgelopen.



De Staff houdt van beweging. Hij vindt het heerlijk om te rennen. U kunt hem naast de fiets laten lopen, eerst een klein stukje daarna langzaam de afstand vergroten, maar begint u daar niet aan voor de hond volledig volgroeid is.

Als laatste een waarschuwing. De American Staffordhire Terriër heeft volkomen ten onrechte de naam een gevaarlijke hond te zijn. Vanaf het ontstaan van het ras is er altijd gefokt op mensvriendelijkheid. Een Amstaff zal een mens niet bijten. Hij is daarom bijvoorbeeld ook volkomen ongeschikt als politiehond. Hij wordt echter wel gebruikt als blindengeleidehond, nl de geleidehond Ice van Danny Hilferink, Ice werd getraind door Pieter-Jan Blok.. U moet zich wel realiseren dat u bij het uitlaten van uw hond geconfronteerd zal worden met onwetende en daardoor soms angstige mensen, die op televisie iets hebben gezien of in de krant iets naars hebben gelezen over uw Staff. Ze zullen u vragen stellen of opmerkingen maken over uw hond. Blijft u altijd vriendelijk en beleefd en laat u de mensen rustig kennismaken met uw hond. U zult merken, dat u binnen de kortste keren veel waardering voor uw huisdier zult krijgen.

Algemene indruk. De American Stafforshire Terrier behoort de indruk te geven van grote kracht in verhouding tot zijn grootte. Een hond die stevig in elkaar zit, gespierd maar ook lenig en gracieus is en attent ten opzichte van zijn omgeving.

Hij moet geblokt zijn, mag geen lange poten hebben en niet 'racy' in outline zijn. Zijn moed is spreekwoordelijk.
ikke heb ook een stafford en een rottweiler maar hebben jullie stafford's ook zo'n makkelijk karakter?
laatste aanpassing
Uitspraak van blondienien op donderdag 8 mei 2008 om 17:05:
ikke heb ook een stafford en een rottweiler maar hebben jullie stafford's ook zo'n makkelijk karakter?

die amerikaan die we hebben is vrij rustig van karakter, de engelse is behoorlijk druk :) 1 ding is zeker, ze zijn van karakter echt super lief! echte goedzakken :)








die witte met dat zwarte vlekje is leuk :)
nieuwe foto's van mijn staffordje!!!

devil

devil mijn staffordje echt een schatje
Bestaan er staffs met opstaande oren ja?

Wist ik niet..
 
Uitspraak van SDK op woensdag 21 mei 2008 om 19:59:
Bestaan er staffs met opstaande oren ja?

Gabber doet dat ook soms :D Dan noemen we haar konijntje :D
Als de knik er niet in komt, dan blijven ze omhoog staan. Vandaar dat wij altijd Gabber haar oren naar achteren aaide toen ze pup was. Nu staan ze 'goed'.
Heb een kruising stafford weet alleen niet 100% waarmee, denk American bulldog


Uitspraak van DeNachtbraker op woensdag 28 mei 2008 om 02:08:
Heb een kruising stafford weet alleen niet 100% waarmee, denk American bulldog

nou vooral openbaar bekentmaken....

doe je goed (y)















:S als je om je hond geeft, dan zou k dat lekker voor je houden ;)







Uitspraak van SDK op woensdag 21 mei 2008 om 19:59:
Bestaan er staffs met opstaande oren ja?

whuahaha kijk maar naar mijn vleermuisje :roflol:
devil is batman hahaha soms heeft ie ook een knik in zijn oortjes ligt er net aan hoe ie zin heeft
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 27 mei 2008 om 22:06:
Als de knik er niet in komt, dan blijven ze omhoog staan. Vandaar dat wij altijd Gabber haar oren naar achteren aaide toen ze pup was. Nu staan ze 'goed'.

dat deden wij idd ook bij baco, maar hij heeft soms nog de neiging om een oor omhoog te gooien :roflol: wel een grappig gezicht!
Uitspraak van o0.. Roos ..0o op woensdag 28 mei 2008 om 08:13:
nou vooral openbaar bekentmaken....

doe je goed

Heb papieren van de politie dus weinig aan de hand.
Uitspraak van DeNachtbraker op dinsdag 3 juni 2008 om 01:45:
Heb papieren van de politie dus weinig aan de hand.

volgens mij klopt dat ook niet want als je geen stamboom der bij hebt nemen ze zonder pardon je hond inbeslag!! hoe lullig voor jou maar daar hebben ze dikke poep aan!!!
Uitspraak van DeNachtbraker op dinsdag 3 juni 2008 om 01:45:
Heb papieren van de politie dus weinig aan de hand.

geloof me, wat je ook heb aan papieren etc. het enige papiertje waar hun om gefen is er 1 waar stamboom op staat....


en de bekende zin : ik geef mijn hond toch nie mee" helpt nie.. want ze krijgen hem echt wel, geef jij je hond nie mee, dan nemen ze jullie allebij wel mee...
Uitspraak van o0.. Roos ..0o op donderdag 5 juni 2008 om 06:28:
geloof me, wat je ook heb aan papieren etc. het enige papiertje waar hun om gefen is er 1 waar stamboom op staat....

Of een officieel schouwingsrapport van 1 van de 3 aangewezen schouwers van Nederland waarop staat dat hij niet voldoet aan de uiterlijke kenmerken.
Maar zover ik kan zien, zou die wel niet bij dit hondje zitten ;)
ben net gebeld of ik een boom verkoop
vroeg hem appelboom of perenboom
toe werd de man erg boos
ik vraag je om een STAMBOOM EN IK WIL ER BEST VOOR BETALEN HOOR
wel 100 euro
daar moest ik blij mee zijn
of ik ook even wilde opschieten
want hij moet het volgende week al binnen hebben
wat een eikel zeg
heb hem gezegt dat ie erg lang kan wachten op zijn boom
dat ie een rad hondje heeft en nooit een boom op zijn hond kan krijgen
heeft ie de horn er opgegooit
heb hem terug gebeld met de woorden
dat ie een onbeschofte eikel is en mij nooit meer moet bellen
Uitspraak van Jane Doe op donderdag 5 juni 2008 om 11:19:
Of een officieel schouwingsrapport van 1 van de 3 aangewezen schouwers van Nederland waarop staat dat hij niet voldoet aan de uiterlijke kenmerken.
Maar zover ik kan zien, zou die wel niet bij dit hondje zitten

JUSTUM die heb ik dus.. Hij komt rechtstreeks uit het asiel en ik hou hem, hoe dan ook.
Uitspraak van DeNachtbraker op vrijdag 6 juni 2008 om 00:09:
JUSTUM die heb ik dus.. Hij komt rechtstreeks uit het asiel en ik hou hem, hoe dan ook.

Dan heb je geluk! en wens ik je veel plezier met je hond..
Jammer genoeg maken asiels ook nog wel eens fouten en plaatsen ze een hondje wat onder de RADwet valt gewoon in NL
 
Beste Mensen,voordut jullie aan een hond beginnen wil ik dit even kwijt voordat jullie daadwerkelijk een hond aanschaffen.



Toen ik pup was, amuseerde ik je met mijn gekke

streken en maakte ik je aan het lachen.

Je noemde mij je kind, en ondanks een aantal

kapot gekauwde schoenen en wat vermoorde kussentjes werd ik je beste vriend.

Als ik stout was, schudde je met je vinger naar me

en vroeg je me 'hoe kon je?',

maar dan gaf je weer toe en rolde je me op mijn rug om mijn buik te kriebelen.

Mijn zindelijkheidstraining duurde wat langer dan

verwacht omdat je het vreselijk druk had,

maar daar hebben we allebei hard aan gewerkt.

Ik weet nog dat ik 's nachts mijn neus tegen je

aan schurkte en dat ik naar je diepste geheimen

en dromen luisterde,

ik kon me geen beter leven voorstellen.

We maakten lange wandelingen en renden door het park, maakten ritjes in de auto, stopten om een ijsje te kopen,

ik deed lange dutjes in de zon en wachtte tot je aan het

eind van de dag thuis zou komen.

Geleidelijk ging je meer tijd aan je werk en carrière besteden,

en meer tijd aan het zoeken van een menselijke partner.

Ik wachtte geduldig op je, troostte je als je gekwetst of

teleurgesteld was,

gaf je nooit op je kop als je een verkeerde beslissing nam

en sprong vrolijk in het rond als je thuis kwam.

En toen werd je verliefd.

Zij - inmiddels je vrouw - is geen hondenmens".

Toch verwelkomde ik haar in het huishouden,

probeerde haar genegenheid te geven en gehoorzaamde

haar.

Ik was gelukkig omdat jij gelukkig was.

Toen kwamen de menselijke baby's en ik deelde in je

opwinding.

Ik was gefascineerd door hun roze huidje,

hoe ze roken en ik wilde ze ook bemoederen.

Alleen maakten jij en zij je zorgen dat ik ze pijn zou doen,

en ik werd de meeste tijd naar een andere kamer

verbannen, of naar de bench.

Oh ik wilde zo graag van ze houden, maar ik werd een

gevangene van de liefde"

Toen ze groeide werd ik hun vriend.

Ze hingen aan mijn vacht en trokken zichzelf op wiebelige

beentjes op, staken vingers in mijn ogen, onderzochten

mijn oren en gaven mij kusjes op de neus.

Ik hield van ze en van hun aanraking -

jouw aanrakingen waren nu zo zeldzaam -

ik zou hun met mijn leven hebben verdedigd als het nodig

was geweest. Ik glipte stiekem in hun bedden en luisterde

naar hun zorgen en geheime dromen,

en samen wachten we op het geluid van jou auto.

Er was een tijd dat, als anderen je vroegen of je een hond

had, je een foto van mij uit je portefeuille haalde en hen

verhalen over mij vertelde.

De afgelopen jaren antwoordde je slechts "ja " en veranderde je van onderwerp.

Ik was van "jouw hond" verworden tot slechts "een hond",

en iedere gulden die je aan mij besteedde werd er een

teveel.

Nu heb je een carrière kans in een andere stad,

jij en je gezin verhuizen naar een appartement waar geen

honden toegestaan zijn.

Je hebt de juiste beslissing genomen voor je "gezin",

maar er was een tijd dat ik je enige gezinslid was.

Ik was blij en opgewonden over de autorit,

tot we bij het asiel stopten.

Het rook naar honden en katten, naar angst,

naar hopeloosheid.

Je vulde de paperassen in en zei ik weet zeker dat jullie

een goed tehuis voor haar vinden.

Zij haalden hun schouders op en keken je meewarig aan.

Zij kennen de harde werkelijkheid voor een hond van

middelbare leeftijd, zelfs een met papieren.

Je moest de vingertjes van je zoon van mijn halsband

lostornen terwijl hij schreeuwde

"nee papa ! laat ze mijn hond niet meenemen ! ".

En ik maakte me zorgen om hem, en over wat ik hem

hiermee had bijgebracht over vriendschap en trouw,

liefde en verantwoordelijkheid, over respect voor het leven.

Je gaf me een afscheidsklopje op mijn hoofd,

je vermeed mij in de ogen te kijken,

en weigerde beleefd mijn halsband en riem mee te nemen.

Je moest nog een deadline halen -

en ik nu ook.

Na je vertrek zeiden de twee aardige dames dat je

waarschijnlijk al maanden wist dat je zou verhuizen en dat

je geen poging had gedaan om een goed tehuis voor me te

vinden.

Ze schudden het hoofd en zeiden " hoe kon je ? ".

Ze geven ons hier in het asiel zoveel aandacht als mogelijk

is met hun drukke bezigheden.

Ze voeren ons natuurlijk, maar ik heb geen trek meer.

In het begin rende ik iedere keer als er iemand langskwam

naar het hek, hopend dat jij het was.

Dat je van gedachten was veranderd.

Dat dit allemaal slechts een nare droom was.

Of ik hoopte tenminste dat het iemand was die medelijden

met me had, die me zou reden.

Toen ik me realiseerde dat ik niet op kon tegen die met

gekke fratsen aandacht vragende pupjes,

die geen idee hadden wat hen te wachten stond trok ik me

maar terug in het verste hoekje van mijn kennel

en wachtte af.

Ik hoorde haar voetstappen, ze me kwam halen aan

het einde van de dag,

ik liep met haar de gang door naar een aparte kamer.

Een gelukzalige stille kamer.

Ze plaatste me op de tafel en wreef over mijn oren

Mijn hart bonkte in afwachting van wat er ging gebeuren,

Ze vertelde me dat ik me geen zorgen moest maken.

Omdat het mijn aard is, had ik met haar te doen.

De last die zij moest dragen is zwaar,

dat weet ik zoals ik ook altijd jouw stemmingen aanvoelde. Voorzichtig plaatste ze een tourniquet om mijn voorpoot

terwijl er een traan over haar wang gleed.

Ik likte haar hand op dezelfde manier als ik altijd bij jou

deed om je te troosten, al die jaren.

Met grote vaardigheid liet ze de injectienaald in mijn ader

glijden.

Toen ik de steek voelde en de koele vloeistof die zich door

mijn lichaam verspreidde, ging ik slaperig liggen,

keek haar in de ogen en fluisterde " hoe kon je ? ".

Misschien begreep ze mijn hondentaal, want ze zei

" het spijt me zo".

Ze hield me tegen zich aan en legde mij haastig uit dat het

haar taak was ervoor te zorgen dat ik niet genegeerd,

mishandeld of verlaten kon worden

of voor mezelf moest zorgen

een plaats van licht en liefde,

en zo verschillend van dit aardse bestaan.

Met het laatste beetje energie dat ik nog had,

probeerde ik haar met een laatste kwispel te vertellen

dat mijn " hoe kon je ? " niet tegen haar gericht was.

Ik dacht aan jou lieve baas.

Ik zal altijd aan je denken en altijd op je wachten.

Moge iedereen in je leven je zoveel trouw betonen.


Honden zijn een kameraad voor het leven.

Bezint eer gij begint.

Het is een schande dat mensen hun hond weg doen,als je een hond aanschaft moet je er voor gaan.
 

Mama Danja

Mama Danja met kind Khaya

Khaya met 7 maanden op de springpool...Om spieren te kweken voor op de show, dus niet zien als mishandeling ofzo! Want dit is alleen maar goed voor de hond (Y)

Khaya die de gieter pikt :lol:

Khaya nu 9 maanden :D

Nieuwe kindjes van Danja... aan de pap met 3 weken

Met 4 weken waren het al vleeseters :D

Dana...Al verkocht

In de tuin met 8 weken :)

Mara... Al verkocht

Luna... Al verkocht

Sara... nog aanwezig...

BO... Die blijft bij ons :D

Sara en BO met zijn 2tjes lekker rustig liggen nu de rest weg is :lol:

(F)
laatste aanpassing
 
Weg met de RAD, hier is ons nieuwe pupje wat ik nu wel kan showen :)





Devil wordt moe van zo'n drukke pup :lol:




Danger wil ook aandacht en kan ook heel schattig kijken


[/img]
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 10 juni 2008 om 19:54:
Het is een schande dat mensen hun hond weg doen,als je een hond aanschaft moet je er voor gaan.

Ik ben het zo erg met je eens ik vind het verhaal verschikkelijk de tranen rollen over me wangen!
Ik snap niet dat mensen dat kunnen toelaten?!
Ik mis mijn honden elke minuut van de dag als ik mensen met hun hond zie dan moet ik me tranen goed onder controlle houden.
Het is nu iets meer dan een jaar geleden dat mijn beessie van me afgepakt werd.
Als ik een huisje krijg met een grote tuin ben ik de eerste die in het asiel opzoek ga naar een lieve hond die een thuis verdient.

Ik was helemaal door het dolle heen toen ik het las dat de pitbull wet wordt veranderd mijn geluk kan niet op ik hoop dat dit zo blijft en dat de mensen zo'n mooi lief beest ook met liefde opvoeden en het niet als een waakmachine gebruiken...
Ik kreeg net via hyves een bericht. Rillingen liepen over mijn armen/rug bij het zien van de foto's.
Ik weet niet of ondertussen al de eigenaar over de vorige eigenaar is achterhaald. Maar hier het bericht:




Datum: 2008-06-15 12:42:42
----------------------------------------
normaal stuur ik niks door maar lees dit ivm overleden hond zo zoeken we de dader



Beste medehyvers..

Normaal stuur ik echter GEEN kettingbrieven door maar verwijder ik ze meteen maar als hondenbezitter
en liefhebber maak ik hier graag een uitzondering van..

Help mee om de laffe eigenaar te vinden die dit de hond heeft aangedaan en stuur dit door als je een goed hart hebt.

Gr


----------------------------------------
Verder informatie gevonden dode Stafford...Help Mee!

Bij het Tankstation Q8 op de weg Leeuwarden-Drachten is in een grijze vuilniszak een Stafford gevonden bij het vuil.
Het gaat hierbij om een reu van ongeveer 5 jaar oud. De hond neigt naar het zwarte toe en is lichtelijk met een
bruine gloed erover.

De hond is gevonden met zijn oren eraf gesneden. Dit mogelijk om herkenning te voorkomen.

Bijzonder kenmerk van de hond is dat de staart gecoupeerd is.

Het is een tenger gebouwde Stafford die in goede voedingstoestand verkeerde. Zag er niet onverzorgd uit.

Wij zijn dringend op zoek naar de voormalige eigenaar van deze hond. Dit kan ook iemand zijn die die de hond
heeft doorverkocht aan iemand anders. Hier de schokkende foto's van deze stumper. Te erg gewoon!!!


- foto's plaats ik niet. PB me maar -


Wie tips heeft kan dit mailen amstafftegenjustitie@home.nl

Daarnaast willen wij iedereen vragen dit over zijn hyves te versturen!

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Beheerders
Amstaff Tegen Justitie
Le Joie De Vivre
laatste aanpassing
 
verschikkelijk om dit telezen diegene die dit heeft gedaan verdient het om geen dier meer tekrijgen diegene verdient een verbod op dieren!!!
morgen staffordtimes :cheer:

k doe nie mee maar wel ff gezellig kijken met mijn monsters :cheerL
 










ons hondje J-go we hebben hem uit het asiel gehaald (L) 08-08-2008 (L)
laatste aanpassing
ff vraag/hulp nodig.

Mijn hond heeft buiten bij de vuilnis net een kippenbot te pakken gekregen..
(rot katten hebben de vuilnis opengemaakt)

madam wist dat ze daar niet bij mocht zitten dus
voordat ik er ook maar wat van kon zeggen, slikte ze het al door...

zeg maar hap slik weg! en rennen!

Kan het echt kwaad? Lees het overal.
 
Misschien een goed idee om gewoon eventjes je dierenarts te bellen?!
Was het gisteren te laat voor... en ze had er geen last van.
Nog steeds niet trouwens, ze speelt gewoon en eet ook goed.

da wel ff gebeld.. zegt hetzelfde.. geen last van gewoon in de gaten houden.

Ik weet het ook niet...
 

Mijn Dieseltje :D
Jeuh ik nu ook EINDELIJK :[ zeggen dat ons Amerikaantje er ook is ; Ollie (L)
<<

Reutje van nu 8 weken jong, een echte lieverd die erg gehoorzaam is.
Stamboomnaam: Trova Djuna's Big Boy
laatste aanpassing