Partyflock
 
Flockonderwerp · 29951
­ Nederland
Artiest GP
Wat vinden we van Bozzini?
wat kan er volgens jou en op welke manier verbeterd worden?
 
hehe naja ik vind eigenlijk dat jullie zelf wel goed op weg zijn om de zaak te perfectioneren. Verbeteren vind ik een beetje understatement.

En het belangrijkste jullie hebben op zeer korte tijd een vast publiek gecreëerd. En zelfs op een nivo waar bij je house kan blijven draaien.
 
ik wordt gek, Johan Gielen als suprise DJ. kon bijna mijn harsenen nu echt letterlijk tegen de muur knallen, dingen die ik al anderhalf jaar lig te roepen, dat je zowat in een discotheek moet doen. En niet extra mensen moet lokken met een grote DJ naam. En niemand die me ook maar serieus neemt met die stelling
Ik ben stik jaloers...
ik vind dat bozzii het heel goed doet..er word goed geluisterd naar commentaar, en er word ook iets met het commentaar gedaan...heel belangrijk.
de garderobe is soms wel nog een puinhoop,het loopt niet door..vooral op drukke avonden als bozzini deluxe,eerst buiten in de rij staan,dan bij de jassen in de rij,ben je eindelijk binnen blijkt het veel te druk,besluit je na een uur naar huis te gaan omdat het niet te doen is in de drukte,weer in de rij staan voor je jas...dit is eigenlijk het enige wat ik als grote verbeyering kan bedenken nu. en niet te veel mensen binnen laten..vol=vol,dan blijft het voor de mensen die binnen zijn ook gezellig,en de mensen die nie zijn binnen gekomen hebben een goede reden om de volgende keer op tijd te komen....
verder ga zo door!!!mijn complimenten..
peace (K)
ik vind t echt een toptent heerlijk die muziek enzo.. maar ik hoorde laatst van iemand dat het slechter ging met bozzini de laatste tijd klopt dat?
Werkzaam bij Delicious Dance
Artiest {SHOWLIST artist 35151, 35170}
Ik vind de Jumpfeesten super maar te eentonig, elke Dj draait dezelfde tracks. Wat meer variatie zoals een paar sets hardstyle zou het concept beter maken. En het laatste kwartiertje afsluiten met een paar hardcore platen maakt de avond compleet. (Vorige maand was dat niet, Coone deed dit wel was echt vet!) Wat vinden jullie daarvan?
 
ik kom dan niet specefiek op jump of hardcore feesten, maar ik vind dat een DJ best een keertje van de stijl kan af dwalen. Maar gepland hardcore platen draaien op een feest wat wordt aan gekondigd dat er jump wordt gedraaid, dan ben je fout bezig.
we hebben het hier over 3 commerciele platen als afsluiting om 5 uur als iedereen al naar huis is haha. Het is gewoon perfect als afsluiting, maar het is ook gebruikelijk op de meeste hardstyle jump feesten. Maar het belangrijkste is dat er genoeg variatie in de muziek is en dat is er niet op het moment. De Djs zijn wel super gevarieerd en divers maar velen draaien toch dan dezelfde muziek.
 
Ik vind/vond de bozzini zwaar afwisselend. Mooie shows en glitter en wind en alles erop en eraan. Maar wat ik zelf het vets vond was een mix van een dj in het midden en links en rechts een drumstel geplaatst die daarop in speelde. Super vindt ik dat. Wat me ook gaaf lijkt is live zanger/zangeres met een mix van dj etc.. Lijkt me geweldig. Let me know als het zo ver is :D