Partyflock
 
Flockonderwerp · 11480
­ Nederland
 
Wat is jouw favoriete Entheogene middel?

Ikzelf geef de voorkeur tot nu toe aan 2-CB als het gaat om een trip vol lol en vooral geen mindere dingen zeg maar. Het bewustzijnsveranderde effect is niet zo sterk, maar het visuele effect is, bij hogere dosis, en waar spektakel! :respect:
Qua diepgang, mooie inzichten en het opruimen van dingen in mezelf geef ik de voorkeur aan de paddestoeltjes. (L)
Voor een echte spirituele en helende reis ga ik voor DMT.

Ik vind het lastig om te kiezen doordat het moeilijk met elkaar te vergelijken is. Maar uiteindelijk denk ik toch dat 2CB tot nu toe de favoriet is! :)
Salvia Divinorum
wauw daar heb ik echt zulke extreem vette ervaringen mee gehad
is maar een hele korte trip, maar zo intens, ik kom daarmee gewoon in een compleet andere werkelijkheid terecht wat eigenlijk onvoorstelbaar is als je er naderhand op terugkijkt
ervaringen die echt nog lang in je hoofd rondspoken
is totaal niet te vergelijken met paddo's en 2-CB, hoewel dat toch ook echt hele vette trips waren :yes:

LSD en DMT staan bovenaan mijn lijstje om een keer te gaan doen, ben daar echt heel nieuwsgierig naar :)
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 28 juli 2006 om 03:51:
Ik vind het lastig om te kiezen doordat het moeilijk met elkaar te vergelijken is


Uitspraak van verwijderd op vrijdag 28 juli 2006 om 03:51:
Qua diepgang, mooie inzichten en het opruimen van dingen in mezelf geef ik de voorkeur aan de paddestoeltjes.


:yes:

Maar toch blijft LSD m'n favoriet (L)

Maar heb maar een zeer milde DMT trip gehad, en nog geen mescaline, waar ik toch allebei hoge verwachtingen van heb.
laatste aanpassing
 
LSD is onklopbaar wat mij betreft. Het geeft je ook zo een idee van "hey, dit spul kan de wereld veranderen in de goede zin..." Maar, eerlijk, ik ben wel een keertje verschoten van de werking. Die visuals zijn zo indrukwekkend dat het wel eens té zwaar kan worden. Maar het blijft uniek.
Paddo's zijn ook heel leuk, die gaan zo diep in je ziel..
Salvia was ook mooi, maar ik was heel erg verbaasd over die plotse en zeer hevige opkomst..
DMT nog nooit gedaan. Hopelijk komt het er ooit eens van.
Aan de adembenemend mooie No Excuse, zou ik willen zeggen, die LSD is echt een aanrader. Daar zal je geen spijt van hebben.
Paddo's zijn voor mij tot nu toe wel de leukste bewustzijnsveranderaars. Ik heb al veel verschillende soorten geprobeert en ik vind de azurescens (blauwe engel)en de cyanescens (copelandia en weavercap) degene die het diepst gaan.

Peyote en Ayahuasca staan nog in de planning ergens in de komende tijd.
 
ik heb opzich nog niet zoveel ervaring als de rest, ik heb in totaal 3x paddo's en 1x 2-cb gedaan. Maar gelukkig heb ik nu ook wat andere middelen tot mijn beschikking waar ik erg nieuwschierig was. Ik heb LSA zaden van de hawaïan baby woodrose en 1 gram salvia 5x extract. Verder nog 2 porties paddo's en krijg deze week ooknog 2c-i. :D Dus dat word komende tijden wel trippen. Tot nu toe zijn paddo's me het beste bevallen. Je kijkt vanuit een heel ander blik tegen jezelf de mens en de wereld aan. En dat trekt me heel erg, gekleurde visuals heb ik nog nooit gehad alleen veel vervormingen en dingen die bewegen. Ook zag ik dingen die er absoluut niet waren. LSD ben ik nog lang niet klaar voor en weet ookniet of ik dat aandurf. DMT lijkt me wel schitterend. En al die andere shit, pep en pillen enz. Nog nooit gedaan en het trekt me ook niet. 2x explosion dat wel...is wel leuk...maar trippen veel leuker toch! :D
^ Persoonlijk vind ik LSD veel milder en oppervlakkiger dan paddestoelen, hierin praat ik niet over toren hoge doseringen, maar een normale dosis is geestelijk echt minder zwaar dan paddestoelen, dan is het vooral lollig en kleurig. En dit zijn echt veel mensen met mij eens.


Verder vind ik het moeilijk om één middel als me favoriet toe te kennen, elk middel kent zijn moment en zijn plaats. Paddestoelen zou ik bijvoorbeeld nooit op een festival doen, ookal vind ik het wel de mooiste trips opleveren. LSD is juist weer gigantisch vet op feesten en festivals. Ketamine levert ook onwijs vette trips op, maar ook ontzettende gezellige avonden.
 
Jah precies maar wat kost LSD, als je zoiets koopt koop je ook meteen genoeg toch...en ik weet dat je bij 100 tot 200 microgram een lichte trip krijgt
 
Uitspraak van Dreadmanneke op maandag 7 augustus 2006 om 16:02:
En dit zijn echt veel mensen met mij eens.


Inclusief ik. :)


Uitspraak van verwijderd op maandag 7 augustus 2006 om 19:15:
Jah precies maar wat kost LSD, als je zoiets koopt koop je ook meteen genoeg toch...en ik weet dat je bij 100 tot 200 microgram een lichte trip krijgt


De één verkoopt het voor een eurootje of 3, de ander voor een eurootje of 5... meestal daar ergens tussenin. Een gemiddelde zegel bevat zo'n 100 Microgram tegenwoordig...
 
2c-t-7 en 2c-b zijn absoluut mijn favoriet, heb nog geen lsd of 2c-e gedaan omdat ik een beetje de heftigheid vrees(heb niet te lang geleden een bijna bad trip gehad, doe het sindsdien rustig aan).
 
Maar t klopt toch dat 1 zegel gewoon een lichte vooral visuele trip veroorzaakt dan? Hoelang werkt het bij 100 Microgram?
 
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 8 augustus 2006 om 00:02:
Maar t klopt toch dat 1 zegel gewoon een lichte vooral visuele trip veroorzaakt dan? Hoelang werkt het bij 100 Microgram?


Dan kun je een beetje proeven hoe het LSD effect is en zul je niet langer meer bang zijn voor LSD naar alle waarschijnlijkheid. ;) 150 Microgram kan trouwens ook best, hoor. Deed ik ook voor de eerste keer. Was heel erg leuk. :jaja:
 
Hahaha lekker dan...wie weet als ik er aan kan komen koop ik het misschien wel en dan zie ik wel wanneer ik het neem...maar voorlopig heb ik afgelopen weken genoeg voor een heel jaar in huis gehaald. Ik trip niet elke week ofzo en ookniet elke maand...misschien vanaf nu wel...geen idee :D
Maar heb nu dus 100MG 2c-i en nog lsa zaden, 2 porties zelf gedroogde paddo's en nog een gram salvia. Ik weet dat je van 2c-i een hele poos lang hallucineerd...eerst maar eens kijken hoe mij dat bevalt want ik heb nog geen kleurrijke hallucinaties gehad...wel dat de gordijnen ademen enzo...dat was wel leuk. Maar ik ben de enige die het heeft in de hele omgeving hier denkik dus...maar een geschikte dag tegenkomen om dit te nemen!
ik vond ketamine helemaal top, bij een lage dosering had ik "bijna" hetzelfde gevoel als toen ik coke op had maar bij de hogere doseringen die ik heb genomen ben ik uit mijn lichaam getreden en heb ik dingen ervaard die niet te evenaren zijn met andere drugs die ik heb genomen. toen ik achteraf kreeg te horen dat ik de hele avond heb stilgezeten en niks heb gezegd of heb gedaan vond ik dit in eerste instantie raar totdat ik op verder onderzoek ben gegaan...

het schijnt dat je met ketamine in de "k-hole" terecht kunt komen waarin je op niemand reageert en dus de hele avond stil zit. wel zeg ik als iemand die nog geen ketamine op heeft je niet meteen te hoog moet doseren omdat de kans op een uittreding waarin je niet meer terugkomt groot is "een coma dus".

maarjah ik stem dus ketamine :D

lief klein poesje onder invloed van ketamine (word nog steeds gebruikt bij dierengeneeskunde.):

laatste aanpassing
 
kheb die film Blue Berry inmiddels ook gekeken...

aanrader voor iedereen *(Y)
Mijn kat moet binnekort aan de ket, zijn balletjes gaan er af! Ik neem foto toesten mee, en mischien ook camera om zijn geintoxiceerde staat van zijn vast te leggen als ie bijkomt! Ik verheug me nu al op het zien van zijn verketterde keta robo loopje :P
 
arm katje!!! maarja...anders krijgen we te veel zwerfkatten hè...beter voor die kat...hij KRIJGT gewoon keta haha
was ik maar een ziek katje :P zomaar legaal gratis ket :P
laatste aanpassing
 
Uitspraak van :rot: DE_STAATSMONGOOL :rot: op maandag 25 september 2006 om 17:37:
zomaar legaal gratis ket

heb ik nog nooit gehad...maar tis erg verslavend dus niets voor mij..moet neits wat verslavend is hebben...

plus dat dit beschadigingen aan het centraal zenuwstelsel kan geven toch?>
Ik heb de leukste en mooiste trips met paddows gehad tot nu toe, nadeel daarvan is dat die trips bad worden als je er meer van gaat nemen. 2CB is beter te handlen in grote doseringen wat dat betreft.
laatste aanpassing
 
paddo staat voor mij bovenaan.
ayahuasca krijg ik binnenkort.
lsd en 2cb en keta wil ik nog proberen als ik een keer iemand tegenkomen die goede heeft voor me.