Partyflock
 
Flockonderwerp · 11509
­ Nederland
hey allemaal, ik weet dat er genoeg over gewaarschuwd is maar het is mij en een vriend toch gebeurt hier. door fraude zijn onze rekeningen geplunderd. bij mij is zo'n 1000 euro afgeschreven bij pinautomaten zonder dat ik er gepint heb. echt balen, maar bij de postbank hadden ze de fraude al ontdekt en mn rekening geblokkeerd. kan nu dus ook niks meer pinnen. k krijg wel nieuwe pas en pincode en miss mn geld al snel weer terug.

voor iedereen die nog gaat of miss nog op kreta is, ga alleen pinnen bij automaten bij banken binnen, of ergens bij de bank zelf. niet bij een of ander automaatje op de hoek van de straat...
ohhh dat is vet erg..! Hoe kan dat zomaar dan :S?
xxxx
ja klooien met een automaat en je hebt snel fraude. de beveiliging hiertegen is nog al minimaal dus kan snel gebeurd zijn...
ohh dat is echt vet kut. ben je nu weer in NL?
xx
je had contant geld mee moeten nemen :yes:
laatste aanpassing
 
ja idd klote zeg
contact geld


Dan met 1500 euro rond lopen daar, lijkt me ook nou niet echt iets. Maarja binnen in de bank is er minder kans op dat er gekloot is met het apparaat.

Bij maat van mij werd ook al 2x zijn pas geblokkeerd omdat hij gepint had waar er fraude is gepleegd (gewoon in Nederland) doen ze iets ertussen daar waar je je pinpas in doet. En dan worden alle gegevens verstuurd om de kaart te herdrukken en de pincode.. en ja dan kunnen ze er gewoon geld mee afhalen.
ik had een keer dat ik aankwam bij de automaat en dat er op et beeldscherm stond of ik nog wat wou pinnen :S ik op nee drukken...kwam er een bankpasje uit :O die kerel voor me was dus vergeten dat je eerst je geld krijgt en daarna nog de vraag krijgt om nog een keer te pinnen en dan pas je pasje terug krijgt :/
heb trouwens keurig et pasje terug gegeven O:)
Eerst je geld en daarna je pasje? Werkt het zo in Griekenland ja!? Goed doordacht ;).

Maar bedankt voor de tip hej!! Dus mooi bij een bank bínnen pinnen!
Uitspraak van Dikke_Tinus :honger: op zaterdag 29 juli 2006 om 10:33:
Eerst je geld en daarna je pasje? Werkt het zo in Griekenland ja!? Goed doordacht ;).

fuck you
2 mensen met wie ik was zijn zo ook genaaid, ga pinnen bij een bank en ga binnen pinnen! Bij hun was nl. het geneuk begonnen nadat ze buiten gepint hadden bij een bank waar je ook binnen kon pinnen :yes:
 
kameraad van mij deze vakantie ook 1200 euro van de rekening gehaald nadat hij zelf buiten had gepint (tegenover restaurant no name op weg naar starbeach) ze hebben zijn kaart gekopieerd en blijkbaar hing er een klein cameraatje boven voor de pincode...erg uitkijken daar dus!!
hmm vandaag naar politie geweest, moet maandag naar het hoofdkantoor van de betreffende bank, in heraklion, voor een aantal formulieren en papieren, en dan samen met bewijs van mn bank dat ze fraude hebben geconstateerd hier in chersonissos weer aangifte gaan doen. sta k miss wat sterker als k in nederland mn geld weer terug wil gaan krijgen. . .
 
jezus, wat een gekut zeg...
absoluut binnen pinnen bij de bank, no way dat die fuckers aan mijn rekening moeten komen
hoorde net dat ze t cameratje voor de pincode gevonden hadden:)
en als je in een restaurant gaat pinnen, om je eten te betalen.. zou dat wel veilig zijn? of moet je daar overal contant betalen??

alvast bedankt! :)
 
inderdaad klote als je zoiets mee maakt :|
er lopen echt een hoop schooiers daar.. bij ons hebben ze de koffer van mij en mn vriendin weg gehaald. ze hebben een klein kind door t wc raam geduwd, stonden gewoon kleine vinger afdrukken op de muur.. geef die kleine schooiertjes snachts niks op de boulevard ze rollen je waar je bij staat!
Uitspraak van Manonneke! op maandag 31 juli 2006 om 12:28:
en als je in een restaurant gaat pinnen, om je eten te betalen.. zou dat wel veilig zijn? of moet je daar overal contant betalen??


Zijn bijna alle dagen uit eten geweest en hebben alles contant betaald. Eten kleding alles. Veilig pinnen;) en dan zo betalen is het best
 
ja heb ik ook man
ik heb nog genoeg geld op mn rekeing maar ik kan niet meer pinnen:s:@
kutzooi

nou moet ik geld lenen van kameradne, dat is ook niet iets wat je graag doet
Als ik da zo hoor heb ik dus dik geluk gehad... heb telkens gewoon aan de hoofdstraat geld gehaald bij een automaat zonder bank maar kheb nergens last van gehad..
Uitspraak van wesley1983 op dinsdag 1 augustus 2006 om 23:39:
geef die kleine schooiertjes snachts niks op de boulevard ze rollen je waar je bij staat!

Ja idd, en ze zijn gewoon fucking irritant. Echt een heel elftal van die klotekinderen die overal tussendoor lopen. Echt goed uitkijken daarvoor
contant geld meenemen!!!
je hand over de druktoetsen houden bij je pincode indrukken

en bij banken pinnen
niet die kleine hokjes op de kade ;)
geen last gehad pinnen ging goed maar winkels,restaurant enz gewoon contant betaald en pinnen bij automaat
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1601, 2607}
Artiest Canta
bij ons in 't appartement zaten er ook een paar die geplunderd zijn.. Ik hoop voor ze dat ze nog hun geld terug hebben kunnen krijgen. Gewoon bij een vertrouwde bank pinnen en dan je pasje in de kluis en met contant geld uit eten / boodschappen / stappen. Niks aan 't handje.
 
hmmm.. nee wij hebben ook nergens last van gehad en eigenlijk overal en nergens gepind... maar volgende keer voor de zekerheid maar de bij de banken zelf pinnen..
heb t ook vaak gehoord dat dat gebeurde alleen in een bank binnen pinnen dus werd ons door de reisorganisatie aangeraden!!!!!! met ons gelukkig niks gebeurd
Altijd je hand boven je andere hand houden als je pint, zodat ze je code niet kennen zien..want dr zit meestal ergens een cameratje. Interpay heeft alle banken al gewaarschuwd want in Nederland zijn Roemenen dr massaal mee bezig.
doe ik altijd, heb dezelfde routine als in nederland aangehouden, en doe meestal alsof ik verschillende toetsen intik, bv 6 of 7 waarvan er dan dus 4 van mn code zijn.

kreeg gister brief en vanacht zag k de bevestiging er van op mn rekening dat het betreffende bedrag weer op mn rekening is overgeschreven. netjes gedaan postbank :yes: (Y)
 
Uitspraak van X-X-X-X-L! op vrijdag 11 augustus 2006 om 16:44:
kreeg gister brief en vanacht zag k de bevestiging er van op mn rekening dat het betreffende bedrag weer op mn rekening is overgeschreven. netjes gedaan postbank :yes: (Y)



Bij m vriendin is hetzelfde gebeurd. 400 euro kwijt. Heb jij je geld via de verzekering terug gekregen of hoe heb je het anders geregeld?
 
ik hoop dat dit voor de andere vakantiegangers ook geldt.
De mensen bij ons in het hotel die geld kwijt waren stond er op de afschrift dat het was gepind in Heraklion terwijl ze daar niet eens geweest zijn. Heel vreemd..
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 12 augustus 2006 om 17:20:
het was gepind in Heraklion terwijl ze daar niet eens geweest zijn


dat was bij mij dus ook zo.

Uitspraak van verwijderd op zaterdag 12 augustus 2006 om 16:49:
Heb jij je geld via de verzekering terug gekregen of hoe heb je het anders geregeld?


bij de postbank hebben ze het allemaal voor me geregeld. bij andere banken moet je een schadeformulier vragen en die met begeleidende brief indienen.