Partyflock
 
Flockonderwerp · 10531
­ Nederland
 
Ik heb nu van meerdere mensen gehoord dat ze de haren kort geknipt hebben van hun baby, het schijnt dat ze daar heel mooie volle haren van krijgen!! Ik ben van plan dat ook wel te doen ,is zowiezo lekkerder ook voor haar met dit weer he.. Wat vinden jullie daar van? of is dat zielig voor zon kleintje? Ze is nu trouwens dikke 4 maanden.

(K)Ester
 
ik persoonlijk zuo het niet doen, maar ja Bayon is nu ruim 1 jaar en heeft amper haartjes. Ik vind dat met dit weer best vervelend, want ik moet zijn koppie heel goed insmeren en ik zet hem een petje op (wat hij niet grappig vind en er gelijk weer af probeert te trekken) Dus ik zou nog even wachten met knippen totdat het iets minder felle zon is... verder heb ik het ook gehoord hoor dat ze daardoor een hele mooie haardos van krijgen
ik heb knip romy haar puntjes wel elke keer bij .. en de eerste keer heb ik het wel korter geknipt maar bij romy zat het er zo weer aan..
Ik heb van de week bij Sam zijn nekharen weggeknipt. Sam had bij zijn geboorte al een volle bos met haar. En het was al zo lang dat ie een matje had, dus die haartjes heb ik maar ff weggeknipt.

Hier was Sam nog maar 10 dagen oud. Hij had toen al een volle bos met haar en het is niet minder geworden.

 
dat klopt ik zie het ja!! Wel mooi.. Ja Floortje heeft ook veel haar, maar is oranje, dus je ziet het niet echt, maar een hoedje doe ik haar zowiezo op als de zon zo fel schijnt, maar je hebt wel gelijk, ik kan beter wachten tot het iets minder word..
 
Uitspraak van Sabkesam op woensdag 19 juli 2006 om 22:59:
Hier was Sam nog maar 10 dagen oud. Hij had toen al een volle bos met haar en het is niet minder geworden.


wat een mooie lieve foto meis:$:$
(K)
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 19 juli 2006 om 12:33:
Wat vinden jullie daar van?


ik vind t wel mooi zulke lange haartjes:D
kimberley heeft zelfs al 2 staartjes in en ze is nu 5 maanden:D
Staat egt zo(L)
laatste aanpassing
 
oooh inderdaad echt een schatje joh!!! En dat met 5 maanden al haha dat zie ik bij floortje nog niet volgende maand al 2 staartjes.. Maar mij gaat et erom dat ze later dan een mooie volle bos heeft hoe ik dat gehoord heb dan...
 
gabberbaby nu staan bij haar twee staartjes leuk bij dochtertje vn miss bounzie had je moeten zien op verjaardag van miss bounzie had ze een kuif joh hahahah die wou maar nie naar beden je had je krom gelachen echt waar ...maar ht is echt een schatje idd ...
 
meis ik weet t niet..
mijn moeder heeft me haar ook nooit egt geknipt toen ik baby was en ik hed meer haar als kimberley:D
En ik heb nu ook een dikke bos:D:D


Hey buzz:D
Stond leuk he die baby krul mja da is haar haar nu te lang voor:D
(K)
 
he miss :D ja die was echt leuk haha wel.maar hoe kan zo iets vraag ik me af dat je echt niet naar beden kreeg die kuif
(K)
ik knip romy haar haar ook elke keer .. wat ik weer gehoord heb is dat als het wat langer is het dan weer wat korter te knippen..

romy kon gelijk toen ze geboren was staartjes in ik deed dat natuurlijk niet want ze was met de vacuum dus ze had heel lang een dikke bult op er hoofd maar nu vind ik het rot om een staartje in te doen want ben bang dat ik het te strak doe heb wel van die klitterband elastiekjes maar dat is niks waard ik doe romy nu meestal een klipje in vind ik ook zo lief staan
 
Uitspraak van patricia(L)romy(L)kyano op donderdag 20 juli 2006 om 22:28:
ik het rot om een staartje in te doen want ben bang dat ik het te strak doe


ik doe gewoon eerst de elastiekjes in en dan trek ik ze een beetje los dan zit t ook nie zo strak:D

Mooi foto (L)
 
om nog evenb terug te komen op mijn reactie op gabber mamma over de kuif vn dochtertje van miss bounzie kijk zelf maar is toch lachen of nie wat een schatje he hihi .. dikke knuf voor miss en kimberley (K)
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 21 juli 2006 om 00:09:
Mooi foto

dank je wel

ik zal het eens proberen of ze dat wil hahaha want ze heb wel een eigen willetje en laat niet alles toe :D
 
mitchell is vandaag voor het 1e naar de kapper geweest en is maandag 7 maanden
ga voorlopig mijn moppie zijn haren niej knippen. :D
anders krijgt die nooit een matje achter ;)
 
Hey,
Ik heb aantal maanden geleden ook bij me dochter dr haar eraf gehaald en ze heeft nu veel dikker en voller mooier haar er voor terug gehad!!!
Echt geen spijt van en doe het bij de volgende ook weer

Voor het eraf ging!

Toen het eraf ging,was nog iets korter hierna


En nu!!

Je ziet dat het baby haar weg is en het veel voller is geworden:)
laatste aanpassing
 
idd meis(L)
 
ja he!!ben er blij mee at ik het gedaan heb want die baby krullen gaven echt klitten en deze{nog} niet ghihihih zal nog wel komen!
:)(k)
 
haha ja echt wel mooi he!! Zo zie je maar dat het echt klopt:P:P
 
inderdaad dat zeiden ze bij mij dus ook
dat als ze dat nestelhaar weg knippen ze een volle bos
met haar krijgen!
 
ik heb het bij celena ook gedaan hoor helemaal kort zag er eerst echt niet uit hoor maar was gewoon even wennen ik dacht nee wat heb ikgedaan maar is wel beter voor de haartjess
 
mijn haren zijn nooit kot\rtgeknipt toen en ik heb heeeeel dik haar van mezelf.
4mnd oud
op zn verjaardag toen werd ie 2 jaar dit was op zn 2e verjaardag had ie net nieuwe bomberjack gekregen
schoolfoto toen was ie 2,5 jaar die van dit jaar moet ik nog opzoeken,,, maar dat is dus delano onze zoon hij word oktober 27 as 4 jaar..;) schoffie:P mensen laters
laatste aanpassing
 
jammer ik kan de fotos niet zien
 
ik ook niet :nee:
mijn meisje heeft ook veel en lang haar, maar ik pieker er niet over om het er af te knippen...Ze is nu 4 maanden geweest en er moet wel steeds een staartje of speltje in anders zit het echt nergens naar.
Als Baby van 2 dagen oud

HIHI;P
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Angelalala op dinsdag 22 augustus 2006 om 14:41:
er moet wel steeds een staartje of speltje in anders zit het echt nergens naar. (weet niet hoe ik foto's bij kan voegen dus voor foto's eventueel op mijn flock kijken!)



Idd da heb ik ook met mijn dochtertje er moet een staartje in anders wil t niet zitten:S

Als je hier foto's wil plaatsen dan moet je t zelfde doen als in je persoonlijke tekst

[ img ] plakken [ / img ]
 
Bayon zijn haren zijn eindelijk flink aan het groeien. Ik heb het een week of 2 geleden zelfs moeten knippen omdat er wel hele rare plukken zaten. Hij begint nu eindelijk een blonde kop Met krullen te krijgen... en das zo lief :)
 
ik heb het ook maar niet gedaan.. Vond het ergens wel zielig haha.. We zien wel wat het word he :P Als ze haar rossige haartjes maar houd :jaja::D:D
Sam zijn haar is nu zo hard gegroeid dat er gewoon helemaal geen model in zit. Zelfs met kindergel blijft het niet in model zitten. Dus heb ik een afspraak gemaakt bij de kinderkapper. Volgende week donderdag gaan we er naartoe.
Nou, We zijn met Sammetje naar de kinderkapper geweest. En het ging echt goed! Hij mocht in een auto zitten en voor hem stond een tv-schermpje aan met Nijntje.
laatste aanpassing
 
jeetje daar zie ik mezelf nog niet met Bayon, stil zitten is namelijk niet iets wat er van nature bij hem inzit. Ach totdat hij naar school gaat knip ik hem zelf (heb kapperopleiding dus hij loopt niet voor gek) want zelfs met een tv aan zal hij niet stil zitten.
 
Dylan is vrijdag voor t eerst naar de kapper geweest,ik dacht eerst dit word niks ma t viel me gelukkig mee hij zat heel erg stil alleen op t laats bewoog ie wel wat ma als ze zei kijk ma weer in de spiegel dan deed ie t ook wel:D

Oja en wat ze zeggen over als je de haren kort laat knippen dat t dikker word is klin klare onzin had t naar gevraagd en als dat toch gebeurd dan ligt dat aan t haar structuur..