Partyflock
 
­ Nederland

Onderwerp is gesloten!

Dit gebeurt meestal omdat een of meerdere personen het beleid hebben overtreden.
Het kan natuurlijk ook zijn dat er al een actieve discussie over hetzelfde onderwerp was.
Dit soort situaties zijn te voorkomen door op de hoogte te blijven van het beleid.

 
http://vip.partyflock.nl/news/7070


Megaclub Zak blijft doordenderen! Met net een mega verjaardagsfeest van Resident Bobby V achter de rug staat weer een uniek feest voor de deur!

Tegenwoordig zijn er veel feesten en zijn vele bezig binnen een bestaande scène iets nieuws te brengen. Extranza en Megaclub Zak gaan geschiedenis schrijven, door een stapje verder te gaan en het verleden te doen herleven. In een tijd waarin alles snel gaat en iedereen druk, druk, druk is, nemen zij je mee, in de club net over de grens tussen Almelo en Coevorden, met de muziek terug naar een tijdperk waar liefde en happiness centraal stonden. Dr. Motte uitte die tijd in een ultiem feest: “De Loveparade”. Deze ontstond jaren terug spontaan in Berlijn, wat de bevestiging was van een gigantisch Rave-tijdperk.

Wie is vroeger niet geheel uitgedost met neon, witte handschoenen, ravekledij en zonnebril compleet uit z’n dak gegaan op dé échte Early Rave? Megaclub Zak gaat terug naar de tijden waarin muziek, liefde en happiness centraal stonden in een wereldwijde movement. Zak’s Rainbow Rave is op 5 augustus 2006 een feit.

In een grote zes-master tent komen de legendes van weleer, tijden doen herleven. Een must voor iedereen! It’s time for Love, Peace and Party! We gaan ongeveer 15 jaar terug in de tijd en beleven een “oh ja-gevoel”, wat zijn weerga niet zal kennen.

Dé grote helden van die tijd waren natuurlijk Charly Lownoise & Mental Theo. Zij vlogen de hele wereld over, hadden jarenlang over 400 boekingen in meer dan 25 landen! Zij zijn dan ook de centrale iconen voor deze Rainbow Rave en zullen iets héél bijzonders brengen. Na vele jaren zullen zij eindelijk weer eens LIVE! het podium betreden en natuurlijk alle hits brengen zoals alleen zij dat kunnen. Denk maar ff een nummers als “Wonderfull Days”, “Live at London” en ”Stars” om maar een kleine greep te nemen uit de bak met record verkochte platen. Iedereen heeft wel een plaat in zijn favoriete lijstje aller tijden, die bij die twee uit de studio komt. Maar ze komen niet alleen.

De eerste Rainbow Rave zal ook echt geënd zijn op de oorsprong van deze movement, Duitsland. Dj-Jane Marusha scoorde tonnen hits met “Trip to Raveland”, “Deep” en natuurlijk “Somewhere over the Rainbow”. Zij is dé keizerin uit die tijd! Een zeer exclusieve retro-set van de meest populiere vrouwelijk dj uit die tijd.

Maar iedereen heeft natuurlijk zijn persoonlijke helden van weleer en daar zal zeker voor velen de topproducent Alex Christensen bij zitten. Misschien gaat er niet meteen een belletje bij je rinkelen, maar als we zeggen, dat deze man in die tijd beter bekend stond als U 96 komt “oh ja-gevoel” vast wel naar boven. Iedereen zal wel één van zijn klassiekers als “Das Boot”, “Club Bizarre” of “Inside your Dreams” in zijn singlekastje hebben liggen.

Maar met deze drie acts is het nog niet afgelopen! Als klapper op de vuurpijl komt niemand minder dan DUNE de gelederen van Charly en Theo versterken! Wanneer er één man is geweest, die alleen maar floorfillers heeft gescoord dan is hij het! Denk maar even aan “Hardcore Vibes”, “Are you ready to Fly”, ”Rainbow to the Stars”en “Can’t stop Raving” dan zul je spontaan zin hebben om te gaan dansen en mee te zingen.

5 augustus mag geen enkele Dance-muziekliefhebber missen. Dit alles stond aan de basis van alle grote evenementen van nu. Dit mega-event gaat zeker de boeken in als één van dé evenementen van de 21e eeuw. Rainbows covering the sky! Duizenden mensen, ogen dicht en vliegen op de sounds van de enige echte rave.

Main Area Zak presenteert de hardere stijlen van toen tot nu, met een special guest, Extra is jaren ’80, Route feest met ‘60 en ’70 en NYC gaat van oldschool naar de tijd van nu. Verdere details volgen snel, maar zet 5 augustus in je agenda. Be a part of history!

Er is alleen voorverkoop in de club zelf en verder natuurlijk aan de deur en zoals altijd is de entreeprijs erg laag. Mocht je meer informatie willen hebben, omtrent vervoer, openingstijden of iets dergelijks verwijst de organisatie naar de homepage van de Megaclub Zak
 
:cheer:

oldskool raven op z'n Duits!


wie gaat er nog meer mee? :9
beter ja word cker wel vet feest denk
Uitspraak van verwijderd op woensdag 5 juli 2006 om 14:22:
5 augustus

al een boeking dan :/
 
Uitspraak van A.S.B.O. op zaterdag 8 juli 2006 om 20:51:
al een boeking dan :/


beter toch (y)

Uitspraak van The wizard op vrijdag 7 juli 2006 om 15:57:
word cker wel vet feest denk


zekerstewetenflapflipperdeplopstyle :yes:
en nog een keer over de kop ja
Uitspraak van verwijderd op maandag 10 juli 2006 om 15:28:
zekerstewetenflapflipperdeplopstyle

alleen jammer dat je er niet bij kan zijn :aai: ;)
Artiest {SHOWLIST artist 43508, 11802, 35305}
helaas pindakaas

 
Uitspraak van A.S.B.O. op dinsdag 11 juli 2006 om 18:38:
alleen jammer dat je er niet bij kan zijn :aai: ;)


hoezo niet? You better know i'm going biaaaaaaaaaaaaaaatch!!!
k was in de war met de loveparade (F)
 
en deze zaterdag is het al weer zo ver!

wie komt er allemaal in zn aussie?

:D