Partyflock
 
Flockonderwerp · 47388
­ Nederland
heyz ,


heb ooit al eens & gemaakt maar daar was te veel mis mee n hebk nog wa geoefend enzo en samen met ne maat 1 terug opgenomen

http://www.megaupload.com/?d=TDRR37G2

nu wij zijn nog altijd niet top maar als jullie nu nuttig informatie geven waar het exact fout zit dan kunne we bij sturen en als hij slecht is mag ook gezegt worden maar 1 mening per persoon volslaagt;) .


hoop snelle reactie en hopelijk ook posetief
Heb het beluisterd en mijn persoonlijke mening :

- zit nogal veel ruis op precies, ma da weet ik ni of da aan het mixe ligt of ni?
- platenkeuze vind ik wel leuk, van tijd wel een opeenvolging van plate waarvan ik ni direkt vind da da hoort, andere kere vind ik da dan weer verrassend aangenaam :) (tzal smaak zijn ;))
- het mixe zelf dan vind ik van tijd echt wel heel raar klinke :s bijvoorbeeld aan het begin van 'embrace the night' weet ik ni wa de bedoeling was, precies der een breakcore plaat van make ofzo... von'k echt nerges naar lijke...

over het algemeen vond ik het wel ne leuke mix, echt veel ken ik er ni van, ma mss zijt ge wel iets me menne commentaar he ;)
thx;) zolang het u mening is en ge ze niet altijd verander benk er iets mee;)

en het ligt aan de mix kwa ruis , instelling van pc zit er nog naast;)



maar vooral het mixen zelf dat de beats gelijk lopen of niet dat intreseerd mij;)


okj en da bij day-mar is gewoon zo mja als de sfeer er in zit doenk da soms wel is ma eige zonder een bedoeling gwn mja eige echt geen rede voor maar zal er op lette;)

en weet ook da wij nie wau zen he ;) maar oefene baart kunst en met behulp van meningen kunne we omhoog gon he:p alle in het beter dun;)
laatste aanpassing
 
De kwaliteit van de mix is al zeer slecht. Probeer de rode kleur te vermijden, dus gain wa toe draaien. Het is verre van normaal dat bij de break je monitor rood ziet. Bij de eerste mix ga je al totaat de mist in, die plaat die je erin gooit staat veel sneller dan Protusan attack. Er is nog veel werk aan de winkel, maar dat is zo voor elke beginnende DJ. Probeer ook wat meer aandacht te besteden hoe je een plaat erin gaat knallen, niet zomaar uit het niets. Probeer wat de maten te tellen en om de 16 beats is te zeggen een basje van een andere track. Succes nog met draaien bij de weg.