Partyflock
 
­ Nederland
Ik heb er een aantal, hahaha. ADHD, maar die telt niet: laten we hier geen spychologische handboeken opentrekken. Ik wil die van jullie weten, maar eerst zal ik zélf een boekje moeten opendoen.

Ik begin met wat voor de hand ligt: Miss Teddy. Das voor mij op zó veel manieren freaky dat ik er maar een paar hoef te belichten. Bijvoorbeeld het feit dat ik voorál de dingen graag draag, die er eigenlijk écht niet uitzien, maar me tóch goed staan, hahaha. The bigger, the better en daar ga ik op veel manieren héél ver mee.

Dan heb je ook nog eens dat ik nergens mee zit. Ik zeg en denk álles en doe bijna alles. BIJNA, ja hahaha! In mijn optiek is alles wat je zegt en doet op de lange termijn namelijk toch onbelangrijk. Het gaat erom dát je het doet en in mijn geval: dat ik het doe zonder concessies.

Dan ben ik ook nog eens een zwijn. Ik heb in mijn leven nog geen wc-pot schoongemaakt en zal er ook nooit mee beginnen. Gelukkig heb ik veel visite, hahaha. Je zou zeggen dat drags altijd schoon zijn, maar niet alles wat glanst is schoon; dat kunnen ook glitters zijn.

Dan is er nog mijn smaak in mannen. Hahaha, ik heb echt geen smaak, laten we het daarop houden. Op PF vind ik dat genoeg, lol. Ik denk dat ik qua freaks nog niet eens zo héél hoog scoor. Ik denk dat ik als free mind en freeminded spirit eerder hoog scoor, maar ja: ik vind júllie freaks dan weer bloedje interessant. Liefst degenen waar je anders van zou blozen, hahaha...
 
durft men niet te reageren, zijn jullie freakloos en ben ik tóch freakier dan ik dacht? lastig onder woorden te brengen?> Joehoeeewwww ;)