Partyflock
 
Flockonderwerp · 46801
­ Nederland

Onderwerp is gesloten!

Dit gebeurt meestal omdat een of meerdere personen het beleid hebben overtreden.
Het kan natuurlijk ook zijn dat er al een actieve discussie over hetzelfde onderwerp was.
Dit soort situaties zijn te voorkomen door op de hoogte te blijven van het beleid.

Werkzaam bij Stekker
pb-tje,

Nieuw! – Stekker

In mei leggen alle vogels een ei. Al enige tijd is er gebroed op een warm nest, vol met verse bruisende ideeën. Aan het einde van de maand barst er wel een heel bijzondere schaal. Op zaterdag 26 mei komt Stekker tot leven in het Gele Kasteel in Utrecht. Stekker wil zorgen voor nieuw muzikaal bloed en heeft daarmee een ietwat andere invalshoek met als motto: “plezier is een keuze”

Daarom is er gezocht naar een bijzondere locatie die net even anders is. Die is gevonden in de vorm van het Gele Kasteel. Van 23.00 tot minstens 7 uur in de ochtend is dit mooie pand aan het Janskerkhof het domein van DJ’s, liveacts en leuke mensen. Wat kun je allemaal verwachten?

Het programma

Met een programmering die er niet om liegt, gaan de voetjes zeker van de vloer komen. Van electronica tot dubstep, van techno tot minimal en van house tot electro. Juist deze brede inslag zorgt ervoor dat verveling geen kans krijgt en het enkel vermaak is wat de klok slaat.

Zo kun je in de grote zaal genieten van Benny Rodrigues vs. Darko Esser, hun releases op o.a. Ovum en Underwater spreken boekdelen. Afgelopen jaar zijn ze vaak samen gespot achter de draaitafels. En niet zonder reden want ze vullen elkaar naadloos aan.

Over naden gesproken: Lilian Hak heeft net haar nieuwe single uit: “Stitch my name”. Lilian Hak is een zangeres, componiste en producer die met haar verrassende albums o.a. “'Silence Feels Safe” en “Love's Victory March” grote indruk maakt. Met haar eigen stijl van experimentele pop en elektronica en haar veelzijdige stemgeluid als basis, schopt Lilian Hak veel concurrerende - innovatieve - popmuziek omver. De componiste/ multi-instrumentaliste zet een koers uit, ver over de grenzen van het beproefde..Op de hagelnieuwe single staat een remix van “Stitch my name” door haar alter ego KaH. Stekker is ontzettend verheugd dat ze deze avond haar KaH set te gehoren zal brengen. Kippenvel gegarandeerd!

Edwin Oosterwal is een lust voor het opzwepen. Deze Rotterdamse DJ is al jaren bezig met zowel draaien als produceren en weet als geen ander een zwepende, dampende warme sound neer te zetten. Samen met Joris Voorn heeft hij Rejected opgezet en dat resulteerde zonder twijfel in het ´hotste´ producersduo van het moment uit deze hoek van Europa. Beiden heren DJ´s hebben hoogstaande vaardigheden en produceren en releasen op dit moment op hun eigen label Rejected hit na hit.

Piet van Dongen gaat in dezelfde zaal een liveset neerzetten. Dit relatief nieuwe talent laat van zich laat horen via Audiomatique, het label waarop ook Trentemoller releases uitbrengt. Onlangs stond hij op “Awakenings” naast namen als Der Dritte Raum en The Advent. Zijn sound kan worden omschreven minimaal, freaky en melodieus.

En dan zijn er nog altijd de achterlijke, maar geniale Mesjokke DJ’s die met afwisselende en diepe platen ongekende sferen neer kunnen zetten. Brent Roozendaal en Aron Friedman zijn enige tijd geleden begonnen met draaien onder dit monniker en sindsdien niet meer te stoppen. Of het nou de wc’s van de Melkweg zijn op een “traffic” avond of een groter podium zoals “Free your mind”; het is alles behalve Koosjer te noemen…

In de kleine zaal is het helemaal een bont gezelschap: DJ Bojcot Selectah gaat je in het begin van de avond bijspijkeren wat Dubstep betreft, daarna neemt de jongste LoMechanik-telg dB het overneemt met zijn nu al beruchte liveset. Verwacht hier zuivere Electronica op en top van ongekend talent. En wat te denken van Utrechts enige echte Aciiid collectief 030303. Freek Fabricius en consorten nemen je mee naar de wereld van acid en electro. En alsof dit alles niet genoeg is, gaat de Utrechtse belofte Thomas Laurén live optreden. Deze jongen komt net kijken, maar zijn talent wordt nu al bevestigd door vrijwel iedere rechtgeaarde promotor en programmeur. Tot slot zijn er Carlos Valdes en Boris Werner. Carlos is alom bekend door zijn puike dj-sets en feesten zoals “Vreemd” en “Mad”. Daarnaast runt hij ook het Soulrock collectief/organisatie. De altijd sterke Boris Werner sluit boven af met een immer groot enthousiasme achter de draaitafels. Met optredens op o.a. “Free Your Mind” en “Awakenings” is zijn dj-rooster mooi gevuld en dat is niet voor niets. Want Boris Produceert de een naar de andere klapper op het sublabel van 100% pure: “Remote Area”.

Naast dit muzikale huzarenstukje kun je ook vanuit de VJ-hoek het een en ander verwachten. De jongens van Vingerverf zullen hun creatieve uitspattingen tentoonspreiden en dat zal niet beperkt blijven tot het standaard witte doek!

Stekker komt dus binnen, en hoe. Het is maar goed dat Nederland ook op Pinkstermaandag nog vrij is, want tot in de vroege uurtjes kun je op 26 mei 2007 terecht in het Gele Kasteel. Kaarten in de voorverkoop kosten 10 euro, aan de deur ben je 12 euro kwijt. Gezonde keuze is het halve werk!