Partyflock
 
Flockonderwerp · 29480
­ Nederland
Ook voetbalsupporters aanwezig :P?

:bounce: Feyenoord R'Dam :bounce: :yes:
of misschien ook weer niet :P

Update

Verschillende bronnen melden dat Adriaanse opnieuw het bod van Feyenoord naast zich neer heeft gelegd. Er is officieel echter nog niets bevestigd.
 
Waar heb je dat dan gelezen?! ;)
ach Adriaanse word t toch niet die heeft al bedankt
 
Misschien Bert van Marwijk! Ben ik wel voorstander van ;)
hmm gister ook zoiets gehoord op sportjournaal want klose gaat naar munchen en dan is er geen plaats meer voor roy..

zou wel vet zijn (Y)
 
Hoppaah eerste aankoop van naam binnen: Tim de Cler naar Feyenoord!
:D:D:D Hofland :O
 
Laten we het hopen! FF wachten nog op het officiele bericht!
indd :yes:
Gio naar Feyenoord, Hofland volgt!?
en makaay kerel :)

GIO welkom thuis :D
Makaay en hofland naar feyenoord :)

makaay voor 3 jaar en hofland voor 4 jaar.

bron www.fr-fans.nl
laatste aanpassing
 
Hoppaah!! Respect voor Peter Bosz en zijn aankoopbeleid! We gaan voor het kampioenschap!
 
Kampioen als we 100 jaar bestaan! Het hoort tot de mogelijkheden! :P
"Real Madrid meldt zich officieel voor Drenthe"


Datum: 02-07-2007 Bron: Telegraaf.nl

Bij Feyenoord is een fax binnengerold van Real Madrid, waarin de belangstelling van de Koninklijke voor Royston Drenthe kenbaar wordt gemaakt. Na zijn sterke optreden tijdens het jeugd-EK wil Real de middenvelder direct naar Madrid halen.
Drenthe is al langere tijd gevolgd door de scouts van Real Madrid, dat de afgelopen seizoenen onder technisch directeur Predrag Mijatovic een andere weg is ingeslagen. Real gaat niet langer alleen voor de grote namen, maar wil ook een langetermijnbeleid ontwikkelen en zich jaarlijks met één à twee grote talenten versterken.

Nadat Real Madrid in de afgelopen jaren vanuit die strategie Robinho, Higain en Fernando Gago binnenhaalde, staat voor deze zomer Drenthe boven aan het 'talenten'-verlanglijstje.
die gaat niet zo snel weg hoor.. alleen met een mega bod kan feyenoord m echt niet houden zou alleen jammer zijn en niet echt goed voor Drenthe is ie nog veel te jong voor maar misschien vind ie de bekleding van de bank in Madrid mooi
ik weet niet heb zo men twijfels dat feyenoord hem wel laat gaan.. ze zitten nog steeds in de schulden eh.. dus alles kan helpen. maar hoop dat hij blijft !!
Feyenoord spreekt met zaakwaarnemer Drenthe

Datum: 03-07-2007 Bron: AD.nl

Als het aan Real Madrid ligt, speelt Royston Drenthe de komende jaren in het Santiago Bernabéu-stadion. De Spaanse landskampioen heeft zich schriftelijk en telefonisch gemeld bij Feyenoord om over de 20-jarige jeugdinternational te onderhandelen. Maar ook andere buitenlandse topclubs hebben inmiddels bij Feyenoord geïnformeerd. De Rotterdamse club zit later deze week rond de tafel met André Wasiman, de zaakwaarnemer van Drenthe, om de situatie te bespreken.
,,Aan de hand van dat gesprek bepalen wij onze positie,’’ zegt technisch manager Peter Bosz van Feyenoord. ,,Wij willen ook graag weten hoe de speler er zelf tegenaan kijkt. Maar dat Real interesse in Royston heeft, is duidelijk.’’

Wasiman zelf wil weinig over de buitenlandse interesse kwijt. Hij probeert de rust rond de speler te bewaren. ,,Dit heeft een behoorlijke impact, iedereen wil er zijn zegje over doen en Royston werd zelfs op zijn vakantie-adres lastig gevallen. Daar is hij helemaal niet mee gebaat.’’

Drenthe zal zelf niet aanwezig zijn bij het gesprek met zijn club. Nadat hij bij Jong Oranje een hoofdrol had vervuld op het Europees kampioenschap in eigen land, is hij met vakantie gegaan. Op de eerste training van Feyenoord hoeft hij zich zaterdag nog niet te melden, hij begint op 15 juli aan zijn voorbereiding op het nieuwe voetbaljaar.

Voor die tijd heeft hij in elk geval ook met Wasiman om de tafel gezeten. ,,We hebben alles natuurlijk al eens doorgesproken,’’ zegt de zaakwaarnemer. ,,Als Royston terug is van vakantie, dan praten we nog een keer. Om te kijken of hij nog hetzelfde denkt of dat er misschien iets is veranderd. Eén ding is zeker: hij heeft nog een vierjarig contract bij Feyenoord en dat is de club waarvan hij houdt.’’

Toch lijkt het erop dat de clubs in de rij staan voor Drenthe. In Engeland gaat het gerucht dat Chelsea dicht bij een akkoord met Feyenoord is.

De Engelsen zouden de speler komend seizoen nog verhuren aan Feyenoord. In Rotterdam kon of wilde niemand dit bericht bevestigen.

Drenthe dankt al die buitenlandse interesse aan zijn indrukwekkende optreden tijdens het EK-jeugd. Zelfs UEFA-voorzitter Michel Platini toonde vorige maand interesse in Drenthe, in wie velen de natuurlijk opvolger van Edgar Davids zien.

Drenthe zette begin april zijn handtekening onder een verbeterd contract bij Feyenoord. Deze loopt nu tot medio 2011.

,,En Drenthe hoeft van ons echt niet weg,’’ zegt manager Bosz. ,,Hij ontwikkelt zich goed en wij hebben niet voor niets zijn contract opengebroken.’’

,,Hij staat onder contract bij Feyenoord,’’ voegt André Wasiman eraan toe. ,,Hij heeft altijd gezegd dat hij daar nog wel even wil spelen. Alles wat er nu op hem afkomt, dat moeten we gewoon even afwachten.’’
wat moet feyenoord met zoveel 'oudjes' okee ze brengen meer ervaring maar dat gaat nu ten koste van de jonkies.. zoals hofs. waar wil je die plaatsen als landzaat komt.. we hebbe voor die plek ook nog bruins he..

ik snap feyenoord ff niet.. Worden ze niet een beetje te overmoedigd ??


Mjaa Feyenoord kan nu wel mee doen voor de titel :)
Landzaat (N)(N) domme zak dat t is..

Tomasson (Y)/(N) is ook al oud eh
whahaha gaat allemaal te ver :P
'Gudjohnsen komt niet naar de Kuip'


De komst van Eidur Gudjohnsen wordt niet de volgende stunt van Feyenoord. Chris Woerts, directeur van de Rotterdammers, heeft bevestigd dat de IJslander komend seizoen niet in De Kuip voetbalt.

Spaanse media wisten de afgelopen weken te melden dat de aanvaller hoog op het verlanglijstje van de Rotterdammers staat. Giovanni van Bronckhorst, voormalig ploeggenoot van Gudjohnsen, zou daar een groot aandeel in hebben gehad.

Feyenoord dingt nog wel naar de diensten van een andere aanvaller. Danny Koevermans wil graag naar Feyenoord en die liefde is wederzijds. AZ wil vooralsnog niet meewerken aan een transfer. Omdat Shota Arverladze nog geen uitsluitsel heeft gegeven over zijn toekomst, AZ de neo-international aan het lijntje.

BRON : www.voetbalprimeur.nl

Stan dat gaat helaas ook al niet door :( ben ik bang..
laatste aanpassing
SAHIN OP HUURBASIS NAAR FEYENOORD

Datum: 05-07-2007 Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord heeft zich versterkt met Turks international Nuri Sahin. Het 18-jarige toptalent komt op huurbasis voor één seizoen over van Borussia Dortmund, waar Bert van Marwijk al eerder succesvol met hem samenwerkte.
De linksbenige middenvelder debuteerde op 16-jarige leeftijd in de Bundesliga, waarmee hij de jongste debutant en doelpuntenmaker ooit werd. Hetzelfde record heeft hij in handen bij Turkse nationale elftal, waarvoor hij al op 17-jarige leeftijd debuteerde én scoorde. Inmiddels speelde Sahin al 8 A-interlands.

Nuri Sahin maakte in Duitsland een bliksemcarrière door. Als B-junior had hij al regelmatig een basisplaats in de hoofdmacht van Borussia Dortmund. Bert van Marwijk is blij dat hij Sahin opnieuw onder zijn hoede krijgt. ‘Nuri is een multifunctionele linksbenige speler met een ongelooflijke goede techniek. Hij is inzetbaar op alle posities op het middenveld, maar dreigde door alle aankopen buiten de boot te vallen bij Borussia. Daarom wilde Nuri dolgraag naar Feyenoord, waar hij meer kans maakt op speelminuten.’

In 2005 ontving Turks international Sahin op het WK voor spelers onder de 17 de Bronzen Bal voor de op twee-na-beste speler en de Zilveren Schoen voor de tweede plek op de topscorerslijst. Arsenal-coach Arsène Wenger omschreef de middenvelder al eens als ‘één van ‘s werelds grootste talenten’. Nuri Sahin komt op huurbasis voor één seizoen naar Feyenoord, dat geen optie tot koop heeft. Sahin is blij met zijn overgang naar Rotterdam: ‘Ik kijk er ontzettend naar uit om hier te spelen en denk dat deze stap heel goed is voor mijn ontwikkeling. Mijn doel is om zo veel mogelijk minuten te maken en als ik naar de selectie kijk, denk ik dat we mee kunnen doen om de prijzen.’

Bij Feyenoord zal Nuri Sahin met rugnummer 17 gaan spelen
Uitspraak van The Marvin op donderdag 5 juli 2007 om 21:15:
Stan dat gaat helaas ook al niet door ben ik bang..laatste aanpassing 5 juli 2007 21:16

OOK??? kerel we hebben echt alles gehaald wat we wouden.. ben al meer als tevreden :yes: Koe nog erbij en het is meer als compleet :flower:
Uitspraak van Stan :bier: op vrijdag 6 juli 2007 om 00:53:
OOK??? kerel we hebben echt alles gehaald wat we wouden.. ben al meer als tevreden Koe nog erbij en het is meer als compleet

daar heb je gelijk in.. maar van gaal wilt koevermans niet kwijt he haal dan samaras of santa cruz
MOLS :P:P:P:P hahahahaaaaaaaaaaaaaahahahaha ouwe lul :yes:

stelt helemaal geen flikker voor :yes:

MISKOOP van t seizoen :flower:
 
Tsja dit is nou weer een ouwerwetse Feyenoord aankoop he! Maar ja toch zeer veel respect voor het aankoopbeleid!
joa doe hub ich auch niks teage :no:
mer wrum noe zoa unne derbie hoale :S
loat dan un paar van de jeugd doorbreake..
mer toch neet zoa unne ouwe vent wat veur un joar kumt
om ff get cente te pakke .. :S
MONSTEROVERWINNING VOOR FEYENOORD

Datum: 17-07-2007 Bron: FR-Fans.nl

Feyenoord heeft de oefenwedstrijd tegen Vv Reünie vanavond
gewonnen met maar liefst 0-18. Roy Makaay was in de
1e helft maar liefst vijf keer trefzeker. De ruststand was uiteindelijk 0-12.
Na rust ging Feyenoord verder waar het
gebleven was en scoorde nog zes keer.

Later meer.
laatste aanpassing
"Interesse Juventus in Vlaar"

Datum: 15-07-2007 Bron: Rijnmond.nl

Juventus heeft interesse in Ron Vlaar. Dat meldt de Italiaanse krant Corriere dello Sport. De Oude Dame heeft volgens bronnen in Italië zo'n 3,5 miljoen euro voor de Feyenoorder over.
Juventus speelt komend seizoen weer op het hoogste niveau nadat het een jaar geleden werd teruggezet naar de Serie B vanwege betrokkenheid bij het grote omkopingsschandaal in het Italiaanse voetbal.

Vlaar was aanvoerder van Jong Oranje dat vorige maand in eigen land de Europese titel veroverde. In De Kuip heeft hij nog een contract tot medio 2010.
Vlaar gaat toch niet weg en als ie weggaat krijgt Feyenoord daar flink wat geld voor want er is flink in m geinvesteerd (talentpool 2)
hoop niet dat hij weg gaat. vind het een van de beste verdedigers die er zijn in nederland.
"Overgang Drenthe naar Chelsea dichtbij"

Datum: 18-07-2007 Bron: Independent

The Independent meldt vandaag dat Chelsea en Feyenoord een akkoord hebben bereikt over de overgang van Royston Drenthe naar de Londense topclub. Met de transfer zou een bedrag van 10 miljoen euro gemoeid zijn. Feyenoord is nog in onderhandeling met Chelsea om Drenthe nog een seizoen te huren.
Drenthe kan in Londen een contract tekenen van 6 jaar. Real Madrid was ook lang in de race om het talent in te lijven, maar lijkt het onderspit te moeten delven.
Uitspraak van The Marvin op woensdag 18 juli 2007 om 10:44:
"Overgang Drenthe naar Chelsea dichtbij"

Datum: 18-07-2007 Bron: Independent

The Independent meldt vandaag dat Chelsea en Feyenoord een akkoord hebben bereikt over de overgang van Royston Drenthe naar de Londense topclub. Met de transfer zou een bedrag van 10 miljoen euro gemoeid zijn. Feyenoord is nog in onderhandeling met Chelsea om Drenthe nog een seizoen te huren.
Drenthe kan in Londen een contract tekenen van 6 jaar. Real Madrid was ook lang in de race om het talent in te lijven, maar lijkt het onderspit te moeten delven.

post alleen maar dingen wat echt kloppen want als je meer leest dan staat er tot R. Drenthe alleen weggaat voor een bizar hoge transfersom dus dat word lastig voor veel clubs. Maar als ze m willen dan gaat ie toch
leuk he :cheer:
maaarre,, wrom dit topic voetbal noemen als t alleen nog maar over feyenoord gaat.. Noem t dan Feyenoord ofzwoa :P
 
Nou dan nu het eerste bericht wat niks met feyenoord te maken heeft!

Wat vonden jullie gisteravond van het nederlands elftal, ronduit bagger toch??!!
Uitspraak van verwijderd op donderdag 13 september 2007 om 17:48:
Wat vonden jullie gisteravond van het nederlands elftal, ronduit bagger toch??!!

niet om aan te zien :S Van basten zou ons complimenten moeten geven voor het afkijken van de wedstrijd ow..
 
AHahahahah AJAX nu ook al uitgeschakeld voor de UEFA Cup!! :roflol:
Na roemenie te hebben verloren moet er egt eens wat veranderd worden :S van der vaart op rechtsbuiten kan egt niet meer :S en de verdediging stelt oowk niet veel voor,,selecteerd puur op ajacieden vanwege de "historie" ,,hebben geen ballen achterin,,mijn mening: Boulahrouz erin die schopte die Cristiano Ronaldo jankend van het veld af:D
 
Maar ja Boulharouz kreeg toen wel rood nog die wedstrijd als ik me niet vergis! Dus dat is ook niet egt handig! Ben benieuwd wie woensdag in de spits staat: Huntelaar of misschien Van Persie???
kk gare wedstrijd dit was echt de laatste keer tot ik naar die honden ga ik in t stadion.
en die lampenbak is maar gaar zonder bier :bier: