Partyflock
 
­ Nederland
UDEN - De wedstrijden van het Nederlands Elftal zijn niet meer te volgen op een groot beeldscherm op de markt in het Udense centrum. In feite is het succes van WKUden de reden. De politie vreest een nog massalere belangstelling dan in de voorronde en zegt dan niet meer in te kunnen staan voor de veiligheid.
De wedstrijden van Oranje op het WK waren tot nu toe allemaal te zien op de markt in het centrum van Uden.
Op een levensgroot beeldscherm, een zogeheten grootbeeld led wall, waren onder de noemer ‘Ben van Dijk WKUDEN’ de wedstrijden van het Nederlands Elftal te beleven. Dat bracht iedere wedstrijd vele duizenden fans bij elkaar.
De organisatie is ontgoocheld en teleurgesteld dat er nu een streep wordt gehaald door het vervolg van een geweldige Happening op de Udense Markt. Benito van Dijk: “We hebben alle complimenten gekregen van zowel gemeente als politie, zoals we de zaken hebben aangepakt. Maar nu enerzijds de kans op uitschakeling van Oranje toeneemt en anderzijds per wedstrijd de toeloop duidelijk toeneemt, acht de politie de bijkomende risico’s te groot. Dit mede op basis van ervaringen in voorgaande jaren in andere plaatsen. We staan als organisatie totaal machteloos nu de politie B en W van de gemeente Uden negatief adviseert.”
Voor de organisatie een klap. Tjebbe van de Vin: “Het is in feite een prachtig initiatief, dat door de enorme medewerking en inzet van vrijwilligers en sponsoren Uden opnieuw heel positief op de kaart heeft gezet. Maar we moeten ons helaas neerleggen bij het feit dat de Politie op basis van haar risico-analyse verwacht dat het voetbalfeest zou kunnen veranderen in een anticlimax.”
 
was te verwachte
kenne ze het nie meer winne gaan ze zo doen
stelletje FLIKKERS,... hedde ook wa..
 
kk woute hier
 
Belachelijk :@
 
Aan de andere kant:
ik heb vorige keer al een biertraytje tegen mn harses aangehad door die kleine kutventjes! :@

Loop nu met een charmante kras over mn wang!
ja whaha gaanze met bier gooie koop dan geen bier als je het tog weg gooit .. kijk ik ben ruig ik gooi met bier neeeeej lul da is omda ge het nie meer lust:P
 
werd anders toch wel weer relle:p
SNaaaaaaap ik!!!
Ge meent tog zeker nie da ik rustig stil bleef staan toen nederland verloor!?!?!?
relle met die hap ALLESH KAPOTT ALLESH NAAR DE KLOTE
ACAB OPROTTUH STELLETJE KK WOUTE!!!...
 
scherm had hendig kunne kome.. want heb ni ghoord da er iets gebeurd is op de markt
 
idd word alleen maar relle omdat het nie mag:P