Partyflock
 
­ Nederland
 
Heeft iemand ervaring met strippen??
Na hoeveel tijd/dagen kwam jouw baby dmv strippen?

Mijn bloeddruk is namelijk te hoog en straks komt de vk langs en die gaat proberen me te strippen,alleen nu vraag ik me af hoe lang het meestal duurt voordat je weeen krijgt..:/

(K) Laura
dat kan wel een tijdje duren maar kan ook gelijk..
bij mijn nicht begon het de zelfde middag maar bij me vriendin duurde het nog wel een dikke week die heeft zich 2 keer laten strippen..

hoelang moet je nog?
 
18 juli ben ik uitgerekend..dinsdag met een week dus..

en de vk is net geweest,maar ze heeft niks voor me kunnen doen doordat 't nog potdicht zit helaas:(

volgende week probeerd ze weer..
ooo nog een kleine 2 weken dus schiet op..

jammer dat ze niks voor je kan doen anders had je miss over een paar dagen je kindje in je armen kunnen houd(L)

maar ja als je potdicht zit dan is je beeb er ook nog niet aan toe zo kan je het ook bekijken toch:D
laatste aanpassing
 
ja dat is ook wel zo,maar doordat ik zoveel vocht vasthou en mijn bloeddruk zo hoog is voel ik me niet bepaald toppie..doe haast geen oog dicht en kan niet lang lopen doordat mijn voeten dan zowat uitelkaar knappen lijkt het wel:S
gisteravond kon ik mijn tenen niet eens bewegen en sokken en schoenen zijn history voor mij,als ik sokken aanheb dan knijpen die mijn voeten af waardoor ze gaan tintelen doordat er geen bloed meer bij komt..
dus had me er stiekem wel op verheugd..maar ja...

pff heb ff een baaldag..kga ff kijken wat ik ermee kan doen:(
ik had daar ook heel erg last ik weet dat het geen pretje is .. ik huilde er op het laatst over ik kon ook echt niet meer en natuurlijk verheug je je erop. zou ik ook doen.. maar geniet er nog maar even lekker van dat je baby in je buik zit want dat ga je straks echt missen. lekker met je beentjes de lucht in..

het komt hellemaal goed miss begint het morgen wel spontaan:d:d
 
Uitspraak van patricia(L)romy(L)kyano op vrijdag 7 juli 2006 om 11:39:
maar geniet er nog maar even lekker van dat je baby in je buik zit want dat ga je straks echt missen

ja weet er alles van,heb al een dochter van 3;)
maar genieten doe ik nu niet met al die kwaaltjes:S als die nu gewoon wegbleven dan had ik er ook geen problemen mee:no:


Uitspraak van patricia(L)romy(L)kyano op vrijdag 7 juli 2006 om 11:39:
het komt hellemaal goed miss begint het morgen wel spontaan

nou dat denk ik niet doordat het nog potdicht zit;) ik ga er gewoon van uit dat ik tot aan de 42ste week loop,dan valt het nooit tegen als ik wel eerder beval;)
 
ik zou me gisteren laten strippen, dat mocht ook omdat ik 3 dagen te laat was. maar alles ging goed en me bloeddruk etc was goed.

En hoorde in me familie dat ze allemaal 6 dagen te laat waren, dus had zo iets van nou dan wacht ik nog maar even! Maar als hij er a.s donderdag nog niet is, dan gaan ze me zo ie zo strippen. Lang wachten hoeft dus niet!!
 
Hey laura:D

Ik snap nie da ze niks doen omdat je zo hoge bloeddruk heb..
Dacht da ze je dan wel zouden in gaan lijden..

Nog ff volhouden meis..
(K)
 
als er volgende week nog geen verandering is óf als het erger word moet ik bellen en dan word ik idd ingeleid,maar dat houd in dat ik naar het ziekenhuis moet en ik wil graag thuis bevallen..
dus heb zelf gezegd dat ik wel een weekje wacht,bij de eerste ben ik in het ziekenhuis bevallen en ik voelde me daar niet zo op mijn gemak doordat iedereen maar in en uit kwam lopen en er waren stagiaires die moesten natuurlijk ook voelen...:/ volgens mij ben ik wel door 5 verschillende vrouwen/meisjes onderzocht:/ voelde me niet op mijn gemak dus daarom wil ik nu graag thuis blijven:yes:
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 7 juli 2006 om 14:55:
bij de eerste ben ik in het ziekenhuis bevallen en ik voelde me daar niet zo op mijn gemak doordat iedereen maar in en uit kwam lopen en er waren stagiaires die moesten natuurlijk ook voelen... volgens mij ben ik wel door 5 verschillende vrouwen/meisjes onderzocht voelde me niet op mijn gemak dus daarom wil ik nu graag thuis blijven


pff nou dat heb ik dus mooi aangegeven, dat ik geen stagaires wilde die aan me en in me gaan zitten voelen. Het is voor mij ook de eerste keer en wil dat graag doen waarbij mensen zijn die ik al gezien heb.

Aangezien ik thuis 6 katten heb, heb ik daarom voor een verplaatste thuisbevalling gekozen (kraamhotel). Mijn verloskundige begreep dat gelukkig, alleen de kraamzorg zat me raar aan te kijken. waar ik ook wat van gezegd heb, tuurlijk moeten die meiden/mannen het ook leren begrijp ik ook wel. Maar er word niet op mij geoefend!! vind het zo ie zo een heel raar idee dat je daar ligt met je blote poes op de tafel haha zo zei ik dat:$ De kraamzorg ging er dus ook maar niet verder op in.

Waarop ik nog zei: mijn lichaam en ik bepaal wie daar aan komt (ze zal wel gedacht hebben, wat een kenau)
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 7 juli 2006 om 14:55:
als er volgende week nog geen verandering is óf als het erger word moet ik bellen en dan word ik idd ingeleid,maar dat houd in dat ik naar het ziekenhuis moet en ik wil graag thuis bevallen..
dus heb zelf gezegd dat ik wel een weekje wacht,bij de eerste ben ik in het ziekenhuis bevallen en ik voelde me daar niet zo op mijn gemak doordat iedereen maar in en uit kwam lopen en er waren stagiaires die moesten natuurlijk ook voelen... volgens mij ben ik wel door 5 verschillende vrouwen/meisjes onderzocht voelde me niet op mijn gemak dus daarom wil ik nu graag thuis blijven



ik wou er ook geen stagaires bij hoor dat vind ik niks en daar kan je ook gewoon wat van zeggen...
 
Bij de eerste bevalling kwamen ze ook in en uit lopen 2 verschillende gyna:(
en ik hed 3 verloskundigen waarvan 1 stagiere..
Bij de 2de bevalling waren er ma 2 aanwezig:D
een gyna en een zuster:D
 
Uitspraak van patricia(L)romy(L)kyano op vrijdag 7 juli 2006 om 18:14:
ik wou er ook geen stagaires bij hoor dat vind ik niks en daar kan je ook gewoon wat van zeggen...


Inderdaad had ik ook en wilde het ook niet
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 7 juli 2006 om 18:26:
Bij de 2de bevalling waren er ma 2 aanwezig
een gyna en een zuster


Dat heb ik ook dalijk:D

ik heb gisteren avond onwijs veel kramp gehad zeg pff nu heb ik nog rugweeen, dus het is al aardig aan het rommelen
 
Uitspraak van (L)aggenebbes(L)folkert&dani(L)(K) op maandag 10 juli 2006 om 21:40:
het is misschien een rare vraag maar wat is strippen????

Dan gaat de verloskundige met haar vingers voelen of de baarmoedermond al iets open staat,is dit het geval dan probeerd ze de vliezen los te maken van de baarmoedermond,ze gaat ze niet breken,en dit is ook geen zekerheid dat de bevalling begint,maar het kan je op gang helpen..
meestal worden hierdoor voorweeen opgewekt en soms gaan deze over in echte weeen.het is dus geen garantie dat je direct gaat bevallen:no: maar alle beetjes helpen:yes:
 
Ze hebben het bij mij gedaan omdat ik al twee weken ovetijd was. De volgende dag om 6 uur 's nachts braken m,'n vliezen. Die dag daarna hadden ze me anders ingeleid.
heee hoi, ik ben in totaal 3 x gestript.... en toen was ik 2 weken over tijd, ze hebben me laten doorlopen tot 3 week overtijd, niet normaal meer toch...
hannah is alsnog geboren door middel van een keizersnede...
elke bevalling verloopt weer anders.. zo zie je maar weer