Partyflock
 
­ Nederland
hoe lang denk je nog zo door te kunnen gaan?
waarmee doorgaan??.. met stoppenn.. mmm als da de vraag is .. je ant: dit is de 20 x dat ik het doe :)
 
van knallen val je zeker af..

daar had ik ook last van..

ander half jaar geleden woog ik 40 kilo en nu weeg ik weer 50 kilo..
ja is kut he afvalle.. merk het meteen. vet verrot vink da altijd. woog eerst 60 normaal toen ineens 53:s.. nu gelukkig weer beetje normal... maar is verrot man!!..
ja nu weer clean.. kijke hoe lang;)
 
in t weeknd woog k 43 t laagste wat ik heb gewogen met mijn lengte ( 1.70 ) is 39 maar ben nu gestopt sinds 2 weken en zit nu weer op de 45 zoveel eb ik altijd gewogen voor de shit en nu ook weer na de shit :d maar kmoet nog wel 3 kilo aan komen en dan zit k op t gemiddelde :D
val nooit niet echt veel af zit al 10jr ongeveer op de 75kg
maakt niet uit wat ik gebruik.
meestal na het weekend 5kg afgevallen maar toch ook een gram of 5:lijn: aangekomen!!! da weet ik zeker!!!
haha
 
Zakkes wa zegge, heb nog nooit iets gebruikt, heb alleen geblowed, en da was ook nie veel, 4 x in de maand ofzow. Op zn hoogst was da 2 x in week, en daar ben ik nou ook alweer 3/4 jaar vanaf.
laatste aanpassing
 
Jahaaaa, moet tog ook iets:P Ask erges ben (en niet met de scooter) dan ga ik loos:P Hehe, iedereen schik, ik ook:P
 
DOek ook nie, hebbik eens gedaan, en bennet meteen afgeleerd haha, zo ziek was ik toen:P Ag jah, wie nie hore wil moet ma voele:P Heel toepasselijk op mij:P

Nu gaak alleen maar totdak aangeschote ben, is het leukste bij mij, want dan lig ik werkelijk om de meest idiote dingen helemaal in een scheur:P.
hahahahaha ja snap ik!! heb ik nu ook best nu ook best aangeschote en alles wak maar teg kome of als iemand maar iets tege mij zegt lig ik meteen himaal in een scheur!! hehe
 
ja egt hea, alleen jah, aangezien ik iedere dag werk, ben ik alleen ma af en toe in het weekend aangeschote, majah, teveel is ook nie goed. EN t mooie is, aangezien ik nou alweer een maand of 2 niks op heb, wor ik van een glaasje besse aangeschote, lkkr goedkoop togh:P?!
Hahah besse is ook wel lkkr hehe!!.. ja is wel goedkoop ja als je nie veel drinkt een tijdje hoef je idd ook nie veel te hebbe ja!!. geld met alles he..
 
Da denk ik ook jah, haha, ook met roke, was vorig jaar op vakantie, had maar voor 4 dage te roke bij, dus ik bale as een stekker, want van me ma mag ik niej roke:@ en de eerste de beste winkel was 15 km verderop. En kon ok nog es gin fiets hure, dus heb ik 8 dage zonder gezete, ma as je daarna gaat roke heej, dan wor je me tog een porsie duizelig heej, das niej meer normaal:P
jaaa hahaha!!! dat weet ik ja haha dat heb ik ook altijd hehe!!.. als ik tijdje nie gerookt heb dan voel ik da ook weer meteen.. maar wel vet opgefokt dan als ik nie kan roke en sjaggie maarja!!.. weetje ook meteen hoe verslaafd je bent;)
 
Ja egt hea:P Da had ik dus supererg, ben tog al keigevoelig, ask ik rooie dage heb, ben ik de ene vijf min. blij en de volgen 30 kei depri, en nie zomaar, neej, heel erg. Das af en toe best eng.
hahaha!!.. ja da lijkt me ook best kut ja!! hehe ja daar heb ik ook welleens last van.. als ik dan ff sjaggie ben ohh dan kan da egt wel uren duren en dan kan niemand of iets mij over proberen te halen of mij blij make hehe!!
 
Egt waar, de enigste die mij dan nog een beetje blij kan make is me pa. Egt waar, ik was 's nachts gewoon een keer zo bang, en toen is me pa de hele tijd bij mij gebleve, zo eng was da, want je weet ook helemaal niet meer wat je met jezelf aanmoet dan.
 
Zolang ik kan bewegen, altijd dus :D
 
ja natuurlijk vso jwt
 
check je pb ;-)
 
jdb :/
 
Joden de baas jwt :/
 
En jij nu in Amsterdam...misschien maakt ge er nog kennis mee...;)
 
Maarruuhh...Afvallen kan ik nauwelijks en ik knal nog steeds.8)
klapklap klapperde klap klap..

en hedde gullie nie nog un verhaalke te vertelle?

En wazig ietsje wat zo ineens uit de lucht is kome valle en nie meer op had kunne vange.. alleen in je kop! je wazige vaagste TERRORRR kop!!! kdeng deng deng deng..
 
range denge rong deng deng
Iemand had het onlangs over barbeknoeien in de winter. Dat vond ik een heerlijk twisted idee. Fabulous eigenlijk!!
Heb je trouwens al eens een naziparij gehouden in de duinen? Iedereen helemaal lijp en ERROR na een nacht hard ragge, tot het beton scheuren begon te veronen en de security de boel wil sluiten omdat ze het niet meer aankunnen dat ze ons niet kunnen weerhouden voor die zogezgde heart attack. Ach ze moesten eens weten SRB – Heart Attack Music ... Goed dus een nazitparij waar je een poëziewedstrijd, een orgie en om dan in de avond uiteindelijk toch nog bij het kampvuur in slaap te vallen op identiteitloze lichamen van je partners in crime?

volgende keer iets nieuws verzinnen :-)


Coffeecore :kwijl:
laatste aanpassing
Jaja.. nee uhhmm jawel tog.. ja tog niet dan dan niet tog wel.. jaja ckrs wel!.. ofniet dan?... verbrande koffiekan.. met een lepel vol met sop.. met een paarse kaars erop.. en een egeltjes beer met hoge nood op de dop.
of een achterbakse t*ring verhouder, met een groene spin, word al wa kouder.. hedde nog wa geheurd gistermorgen?
nee?.. ik ook niej.

Lekker hakke, stampe
op de bas die je hoort
bewege, los gaan
doen alsof je niet spoort
waarom moet je sporen
je bent tog zeker geen trein
een trein die door stampt
alsmaar groter tot het klein
het kleine in je dat kleine gevoel
ik denk dat jij wel weet wat ik precies bedoel
het is niet uitteleggen dat gevoel van binnen
ik weet niet hoe ik het moet zeggen
of moet ik het verzinnen?
het is niet uittedrukken
dat gevoel over dat gevoel
ik druk alleen maar op het goeie doel
dat is

ff voor de duidelijkheid
het is maar dat je weet, de Zekerheid!
hou het voor altijd bij je,, raak het niet kwijt!!..
want voor je het weet, krijg je dat gevoel van spijt!

STAMPUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!