Partyflock
 
Flockonderwerp · 87284
­ Nederland
 
Lieve mensen ik ben de wanhoop nabij, stoom van ergenis en woede komt uit mijn oren, en kan wel janken van ellende, want ik weet het zijn natuurlijke driften, waardoor ze gedreven worden en ik wil helemaal niet boos zijn.

1 augustus hebben we onze adoptie meisje Sombra opgehaald, ze is een echte lieverd, waar nog wel mee gewerkt moet worden, want waarschijnlijk heeft ze niet veel basis gehad en ze heeft op straat rond gezworven. Gezien ze 5 maand geleden een nestje heeft gehad en alle dingen die er bij kwamen kijken was ze nog niet gesteriliseerd. Ik heb natuurlijk gelijk onze DA gebeld met wat we het beste konden doen...

Gezien ze alweer tegen de volgende loopsheid aanzat en de hormonen er voor zorgen dat alles goed doorbloed wordt, is steriliseren pas een optie voor na de loopsheid, omdat ze anders erg zou gaan bloeden.

Dus die staat op de planning, maar in de tussentijd, is deze dame LOOPS en nu in de piek, en de 2 heren hier zijn volledig door het dolle en ik trek het niet meer.
Ze vliegen achter haar aan aan een stuk door, geen tijd voor te piesen of poepen, ze hebben al 3 dagen niet gegeten, ze janken ons 's ochtends om 6uur uit bed het zijn net wolven die janken.

De eerste week toen ze echt vloeide was er niets loos, nou jah wat slikken aan haar, maar thats it....
Hoe lang duurt dit nog...haar fluitje neemt nu weer afr in dikheid, maar tot hoelang blijven hun zo geobsedeerd?????
duurt het nu echt tot ze 3 week loops is geweest, of zakt hun geilheid ook af? Mijn god ik kan dit niet nog een week trekken.
Uitbesteden kan ik niet, ik kan de verantwoordelijkheid niet uit handen geven..maar wat zijn nog wel opties?

gooi me maar plat met tips!!! alvast dankjewel!!!!
 
He meid!
Ik weet precies wat je bedoeld.. dat probleem hebben wij ook telkens.

Onze enige optie is de reuen en teven apart te houden..aangezien onze honden in een grote roedel leven..

Ook kan je dit nog even proberen..

http://www.all4pets.nl/view_product.php?product=be1332800

(dierenspeciaalzaak & sommige dierenklinieken verkopen het ook)

Heb klanten gehad die er heel tevreden over waren, maar ook klanten die er niet tevreden over waren.

Nee heb je, ja kun je dus krijgen..

Ik typ vanavond even wat meer.. heb niet veel tijd nu :O
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 22 augustus 2008 om 12:19:
Ik typ vanavond even wat meer.. heb niet veel tijd nu

Alleen al het feit dat je reageert is al prettig, kvoel me hierin een beetje eenzaam hahaha...
Maar we gaan even kijken voor deze spray, baat het niet, het schaad vast ook niet.
Maar ik ben benieuwd of je nog meer voor me hebt, daarbij wil ik je graag iets vragen over de sterilisatie, ik dacht dat het net als bij de mens ging,eilijders dichmaken en klaar, maar ik begrijp dat het betekend, dat alles verwijderd wordt?
Mijn DA vertelde me wel de risico's die hiermee afgenomen worden, maar niet dat alles verwijderd wordt en ze dus (godzijdank) ook niet meer loops wordt?! Dit hoorden we van een collegatje. Ik moet ook eerlijk zeggen, want misschien kom ik wat dom of naief over, maar we hebben altijd reuen gehad (hoe heerlijk makkelijk) Maar dat was geen optie meer, dus vandaar deze lieve dame.

Ik kijk smachtend uit naar je reaktie

gr Blossie
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 22 augustus 2008 om 14:12:
dat alles verwijderd wordt?

Zover als ik weet vanuit de ervaring met Gabber, halen ze niet altijd alles er uit. Bij Gabber zag de baarmoeder er nog goed uit en de rest van het ratteplan en dus was het (als ik mij niet vergis) idd alleen een kwestie van de lijders doorknippen en afbinden en dichthechten maar.
Ik weet in ieder geval 100% zeker dat ze wel 'alles' hebben laten zitten.

En verder over je probleempje. Ik zou je geen tips kunnen geven. Ik heb enkel ervaring met teefjes. Dus sorry (F)
Het klinkt wel behoorlijk klote zeg! Ik wens je veel veel veel succes. Wij dachten bij Gabber (1x loops geweest) dat ze er nooit meer vanaf kwam!
Maar goed, dat gevoel herken ik ook bij mezelf zo eens per maand hahaha ;)
Sommige dierenartsen kiezen ervoor om alles te verwijderen..
Dit omdat de teef dan geen baarmoederkanker kan krijgen..

Hoe het precies verder zit, zou je Whe! moeten vragen, die kan je vast meer vertellen..

Wij laten de dames niet helpen, dus heb me er nog niet in verdiept..
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 22 augustus 2008 om 16:29:
Ik wens je veel veel veel succes. Wij dachten bij Gabber (1x loops geweest) dat ze er nooit meer vanaf kwam!

Ja dat is echt vreselijk, overal bloed en het duurt 3 week, je eigen periode is al balen, maar 3 week pfffff en er maar achteraan bloed ruimen, moet wel zeggen dat ik dat in vergelijking tot wat er nu speelt een peuleschilletjes was.


Uitspraak van verwijderd op vrijdag 22 augustus 2008 om 16:29:
(als ik mij niet vergis) idd alleen een kwestie van de lijders doorknippen en afbinden en dichthechten maar.
Ik weet in ieder geval 100% zeker dat ze wel 'alles' hebben laten zitten.

Het is idd volgens mij een keus die je hebt, nou van mij mag alles eruit, want dan wordt ze in iedergeval ook niet meer loops...We hebben papieren getekend toen we Sombra hebben gehaald, dat ze geen nestje meer mag hebben. Ze was hoog zwanger toen men haar in de straten van Cran Canaria vond.
Ze heeft een nestje van 12 pups gehad, waarvan er 2 dood zijn gegaan. Als het goed is krijg ik het weekend nog wat foto's van het pleeggezin waar ze 4 a 5 maand heeft gewoond.



Uitspraak van Jane Doe op vrijdag 22 augustus 2008 om 20:32:
Sommige dierenartsen kiezen ervoor om alles te verwijderen..
Dit omdat de teef dan geen baarmoederkanker kan krijgen..

Kijk dat bedoel ik... ik zal dus in dit geval zelf moeten aangeven wat ik wil. Nou das nu wel helemaal duidelijk.
Een paar vliegen in 1 klap


Uitspraak van verwijderd op vrijdag 22 augustus 2008 om 12:19:
Ook kan je dit nog even proberen..

http://www.all4pets.nl/view_product.php?product=be1332800

(dierenspeciaalzaak & sommige dierenklinieken verkopen het ook)

Heb klanten gehad die er heel tevreden over waren, maar ook klanten die er niet tevreden over waren.

Volgens onze DA werkt dat enkel de eerste dagen, maar niet in de piek en erna en ik ben ook even gaan zoeken naar ervaringen van mensen op het internet, die we hebben gevonden waren allemaal negatief, 1 zei zelfs voorspel wordt overgeslagen , gelijk door naar het juiste werk hahahahha

Maar toch dank dank...ik denk dat we het gewoon moeten zien uit te zingen, gelukkig heb ik nog een strip seresta's liggen :D
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 23 augustus 2008 om 16:56:
want dan wordt ze in iedergeval ook niet meer loops...

Gabber wordt ook niet meer loops hoor :) anders was bij ons er ook alles uit gegaan haha ik heb een houten vloer (was echt ellende).
 
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 23 augustus 2008 om 16:56:
een strip seresta's liggen

Hahaha rust ze he (F)
 
Ik wil jullie allemaal hartelijk danken voor jullie aandacht en bemoedigende woorden.
De rust is hier sinds dinsdag terug gekeerd, het waren 5 helse dagen, maar het heeft ook 1 voordeel gehad, dat de honden elkaar goed hebben leren kennen in deze heftige en intense periode. Het heeft hun band voor mijn gevoel heel erg versterkt.

Bedankt!!! Gr Dini ;-)
 
Hahaha die smillie! Super!
And... your welcome
Hey:D

Ik heb ook wat waar ik geen raad mee weet:no:
Wij hebben in de buurt een loopse teef en onze 1 jarige reu loopt de hele weg als ik 'm uitlaat te snuffen en pies te likken.. lekker:(
Nou hebben wij een kat en die heeft een klein wondje aan zijn achterpoot,nou daar loopt die hond van mij de hele dag achteraan om aan dat poot te kunnen likken..en het kwijl loopt langs zijn bek...als die kat buiten zit loopt de hond te janken om naar buiten te kunnen gaan en weer aan dat poot te kunnen likken...die kat wordt er echt gek van ...en ik ook..
Hij denkt volgens mij dat die kat loops is of zo iets??
Herkent iemand dit??
 
Dat de kat in zijn ogen loops is lijkt mij sterk. Het is namelijk de geur die zo opwindend is, niet het bloed.
Misschien is je hond erg zorgzaam?? Onze honden vinden het ook erg prettig om aan wondjes te likken bij elkaar of bij ons (brrr).
 
deden mijn honden ook, is volgens mij gewoon bezorgdheid..

ook een manier om t baasje te laten zien dat er iets zit :jaja:
 
Als ik gekrabt heb en er is bloed, dat plekje weten de heren gelijk te vinden en wordt er even aan geslikt,maar gelukkig niet obsessief. Volgens mij is het natuurlijk dat dieren, zo hun wonden schoon proberen te houden.

Maar even een Update van Sombra...Haar loopsheid was afgelopen maandag al een week voorbij, maar al die tijd, hing er elke dag wel 1 a 2 druppeltjes groen spul aan haar fluitje. Nu zijn we niet bekent met teven en dachten misschien is het de nasleep van haar loopsheid, toch voelde ik me er niet gerust op.
Maandag zag ik weer een dikke drup en toen trok ik er dus een dikke groene slijmsliert uit en hong daarna gelijk aan de telefoon met de DA, want dit was niet oke.

'S avonds tijden een onderzoek aan haar buik kon de DA niet echt iets verontrustends vinden, maar voor de zekerheid een echo gedaan en daar bleek de baarmoeder toch onrustig te zijn er zat vocht in. ipv over 2 maand is ze gisteren gelijk geholpen, in vaktermen heet het dus castratie, gezien alles verwijderd wordt.
Vanochtend even voor controle geweest en alles zag er goed uit, gister kon ze zich niet goed warm houden, door de bijwerking van de narcose, dus madametje heeft vannacht heerlijk bij Erwin in bed geslapen.
Tijdens de operatie werden we gebeld, want Sombra had aan beide achterpoten een hubertuswolfsklauwtje, wat we daar mee wilden?
Dat hadden we over 2 maand ook laten doen gezien we daar slechte ervaringen mee hebben, dus die zijn gelijk even mee genomen.

Zo nu hopen we dat we weer rustige tijden te gemoet gaan, want ze is hier nog maar een dikke maand en heeft al zoveel mee moeten maken, laat staan wat ze daar voor al heeft moeten door staan. Hoog tijd voor heerlijk genieten!!

Nu enkel goed waken op het slikken, ook de heren vinden de wonden erg boeiend en zouden hier graag even aan likken.

gr Dini en van......

[img]http://album.partyflock.nl/50369623.jpg?nocache;63066450[/img]{non-image link} Fritsie...Simon en Sombra
laatste aanpassing
 
Ziet er wel super gezellig uit zo!!

Beterschap voor je doggie. Nog een heel gedoe geweest zo te horen!! Gelukkig dat het een goede afloop heeft gehad.

:respect: voor het oplettende baasje.