Partyflock
 
Flockonderwerp · 46053
­ Nederland
Afgelopen goede vrijdag was er de eerste editie van Jump Time, een nieuw concept in Lucky & Co. Het was rustig, maar er werd lekker gedraaid.

Wat is jullie mening over een nieuwe editie? Was je er laatst bij en vond je het niks of ben je benieuwd naar een nieuwe line-up, kon je de laatste keer niet maar had je graag gewilt of wat dan ook. En als je graag een nieuwe editie ziet, welke line-up zou je graag zien?

Persoonlijk vond ik het een lache feestje en als het doorgaat, zou ik deze namen wel een keer willen zien: Lobotomy.Inc, Mystery, Greg C, Digital Punk/DJ Genius of Bad Boyz, plus Bazz natuurlijk weer en een live-act a la Jeckyll & Hyde/DJ Porny/Patrick Jumpen hoeft niet :p.
Jump Time was wel mooi en er werd lekker gedraaid, alleen was het te rustig. Zou er nog een Jump Time komen zou ik wel weer gaan, alleen hopen dat er dan meer mensen zouden komen
Line upje om van te smullen..

Bazz
Coone
Lobotomy inc (live)
Chigago Zone (of Binum)
Furax

Dan host ik hem wel als het moet ;)
oehh, doe dan Binum maar, da's echt heerlijk dan. Dan wil ik er ook best 10 euri meer voor betalen als deze line-up komt.
Deze line up betaal ik graag 15 euro voor hoor..
maar Emiel ben het wel met je eens heb liever Binum eigenlijk.. Mooiste zou zijn Binum vs Lobotomy inc LIVE...
Uitspraak van LunaTick op zondag 6 mei 2007 om 17:56:
Deze line up betaal ik graag 15 euro voor hoor..
maar Emiel ben het wel met je eens heb liever Binum eigenlijk.. Mooiste zou zijn Binum vs Lobotomy inc LIVE...

Ik bedoelde dat ik er ook wel €25 voor overheb als die line-up hier in Lucky staat.

Wat helemaal vet zou zijn zou een Babaorum-editie zijn met namen als Lobotomy.Inc, Dinamik, Greg C, Lethal MG, Binum, Oxley, Jenny D-Light etc, maar die zijn niet zo populair onder de doelgroep Jeckyll & Hyde vs Patrick Jumpen :p (denk ik). Plus dat je dan gewoon iedereen uit Frankrijk moet laten komen, wat eigelijk ook weer goedkoper kan aangezien toch iedereen met 1 busje/2CV/TGV/Whatever vanuit Lille/Boulogne kan komen :P.
laatste aanpassing
Ik ben niet echt van de Jumpstyle, Maar Lethal MG ken ik dan nog wel. Wat ik dan ook stukken beter vind dan DJ Porny of Jeckyll & Hyde.
DJ Porny is geen Jump..

Word verkocht onder de noemer Euro dance. Is gewoon toevallig dat mensen daarin jumpen!!!!!!!!!!
Uitspraak van LunaTick op zondag 13 mei 2007 om 11:12:
DJ Porny is geen Jump..

I know;) Maar de man zelf zegt dat hij Jump naar Nederland heeft gebracht, vandaar ;)
ja maar goed dat zeggen er wel meer.. Noem geen namen.. Maar dat zijn allemaal niet de mensen die jump naar NL hebben gebracht. De enige die in mijn ogen dat gedaan hebben zijn Da boy Tommy en Da Rick..
ach ja, dr zijn een aantal pioniers geweest die er verantwoordelijk voor zijn geweest, ligt maar net hoe je het bekijkt. Da Tekno Warriors (Aantal bekende hardcoregasten waaronder DJ Paul) begonnen in 1996 met Rotterdam Tekno, newstyle, maar toch richting de jump imo.

Da Boy Tommy & Da Rick stonden in 1996 eigelijk aan de wieg van jump met Jumper Records en zijn voor mij nogsteeds de godfathers van de jump.

Toch vind ik zeker ook dat Ruthless & Vorwerk flinke credits mogen krijgen die in 2004 begonnen met jumpstyle in Nederland op de kaart te zetten met Jack & The Ripper en het begin van Square Beats. En de huidige gekte en hype enzo rond jumpstyle is ook door hun begonnen met Frozen Flame, na een aanloop van onder andere Jeckyll & Hyde - Kick This One en Vorwerk - Cambodia.

Ik denk dat jump ook weer snel zal uitsterven, zoals Gabber Piet, Hakkuhbar, Gabberwijfiej en Mosselman (maar respect voor de man hierachter ;)) de hardcore-hype uitroeiden, staan nu DJ Porny, Patrick Jumpen en zelfs Hilbrand Nawijn en de Wilhelmus Jump de hele scene te verknallen (met respect voor de genoemde artiesten btw).

Ik kijk dan iets verder en vind dit positief. Toen hardcore uitgestorven was van de commerciele gebieden, kwamen er namen als Promo, The Viper, Nosferatu en anderen die nummers als Fuck The Predjudice, Up Yours en Intellectual Killer. Voor mij persoonlijk de beste hardcore ooit gemaakt. Laten we hopen dat dit ook zo zal gaan met jumpstyle :P.
Maar nogmaals speciaal voor de Lucky en Co die ik graag wil helpen met het samen stellen van een te geile jump line up:

optie's:

Coone
Lethal MG
Lobotomy inc (live of dj set)
Binum (live of dj set)
Furax (mijn bookingskantoor :D)
CJ Warez
Dr Rude
Mazive en the Rebel (beide bij mijn bookingskantoor :D)

UBER GEIL zou zijn Lobotomy inc vs Binum Live... Dat zou echt te motherfucking gruwelijk zijn..
Uitspraak van D-Nial op maandag 14 mei 2007 om 00:55:
Mosselman




:bloos:

Ik ben ook echt voor alles te porren :D
laatste aanpassing door een beheerder
Haha, lachen, maar goed, De Mosselman is Patrick van Kerckhoven, een van de allergrootste namen, misschien wel de grootste en ik respecteer zijn werk in het verleden en heden enorm, dus vandaar respect voor hem.

Maar die opties die jij daar noemt zijn stuk voor stuk 10x beter dan Porny of jeckyll & hyde en hopelijk komt lucky een keer met een aantal van die namen.
Na een uberafsluiting in de Brown op Defqon weet ik het wel voor een nieuwe jumptime:

22.00-23.30 D-Nial (ok, nog even oefenen voordat ik tek onder de knie heb)
23.00-00.30 Tremic
00.30-02.00 Bad Boyz/Da Goodfellaz/Tony
02.00-03.00 Coone/Ruthless
03.00-04.00 Ronald-V
04.00-05.00 Lobotomy.Inc _O_ _O_
MC Lunatick

Maar om het toch ietsje meer op de 'mainstream' te richten, want je organiseert een feest toch om zoveel mogelijk (betalende) bezoekers te trekken

21.00-22.30 D-Nial/Tremic/Bazz
22.30-23.30 The Highstreet Allstars
23.30-01.00 Tony
01.00-02.00 Coone/Ruthless
02.00-03.00 Ronald-V/Greg C/Binum
03.00-04.00 Lobotomy.Inc
laatste aanpassing
Oke a.s. zaterdag (ga geen reclame maken) moet ik op EEN feestje staan. Opzich vind ik de line up wel erg dik.
Maar heb de afgelopen tijd wel meerdere dikke lijn om hoogjes gezien.

Hierdoor een nieuw verbeterd lijstje ;)

Genius vs Digital Punk (geheid kneiterharde hardjump)
Tony (tja blijft een held)
Lobotomy inc (LIVE) (check ook zijn verjaardagsfeestje in de peppermil)

Deze heren in combi met een goed draaiend talent geheid rossen :P